Sivas Kangalı artık daha güçlü

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sivas Kangalı artık daha güçlü

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

HeliN yazdı:
Tonyukukxx yazdı:Şahsen Karakterim Şifacı Olsa Kangal Alırdım Hem Hasarı Hemde Şekli Bakımından Ama Tesla Gözcü Düşünüyordum Yönetim Büyücüleri Düşünmediği Sürece Şahsen Bende Gözcü Almayı Düşünmüyorum.

İyi Forumlar.
Yönetim büyücüleri daha ne kadar düşünecek ??? insaf yaa. Hep bana hep bana yapmayın !
Bakın Şifacıların Çağrı Yeteneğindeki Kangalın Hasarı Yükseliyor Peki Tamam Ama Büyücülerinki Neden Sabit Kalıyor Bunu Anlamıyorum 20 TL Verip Sadece Şeklinimi Alıcaz ? Bence Çok Yazık Oldu Tesla Gözcü Alanlara.
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Tugii19
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tugii19 »

sadece belirli bir süre yanımızda durması çok saçma bence hep yanımızda durmalı daha mantıklı ve etkileyici olur o kadar parayı boşuna vermiş oluyor millet .ve ayrıca tüm karakterlere bu uygulama yapılmalı ikv ekibi hem işlerini yarım yapıyor neden büyücü ve şifacıya varda savaçıya yok çok anlamsız ve mantıksızca yeniden bu olay düşünülmeli düzgünce yapılmalı sırf para kazanmak için bunu çıkarmayın oyunun adını ön plana çıkarın ikv işte bu densin para göz bir oyun denilmesin.ikv takımı hemen hızlıca verip birşeyler kazanıp olsun bitsin yapıyorlar hep lütfen artık düzgün yapın birşeyi çıkarmadan önce
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen muzooo1977 »

Nerull yazdı:Hareketli ve yönlendirilebilir olan Tesla Gözcü'nün sabit duran Tesla Küresi'ne göre zaten yeterince avantajı olması sebebiyle Tesla Gözcü'de herhangi bir değişiklik yapılması düşünülmemektedir.

Görüşlerini ve önerilerini bizlerle paylaşan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Bi konuya açıklık getirmenizi istiyorum önceden beri zaten şifacıdaki hayvan hareketli büyününü taslası sabit adaletmi bu şimdi kangalı güçlendirin taslayı gezdirin adaletmi bu bence yanılıyosunuz yapacaksanız tam yapın büyücülerin suçu ne
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Benim bir sorum olacak...
Misalen biz TTnet hesabımızdaki Şifacı karakterine Kangal Satın aldık.
Fakat belirli bir süre sonra TTnet üyeliği kapatıp farklı bir üyeliğe aktarmak istiyoruz.
Aldığımız kangal hesaptamı kalıyor yoksa karakterle birlikte oda aktarılıyormu?
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

HarunYILMAZ yazdı:Benim bir sorum olacak...
Misalen biz TTnet hesabımızdaki Şifacı karakterine Kangal Satın aldık.
Fakat belirli bir süre sonra TTnet üyeliği kapatıp farklı bir üyeliğe aktarmak istiyoruz.
Aldığımız kangal hesaptamı kalıyor yoksa karakterle birlikte oda aktarılıyormu?
hesapta kalır çünkü o hesapla akçe alıp o hesapla ödüyosun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Eski Duyurular” sayfasına dön