Adam biliyor da konuşuyor ...QMCERDEMQ yazdı:Selamlar...Meran sunucusunda oynuyorum . Işık hanım sete sahibim fakat bir büyücü kesmek urban itemede 3 vurustur . Büyücüye ecel getiren , ışık set mor pantalon ve eldivenle ağır + kritik birleşimi ile 10 bin 270 vurarak tek attığımda olmuştur...Büyücünün itemi her ne olursa olsun dikkat , durdurma 15 olduğuğu sürece büyücü savascıya karsı hiçtir. Savascı büyücü ws sinde zihi n toplama yerine sarsılmaza verildiğinde arkadasımızında acıkladığı gibi kaybetme ihtimaliniz cok düşüktür . Eğer tesla küresi sizi durmadan yavaslatır ise kaybedersiniz. Maraton ayakkabıya sahibim 10 depar 15 dikkat 15 durduma 1 sarsılmaz ile teke tekte kesemediğim büyücü yok seti ne olursa olsun... Bunu 3 yıllık deneyimime dayanarak yazıyorum... iyi forumlar
[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- muzooo1977
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
MerhabaLar .
ÖnceLikLe uzun süredir savaşçı sınıfını oynayanLarında çok iyi biLdiği bir taktik beLirteyim . Taktik demiyeLim artık kaLıpLaşmış bişey .
Müsabaka başLadığında büyücü ve savaşçı arasında biraz mesafe oLur . Büyücü tesLa açar ws başLar . Savaşçı depar açıp büyüye yakLaşırken büyücü zihin atar . Zihinin bitmesine bir kaç saniye kaLa büyücü uzakLaşır . Zihin açıLdığında savaşçı dikkat dağıtma atar (bu yeteneğin puanı 15 oLursa savaşçının lehinedir .) Ardından savaşçı durdurma atar (bu yeteneğin puanı 15 oLursa savaşçı karLı oLur .) Zihin tutarsa büyücünün hiç şansı oLmaz . Zihin tutmazsa savaşçı tam vuracakken büyücü kutup açar . kutup eğer 15 değiLse aynı anda kutupLar açıLır savaşçı keser . Eğer büyücünün kutup 15 ise büyücü önden açıLır uzakLaşır . Savaşçı kutuptan kurtuLduğundan sarsıLmaz açarak zaman kazanır . Fakat büyücünün hasarLarı yüksekse bu durumda savaşçının pek şansı yoktur . Eğer normaL derecedeyse büyücünün hasarLarı Savaşçının depar süresi yeniLenmiştir ve depar açar büyücüyü keser . Yani yetenek meseLesi . 4 yıLLık deneyimim .
YENİ
XxBaLıKeSiRLixX
ÖnceLikLe uzun süredir savaşçı sınıfını oynayanLarında çok iyi biLdiği bir taktik beLirteyim . Taktik demiyeLim artık kaLıpLaşmış bişey .
Müsabaka başLadığında büyücü ve savaşçı arasında biraz mesafe oLur . Büyücü tesLa açar ws başLar . Savaşçı depar açıp büyüye yakLaşırken büyücü zihin atar . Zihinin bitmesine bir kaç saniye kaLa büyücü uzakLaşır . Zihin açıLdığında savaşçı dikkat dağıtma atar (bu yeteneğin puanı 15 oLursa savaşçının lehinedir .) Ardından savaşçı durdurma atar (bu yeteneğin puanı 15 oLursa savaşçı karLı oLur .) Zihin tutarsa büyücünün hiç şansı oLmaz . Zihin tutmazsa savaşçı tam vuracakken büyücü kutup açar . kutup eğer 15 değiLse aynı anda kutupLar açıLır savaşçı keser . Eğer büyücünün kutup 15 ise büyücü önden açıLır uzakLaşır . Savaşçı kutuptan kurtuLduğundan sarsıLmaz açarak zaman kazanır . Fakat büyücünün hasarLarı yüksekse bu durumda savaşçının pek şansı yoktur . Eğer normaL derecedeyse büyücünün hasarLarı Savaşçının depar süresi yeniLenmiştir ve depar açar büyücüyü keser . Yani yetenek meseLesi . 4 yıLLık deneyimim .
YENİ
XxBaLıKeSiRLixX
[*][*][*] :evil: Arkadaşlar siz nederseniz diyin eğr bu oyun bi tutkuysa bizim yaşamımızın bi parcası oldysa savaşcı büyücü şifacı ile ws yapılır kullanmasını bildikden sonra ama en cok büyü kesiyom sonrada savaş şifalar daha zor kesiliyo... :twisted:
Kardeşim ws başladıktan sonra savascı ılk dıkkat atar yanına dogru gder yaklastıgında büyücü buz açar buyucunn buz puanı 15 ten dsuk ıse savascı keser ama s15 ıse buyucunnku daha cabuk acılır we uzaklaşır buyucu savascı depar atar byu zıhın atar ws ws böle buyu kesılmez.... Şöyle kesılır Ws başlar başlamaz savascı dıkkat dagıtma atıp hemen depar açıcak büyünn menzılıne tam yetişmeden önce çifte ile bi kere wuracak buyu zıhın atp otrcak savascı buyunn yanına bıraz yaklasınca durdurma atıcak zıhın gelırse buyun şansı yok el tutulması gelırse savascınn şansı yokkk gibi gözukur ama savascın durdurması zıhın tutmayınca savascı sarsılmaz açar sarsılmaz gecene kadar deparın süresıde dolmuştur savascı depar açar büyüye salar
ben zıhın ve buzdan sonra arz büyü keserken menzılınden kacıom oda kowalıyo depar doluyo kesıom 
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Eziğim diyorsun yaniBoNZai yazdı:Kardeşim ws başladıktan sonra savascı ılk dıkkat atar yanına dogru gder yaklastıgında büyücü buz açar buyucunn buz puanı 15 ten dsuk ıse savascı keser ama s15 ıse buyucunnku daha cabuk acılır we uzaklaşır buyucu savascı depar atar byu zıhın atar ws ws böle buyu kesılmez.... Şöyle kesılır Ws başlar başlamaz savascı dıkkat dagıtma atıp hemen depar açıcak büyünn menzılıne tam yetişmeden önce çifte ile bi kere wuracak buyu zıhın atp otrcak savascı buyunn yanına bıraz yaklasınca durdurma atıcak zıhın gelırse buyun şansı yok el tutulması gelırse savascınn şansı yokkk gibi gözukur ama savascın durdurması zıhın tutmayınca savascı sarsılmaz açar sarsılmaz gecene kadar deparın süresıde dolmuştur savascı depar açar büyüye salarben zıhın ve buzdan sonra arz büyü keserken menzılınden kacıom oda kowalıyo depar doluyo kesıom
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Savascı Vs Büyücü
Savascılar max hasar degerinden yüksek tutulmalıdır ki büycüyü 2 hamlede yere devirebilsin özellikle + basılmıs bir ecel getiren ile tek hamle ile alırsınız fakat bir sorun var büyücü sürekli kacıyor ve cok etkili büyü hamleleri ile sizi yeniyor.
benim taktigim söyle:
15 Dikkat Dagıtma
ile önce yavaslatıyorum
Durdurma ile durduruyorum orda zaten garanti size ya kutup yada zihin atıcaktır.
sizde zihin biter bitmez deparla büyücüyü 2-3 hamlede yere deviriyorsunuz.
Savascılar max hasar degerinden yüksek tutulmalıdır ki büycüyü 2 hamlede yere devirebilsin özellikle + basılmıs bir ecel getiren ile tek hamle ile alırsınız fakat bir sorun var büyücü sürekli kacıyor ve cok etkili büyü hamleleri ile sizi yeniyor.
benim taktigim söyle:
15 Dikkat Dagıtma
ile önce yavaslatıyorum
Durdurma ile durduruyorum orda zaten garanti size ya kutup yada zihin atıcaktır.
sizde zihin biter bitmez deparla büyücüyü 2-3 hamlede yere deviriyorsunuz.
<<^^>> Tarquin <<^^>>
Meran'ın Fedahisi !!
İmzaxtarquin
İmzaxtarquinsifa
İmzaxcahitarf
Tarquin
Meran'ın Fedahisi !!
İmzaxtarquin
İmzaxtarquinsifa
İmzaxcahitarf
Tarquin
ŞİMDİ ARKADAŞLAR WS SAGLAM OLAN, OYNAMAYI BİLEN KAZANIR SAVAŞ FULL BÜYÜ FULDE KESİN SAVAŞ ALIR BUNU BİLİYORUZ TEKE TEK TE 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Sen deparla durdurmayı aynı saldırı içinde kullanma yeter sağlamsan kesersin

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
al dükkandan 1 ayı
Yetenekler
15 ayı
10depar
15ofansif
15sert
15ağır
10dikkat
15durdurma
Vs başladığında at büyüye dikkat sal ayıyı deparla seni zihinlerse ayı keser büyüyü ayıyı zihinlerse sen zaten yanına gidince kutup açar kutup bitince durdurma at sert ağır düz tamam ha seni zihinleyince ayı kesemedi diyelim al cifteyi kes bu kadar basit artık itemlerede çok özen göstermeye gerek yok alman urban karışımı olsa yeter ama daha fazlasını yapabiliyorsanız ne ala daha rahatsınız o zaman
Yetenekler
15 ayı
10depar
15ofansif
15sert
15ağır
10dikkat
15durdurma
Vs başladığında at büyüye dikkat sal ayıyı deparla seni zihinlerse ayı keser büyüyü ayıyı zihinlerse sen zaten yanına gidince kutup açar kutup bitince durdurma at sert ağır düz tamam ha seni zihinleyince ayı kesemedi diyelim al cifteyi kes bu kadar basit artık itemlerede çok özen göstermeye gerek yok alman urban karışımı olsa yeter ama daha fazlasını yapabiliyorsanız ne ala daha rahatsınız o zaman
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com