Oyun hatası..
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Oyun hatası..
Bundan yaklaşık 20 gün önce oyun hatası adı altında desteğe mesaj attım.Daha sonraBildiriminiz incelenmek üzere AR-GE ekibine iletilmiştir diye mesaj aldım.Ama noldu belirttiğim hata giderildi mi ne oldu yoksa ilgilenilmiyor mu ? Tatmin edici bir cevap alamadım.İlgilenmicekseniz bizde boşa ümitlenmeyelim hata düzelecek diye ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Re: Oyun hatası..
Bildiriminiz incelenmek üzere AR-GE ekibine iletilmiştir.
AR-GE ekibi inceledikten sonra rapor halinde "üs"lerine bildirdikten ve hatanın var oluşu onaylandıktan,düzeltildikten sonra gereği görüldüğü takdirde size geri dönüş yapılacağı kanaatindeyim.
Destek ekibine gelen binlerce maillerinden dolayı yoğunluk açısından geri dönüş yapılmamış Veya hata büyümsenmeyecek derecede olabilir.
Eğer 20 gün geçmişse hatırlatma mesajı olarak 1 defa tekrar desteğe iletmenizi öneririm.
iyi forumlar.
AR-GE ekibi inceledikten sonra rapor halinde "üs"lerine bildirdikten ve hatanın var oluşu onaylandıktan,düzeltildikten sonra gereği görüldüğü takdirde size geri dönüş yapılacağı kanaatindeyim.
Destek ekibine gelen binlerce maillerinden dolayı yoğunluk açısından geri dönüş yapılmamış Veya hata büyümsenmeyecek derecede olabilir.
Eğer 20 gün geçmişse hatırlatma mesajı olarak 1 defa tekrar desteğe iletmenizi öneririm.
iyi forumlar.