yarar yazdı:Sadece insanların gözünü boyuyorsunuz bunu her oyuncu anlayacaktır emin olun. İKV ARTIK ESKİ İKV DEĞİL OLMAYACAK TÜRK OYUNU DEDİĞİMİZ ARTIK İNGİLİZLERİN CATISI ALTINDA ( TÜRK TELEKOM ( SOBBE ) ) Elin gavuru bunu iyi kullanarak artık sadece kurnazlık peşinde
Dükkan'da hediye yağmuru başlıyor
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Dükkan'da hediye yağmuru başlıyor
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Bodyxantep
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar hediye güzel de , herkese sarraf vermişler böye olmazki toplanmış millet mavi topaz madenine hediyeler farklı farklı olursa daha iyi olur...
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Herkese Silah yükseltme hakkı gibi bi şansımız varmı 
Bence arkadaşın dediği gibi herkese süpriz bi paket gelmeli ve hediyesi farklı olmalı ..
Bence arkadaşın dediği gibi herkese süpriz bi paket gelmeli ve hediyesi farklı olmalı ..
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
o kadar zaman mızmızlanan ikv oyuncularına herseye ragmen bu surprizi yapan ikv yonetimini tebrik ediyorum iyi çalışmalar
yüzde 60 sarraf güzel ama ben 1 aylık aldım hala bişey yok 1 hafta oldu D. inş düzelir. hmm birde şu menekşeye lüğtfen çözüm ashabada ejderede gerekli bilmem anlata bilrdim mi herkez menekşede
çıkma olasılığını birazcık artırırsanız sevinirim.
[*]Sabır göstermek, zafere ulaşmanın ilk şartıdır[*]

*Leylaxşifa*
*Leylaxsavaşçı*
*Sızıntıxprenses*

*Leylaxşifa*
*Leylaxsavaşçı*
*Sızıntıxprenses*
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Beyler hepinizin farkında olduğu gibi sobee yönetimi de farkında ki menekşe elmas fiyatları uçmuş .. Bir nevi piyasayı düşürmek için yaptıkları görüşündeyim.. :ugeek:
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Ben madenciyim 
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Canım kardeşim Telekom'un hepsi değil sadece %55'i özelleştirildi. Hala oradan hazineye direk akan para var, sen rahat ol.yarar yazdı:Sadece insanların gözünü boyuyorsunuz bunu her oyuncu anlayacaktır emin olun. İKV ARTIK ESKİ İKV DEĞİL OLMAYACAK TÜRK OYUNU DEDİĞİMİZ ARTIK İNGİLİZLERİN CATISI ALTINDA ( TÜRK TELEKOM ( SOBBE ) ) Elin gavuru bunu iyi kullanarak artık sadece kurnazlık peşinde

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
konuyu saptırmak gibi olabilir ama.sen konuyu biraz araştır arkadaşın neden ingiliz dediğini anlarsın bence.Tryagain yazdı:Canım kardeşim Telekom'un hepsi değil sadece %55'i özelleştirildi. Hala oradan hazineye direk akan para var, sen rahat ol.yarar yazdı:Sadece insanların gözünü boyuyorsunuz bunu her oyuncu anlayacaktır emin olun. İKV ARTIK ESKİ İKV DEĞİL OLMAYACAK TÜRK OYUNU DEDİĞİMİZ ARTIK İNGİLİZLERİN CATISI ALTINDA ( TÜRK TELEKOM ( SOBBE ) ) Elin gavuru bunu iyi kullanarak artık sadece kurnazlık peşindeKi özelleştirilmesi gerekti zaten bunu fazla uzatmayalım konu derin
. Sobee'ye gelirsek Mevlüt Dinç'in kurduğu organizasyondur tamamen TÜRK.
Ayrıca İngilizlere değil ağırlığı Suudi Arabistan'da bulunan İtalyan ortaklı bir şirkete satıldı telekom. Bkz. :arrow: Ojer Telekominikasyon.
![]()
bu arada hediye güzel olmuş ben alamadım ama neyse:)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.