RESİMDE TAM BELLI OLMUYOR SANIRIM AMA TAM OLARAK SOYLE YAZIYOR :d
MİCROSOFT VİSAUL C++ RUNTİME LİBRARY
Runtime error!
Program:C/Sobee/istanbul kıyamet vakti/launcher.exe
R6002
-Floating poınt support not loaded
sazom kackere sıldım yenıden kurdum hatta dedım sıldıkten sonra artık dosyalar vardır onları bıle tek tek ayıkladımSaZoBaLi yazdı:Keltoş oyunu sil tekrar yükle.
ordan gırdıgımdede aynı hatayı verıyo. launcher help mıydı neydı onla goruntu ayarlarını sıfırladıgımda guncellemelerı yapıyor ama sonra ıstanbul exe launcher e ulasılamadı dıyoVicTorY yazdı:Sobee_Mynet Klasöründeki Launcherden girmeyi dene eğer aynı sorunu yapıyorsa oyunu silip tekrar yükle![]()
FiaNxsnwmurderer yazdı:sazom kackere sıldım yenıden kurdum hatta dedım sıldıkten sonra artık dosyalar vardır onları bıle tek tek ayıkladımSaZoBaLi yazdı:Keltoş oyunu sil tekrar yükle.sıldım kurdum. calısıyor ama pc kapatıp actıktan sonra aynı hatayı yenıden verıyo. ben sılmekten bıktım o hata vermekten bıkmadı
ordan gırdıgımdede aynı hatayı verıyo. launcher help mıydı neydı onla goruntu ayarlarını sıfırladıgımda guncellemelerı yapıyor ama sonra ıstanbul exe launcher e ulasılamadı dıyoVicTorY yazdı:Sobee_Mynet Klasöründeki Launcherden girmeyi dene eğer aynı sorunu yapıyorsa oyunu silip tekrar yükle![]()
nedır bu benım pc lerden cektıgım bıde yenı formattan geldı :S:S
Hımm.Sanırım formattan sonra oldu bu olay.O pc yi format atan kişiey götür ya adam gibi tekrar formatlasın yada kaldır vur kafasıan o pc git yenisini alFiaNxsnwmurderer yazdı:olmuyo abeyımm kackere sılıp yukledım. tmm gırıyo ama pc reset cekınce aynı hata gene yapıyo.
hedıye olarak alacaksan kabul edebılırımYiLMaZ yazdı:Hımm.Sanırım formattan sonra oldu bu olay.O pc yi format atan kişiey götür ya adam gibi tekrar formatlasın yada kaldır vur kafasıan o pc git yenisini alFiaNxsnwmurderer yazdı:olmuyo abeyımm kackere sılıp yukledım. tmm gırıyo ama pc reset cekınce aynı hata gene yapıyo.
![]()