İKV ile ilgili çoooook eski yorumlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İKV ile ilgili çoooook eski yorumlar

Mesaj gönderen Kurmay »

Merhaba Arkadaşlar,

İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun. Çünkü İKV de yenilik hiç bir zaman yok. ilk günden bu güne kadar değişen çok fazla şey yok.
İKV en büyük değişimi Yeni Yetenek sistemi ile yaptı ve o günden sonra oyuncuların düşüncülerine ve emeklerine saygı göstemedikleri açık olarak ortaya koyuldu. Eski Oyuncuların tamamının emekleri çöpe gitti. vs vs vs. saymakla bitmez bunlar.

Birde İKV de Yönetici sorunu vardır ki bügun ne olduğu hala bilinmez.
EMİNÖNÜ sunucusunda oynayanlar için Yönetici durumu daha iyidir. Çünkü İKV'nin ilk sunucusudur Eminönü. Bu yüzden olsa gerek o sunucu haricindeki diğer sunucularında hiç bir düzen vs yoktur.
Eminönü Sunucu oyuncuları GM GMA GMO (Eski ünvanları) boluğu yaşarken Diğer sunucular (Teşkilat, Kuklacı, Beyaz Köşk, Meran ve Tılsım) Sunucuları Yönetici arar durumdular, Küfürlerin Dolandırıcıların, haddi hesabı yok.

VE ŞÖYLE BİR ŞEY DAHA DÜŞÜNÜN EMİNÖNÜ SUNUCUSU TEK SERVER.
TEŞKİLAT, KUKLACI BEYAZ KÖŞK SUNUCULARI AYNI SERVERDA.
TILSIM VE MERAN SUNUCULARIDA AYNI SERVERDA..

İlk günlerde herşey sadece eminönü sunucusnda olurdu diğer sunucları hiç kimse düşünmezdi Yönetici ya da Bir GM asla uğramazdı..
Bu gün ise hala aynı şey söz konusu..

Yöneticilerin bile dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı kanıtları GM'lere bildiri ama hala bir şey yapılmıyor.

Türk Oyunu diye severek başladık elimizden gelen her desteği yaptık.
Gönüllü olarak 10 Ay GMO luk dahi yaptım..

Ama İKV Gittikçe iyileşeceği yerde dibe doğru gitmekte.
Eski oyuncular (hala oyunda kalan azınlık) şu tümceyi haykırırlar zaman zaman. "Nerede eskiler"..!

Eski Oyuncuların nedeyse hepsi Yöneticilerin yaptıklarından ya da her yeni gelen güncellemeden sonra emeklerinin boşa gitmesinden yakınarak İKV'i bıraktılar..
Bu gün çok az eski oyuncu kalmıştır İKV de 3 aydan bu yana 2 kez oyuna girdim ve baktığım her isim yeni kime sorsam 1 ya da 2 ay olmuş oyuna başlayalı..

Yukarıda dediğim gibi; İKV ilk başlayanlara cazip gelen ama sonrasında bıktıran bir oyun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV ile ilgili çoooook eski yorumlar

Mesaj gönderen Kurmay »

Merhaba ben İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunu 2007 Şubat ortalarında tanıdım ve gunumuze kadar hala oynamaktayım. internet cafe işletiyorum ve gunde 17 saat oyundayım benim oyuna bağımlılığım müşterilerimide etkile di ve onlarda başladı oyuna. Tabiki çok sevdiler. Herbirini plas üye yaptım. Oyundaki atmosfer çok iyi müzükler güzel ama efeklerde eksiklik var. Oyunun en güzel yanının eminönünde mısırçarşısının yındaki bayrak dreğinde Türk bayrağının dalganıyor olması.29 yaşındayım ve oyunda çok değerliinsanlar tanıdım. Oyun kitlesi olarak ta genelde yetişkinler mevcut. Ne zamana kadar oynarım bu oyunu bilmemem ama ben sürekli oyunda olucam ... Aramıza katılmanızdan dolayı mutluluk duyuyorum.İyi günler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Bende bu oyuna 2007 yılının Şubat ayının başlarında başladım.Uzun sürede aralıksız oynadım.Günde 12-13 saat oynardım.Bir çok arkadaş tanıdım dostlarım oldu..Başlarda çok zevkliydi otururduk konuşurduk,paylaşırdık itemlerimizi giysilerimizi verirdik birbirimize..Güvenirdik..Şimdi kimseye güvenemiyoruz herkes birşeyleri kanıtlamak peşinde..Ne zevk alıyorlarsa.Ah eskiler..Oyun çok güzel çok iyi olduğu kadar eksikleride var..Meteor Bölgesi Eylülün ilk haftası dediler 1 Ekimde açtılar..Sinir olduğum tek konu bu kadar çalışıyorsunuz.Tarih vermeyin yada kesin verin verdiğiniz tarihte açın.Açıklamalar bile hep çalışıyorlar diye oldu..Yani bununlada sınırlı kalmıyor ama açmayalım..Arada giriyorum oyuna bakıyorum tanıdık kimse yok.Oyna oynayabilirsen.1 elin parmaklarını geçmicek kişiler var artık eskilerden.Oyunun yeniliklere ihtiyacı var.. { Kanımca.. (: }
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

slm arkadaşlar. ben eskiden ikvnin başından kalkmazdım oyuna beta surumunde başlamıştım oyunda tooplasan 50 geçmezdi kişi sayısı tek sunucu vardı zaten. oyunu ben yeni yetenekler gelince braktım dahada berbat etmişlerdi çünkü ama eskilerin oyunu brakmasının nedeni bu yeni yeteneklerin gelmesidir. siz Hiç ALTIN pala kullandınızmı bu yeteneklerden önce onun zevki başkaydı mutştiya pvp dediğin çok guzel olurdu şimdiki pvpler nasıl bi sen vuruyon bi karşı taraf çok komikya. geçenlerde yine girdim baktım dahada kötu olmuş. Eskiler tanır beni bayada unlu sayılırdım nicim yine KENJO du. arkadaşlık şimdiki gibi deyildi size söylim o maden başındaki sohbetlerin tadına doyulmazdı oyun eskisi gibi olsun kaldırsınlar yeni güncellemeleri daha çok oynanmazsa neyim. eskilerden sayayım size DOMENLORD, SAYGINBEY, KOPUk, Ally, Neslihan ,Nİck nyse bukadar yetr:D ha birde ESKİ var taşkanat görevini yapmıştık 800 taş kanat derisi çok zordu amaya uykusuz kalmıştım hüzünlendim bak yine:( eski gunleri hatırlayınca. Niyse arkadaşlar çok uzattım ikv biz olmadanda devam eder nediyeyim başka saygılar...
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön