kımseye kufur etmeme rağmen susturulan carımın neden susturulduğunu anlamaya calısıyorum mıllet allah ne verdiyse soverken adamlar kaç defa sıkayet etmeme rağmen sus cezası almıorlar ama bız kufur etmesek bile ceza alıyoruz
ve oyun hatalı yöneticiler artık oyun hatalarıyla uraşsınlar görntü kalitesini düzeltmeliler.
sığınaklara savaşçılar kolay kolay alınmıo buna care bulunmalı
herkez sıkayetı yazsın arkadaşlar anca para alıyorlar oyun ile ilgili ie yarayan bi icraaat goremedık henüz
böle oyun olmaz
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: böle oyun olmaz
Adam nasıl dolduysa bi konuda 10 şikayet etti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zaten
Görüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,
Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek hali
klanındakilere rıca et VEYA :
Online oyun bazıları çıkar için birbirine yaklaşır, yani git maden çek para kas yani kendini biraz geliştir zaten kendiliğinden bazıları yanına yanaşır
Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek hali
Online oyun bazıları çıkar için birbirine yaklaşır, yani git maden çek para kas yani kendini biraz geliştir zaten kendiliğinden bazıları yanına yanaşır
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Börteçine
++++asim3428 yazdı:Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zatenGörüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,
Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek haliklanındakilere rıca et VEYA :
ben o desdeğe kaç kez mesaj attım haberin varmı bir kez olsun cevap gelmedı ne msn adresıme ne mynet adresıme hiç birine mesaj gelmedi ayrıca madem oyun yapıorlar düzgün yapsınlar türk oyunu oynamak istediğim için oynuyorum
ama daha kaliteli bir oyun ıstıyorum.
ama daha kaliteli bir oyun ıstıyorum.
xtengiz yazdı:++++asim3428 yazdı:Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zatenGörüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,
Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek haliklanındakilere rıca et VEYA :
zırh 7o e 7o ıtemlerım farabı mor farabılerım evolarım var ama genede klandakı yazılanları oku bazen tanıdık tank varmı die bir ton geçıo ben benı gotrusun demıyorum gm ama eşitllik olsun ıstıyorum herkez bılıo buyule gıtmeyı gıdılırmı rahat rahat gıdılır. canı istiyenler alıo canı istemeyenler almıo biraz da böle düşün ve pc ım sadece kasaya 1.5. mılyar para bayıldım ekran kartım 2 gb bıraktı kalıtelı olması gereken goruntu kalıtelı olsun demi
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
1.5 milyar kasaya verdin ve oyunun görüntüsünden şikayet ediyosun kusura bakma ama ya kazık yemişsin yada işin içinde başka bişi var kii en baba toplama bilgisayarı yaparsın 1.5 milyara çok para harçamışın
Desteğe 1 kez mail atman yetiyo problemini açık bir şekilde mail at zaten onlar dönüş yapıcaklardır bugun atarsın yarın değilde 1 hafta sonra cevap verirler ama cevap verilir
Tanıdık almaktaki sebep birbirini daha iyi tanıdığındandır yani şimdi banada bi arkadaşım gelip sığınak atalım dese aynı anda başka biri sığınak a gelirmisin dese arkadaşımla gitmeyi tercih ederim
Ki bölgeler yüzünden çok fazla kişiye laf etmişimdir tabi anlama kapasitesi olanlara
Tanıdık almaktaki sebep birbirini daha iyi tanıdığındandır yani şimdi banada bi arkadaşım gelip sığınak atalım dese aynı anda başka biri sığınak a gelirmisin dese arkadaşımla gitmeyi tercih ederim
Ki bölgeler yüzünden çok fazla kişiye laf etmişimdir tabi anlama kapasitesi olanlara