böle oyun olmaz

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

böle oyun olmaz

Mesaj gönderen QUTSAL06 »

kımseye kufur etmeme rağmen susturulan carımın neden susturulduğunu anlamaya calısıyorum mıllet allah ne verdiyse soverken adamlar kaç defa sıkayet etmeme rağmen sus cezası almıorlar ama bız kufur etmesek bile ceza alıyoruz

ve oyun hatalı yöneticiler artık oyun hatalarıyla uraşsınlar görntü kalitesini düzeltmeliler.

sığınaklara savaşçılar kolay kolay alınmıo buna care bulunmalı

herkez sıkayetı yazsın arkadaşlar anca para alıyorlar oyun ile ilgili ie yarayan bi icraaat goremedık henüz
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: böle oyun olmaz

Mesaj gönderen eseslisemi »

Görüntü Kalitesimi ??
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PARD10 »

Adam nasıl dolduysa bi konuda 10 şikayet etti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zaten ;) Görüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,

Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek hali ;) klanındakilere rıca et VEYA :

Online oyun bazıları çıkar için birbirine yaklaşır, yani git maden çek para kas yani kendini biraz geliştir zaten kendiliğinden bazıları yanına yanaşır ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

asim3428 yazdı:Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zaten ;) Görüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,

Sığınak işindede oyunda seni sığınağa almıyolar diye yönetici gelip almayanlara ceza vericek hali yok heralde veya yönetici özel olarak seni sığınağa götürücek hali ;) klanındakilere rıca et VEYA :

Online oyun bazıları çıkar için birbirine yaklaşır, yani git maden çek para kas yani kendini biraz geliştir zaten kendiliğinden bazıları yanına yanaşır ;)
++++
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ben o desdeğe kaç kez mesaj attım haberin varmı bir kez olsun cevap gelmedı ne msn adresıme ne mynet adresıme hiç birine mesaj gelmedi ayrıca madem oyun yapıorlar düzgün yapsınlar türk oyunu oynamak istediğim için oynuyorum
ama daha kaliteli bir oyun ıstıyorum.
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

xtengiz yazdı:
asim3428 yazdı:Peki niye oynuyosun ozaman halaa ? Susturulmanı desteğe msj atarak öğrene bilirsin susturma aldıysan susturulma alma nedenini sana bildirirler zaten ;) Görüntü kalitesi olarak kendi pc'n de olan bir problem olamazmı benim kendi oynadığım pc lerde pek sorun yoktu,

++++

zırh 7o e 7o ıtemlerım farabı mor farabılerım evolarım var ama genede klandakı yazılanları oku bazen tanıdık tank varmı die bir ton geçıo ben benı gotrusun demıyorum gm ama eşitllik olsun ıstıyorum herkez bılıo buyule gıtmeyı gıdılırmı rahat rahat gıdılır. canı istiyenler alıo canı istemeyenler almıo biraz da böle düşün ve pc ım sadece kasaya 1.5. mılyar para bayıldım ekran kartım 2 gb bıraktı kalıtelı olması gereken goruntu kalıtelı olsun demi :D
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

1.5 milyar kasaya verdin ve oyunun görüntüsünden şikayet ediyosun kusura bakma ama ya kazık yemişsin yada işin içinde başka bişi var kii en baba toplama bilgisayarı yaparsın 1.5 milyara çok para harçamışın ;) Desteğe 1 kez mail atman yetiyo problemini açık bir şekilde mail at zaten onlar dönüş yapıcaklardır bugun atarsın yarın değilde 1 hafta sonra cevap verirler ama cevap verilir

Tanıdık almaktaki sebep birbirini daha iyi tanıdığındandır yani şimdi banada bi arkadaşım gelip sığınak atalım dese aynı anda başka biri sığınak a gelirmisin dese arkadaşımla gitmeyi tercih ederim ;)
Ki bölgeler yüzünden çok fazla kişiye laf etmişimdir tabi anlama kapasitesi olanlara :D
YENİSAHRA
Asım Küçük

“Genel Sohbet” sayfasına dön