WHiTexDeWiL yazdı:oldu birde öğrenci için akbil falan istermiydiniz. :?:
Arkadaşım zaten başlıga bakarsan yolunu şaştğını fark edeceksin.(Verdigim akçenin karşılıgını alamıyorum diyorsan gel..).Ha diyorsanki benim anlamada problermim var birşey diyemem o vakit
İyi Forumlar
Tılsım / KodYeŞiL MeqAnSıZ
Senın baban fabrıkator yada heralde buyuk bır şırkette iş veren yada müdür sanırsam.
Ama kımının babası var asgari maaş-1000 tl arası hem ayrıca konuda belırtıldıgı uzere akçenın karşılıgı alınmıyor denıyor sanırım sen akraba evlılıgı sonucu oluşan 46+1 lerdensin
Senın baban fabrıkator yada heralde buyuk bır şırkette iş veren yada müdür sanırsam.
Ama kımının babası var asgari maaş-1000 tl arası hem ayrıca konuda belırtıldıgı uzere akçenın karşılıgı alınmıyor denıyor sanırım sen akraba evlılıgı sonucu oluşan 46+1 lerdensin
yada 46 - 1 otistikte olabilir
Oradaki tüm yazıları okusaydınız ne demek isdediğimi gayet iyi anlardınız. Ayrıca adam kalkmıs mılletın babasının maasından acmıs konuyu artık ne alakaysa Zaten biz sen değilizki babamızdan aldıgımız parayı akçeye yatıralım çok şükür kendi kazançlarımız war. Sana tavsiye evlat bir daha karşındakilerle konuşurken akraba evliliği gibi kelimeler kullanma bakarsın önündeki klavyenin tuşlarını bir gün eline vermişler. Öyle her ortamda çok rahat olma gerek sanal olsun.. gerek real
Oradaki tüm yazıları okusaydınız ne demek isdediğimi gayet iyi anlardınız. Ayrıca adam kalkmıs mılletın babasının maasından acmıs konuyu artık ne alakaysa Zaten biz sen değilizki babamızdan aldıgımız parayı akçeye yatıralım çok şükür kendi kazançlarımız war. Sana tavsiye evlat bir daha karşındakilerle konuşurken akraba evliliği gibi kelimeler kullanma bakarsın önündeki klavyenin tuşlarını bir gün eline vermişler. Öyle her ortamda çok rahat olma gerek sanal olsun.. gerek real
Tatışmalarınızı bu konu üzeridnen değil direkt olarak yapınız.
Tamamen katılıyorum söylediklerine haklısın kardeş ama bizi dinleyecek biri olsa daha iyi olacak ama oda yok bu saçma uygulamalardan sonra 4 yıldır tanıdğım arkadaşlarım oyunu bıraktı yakındır benim bırkamamda ve çok kişide bırakacak emin olun bu bende altarnatör zırh kolye için sığınak ve migrat paketi aldım 1 ay 1365 akçeden toplam 2730 akçe ödedim günde 5 junon attığımda oldu 2 de ama 1 ay devamlı girdim bölgelere ne oldu dersiniz madalya için almışım ben bu artırıcıyı sonuç hüsran düşmedi hiç bişey baksın gm ler çarıma ama yok size tavsiyem bunlar hep para tuzağı desteğe 10 gün geçince serzenişle bunu yazdım 25 gün sonra cevap geldi yazı şöyleydi migrat ve sığınak lotu bulunamadı çarınızda tabi geldiğinde 1 hafta geçmişti D
anlayacağınız süre bitince geldi cevap neyse dahada almam
İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBECEĞİME PARAMI KAYBETMEYİ İYELERİM ................ lafını bunlar ters okuyor insanların güvenine diğil paralarına talipler
mask103 yazdı:Tamamen katılıyorum söylediklerine haklısın kardeş ama bizi dinleyecek biri olsa daha iyi olacak ama oda yok bu saçma uygulamalardan sonra 4 yıldır tanıdğım arkadaşlarım oyunu bıraktı yakındır benim bırkamamda ve çok kişide bırakacak emin olun bu bende altarnatör zırh kolye için sığınak ve migrat paketi aldım 1 ay 1365 akçeden toplam 2730 akçe ödedim günde 5 junon attığımda oldu 2 de ama 1 ay devamlı girdim bölgelere ne oldu dersiniz madalya için almışım ben bu artırıcıyı sonuç hüsran düşmedi hiç bişey baksın gm ler çarıma ama yok size tavsiyem bunlar hep para tuzağı desteğe 10 gün geçince serzenişle bunu yazdım 25 gün sonra cevap geldi yazı şöyleydi migrat ve sığınak lotu bulunamadı çarınızda tabi geldiğinde 1 hafta geçmişti D
anlayacağınız süre bitince geldi cevap neyse dahada almam
İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBECEĞİME PARAMI KAYBETMEYİ İYELERİM ................ lafını bunlar ters okuyor insanların güvenine diğil paralarına talipler
Herkese Selamlar...
Bir iş yapıyorusam bende para kazanmak isterim ama ikv yönetimini bunu baya baya abarttı bundan sonraki her yenilikte akçe üzerine kuruldu.Herşey biz oyuncularda bitiyor aslında...
Louster yazdı:Eline emeğine sağlık kardeşim negüzel izah etmişsin.
Gerçekten bunlar yapılsa dahada heycan verici bir oyun olur.
Ayrıca söylediklerinin hiçbiri imkansız değil ve yapılması gereken en önemli şeyler.