Kadim HİDRA :)
Kadim HİDRA :)
50 cana kadar 20 kişiyle rahat iniyor 50 den sonra zorlaşıyor
ve kendine süper bir şifa basıyor canı 9 a gelince ise ayagını yara vurmasıyla herkez pert
yanlız saglam gruplu bunu başarabiliriz nasıl olacak canı 10 a gelince çk larla ayak darbesini yeneriz
sonra bir başka hamle yapmazsa peki
iflis gibyse super olur 6 cala kendini olurmesi gibi inşalllah oyledir oyle degilse 10 candan sonra 1 saat daha ugraştıracak 
Re: Kadim HİDRA :)
Hidra Lonca EFSANELER üyelerı Ve Tüm Eminönü Sunucusuna Hayırlı olsun...
Lonca EFSANELER
Site ve Forum Yönetim
MeCHuLLL - Mechull
Lonca EFSANELER
Site ve Forum Yönetim
MeCHuLLL - Mechull
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Merak etme kardş 1 haftaya çözerler o işi 2 hafta sonrada sıkılmaya başlarız aceleye gerek yoqReGiSTeR yazdı:50 cana kadar 20 kişiyle rahat iniyor 50 den sonra zorlaşıyorve kendine süper bir şifa basıyor canı 9 a gelince ise ayagını yara vurmasıyla herkez pert
yanlız saglam gruplu bunu başarabiliriz nasıl olacak canı 10 a gelince çk larla ayak darbesini yeneriz
sonra bir başka hamle yapmazsa peki
iflis gibyse super olur 6 cala kendini olurmesi gibi inşalllah oyledir oyle degilse 10 candan sonra 1 saat daha ugraştıracak
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
ReGısTeR Cklar Yetmez Cok Fecı Vuruyor . Ck Lar Varken Her Grupda 1 Buyucu Olup Kutup acıcak Ve Bu Sayede Kımsenın Canı Gıtmıcek Cklarda Durucak Sonra Kesıme Devam .. Ama Bu 4 5 Grupla Olucak Is Deıl .. Mısralarda Arz ve Lodos Bır Olmassa Basımıza yıkılacak Tum Magara Anlam cıkarmıs . Burda Sonucu Dostluk ve Azım Belırler ..e

Eminönü
FelicitaNascosta '
- alp995
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ya biri şu kadim hidranın resmini gönderebilirmi?
IIaLeSTaII [(^)Ashab-ı Kehf]
Nowayout
Nowayout
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
surda millet bencillik etmese kacırmasa coktan 5 6 grubun görevi olmustu
1000 kişi toplanalım 500 kişi geride olacak 500 kişi dalacak deprem olunca gerideki 500 kişi dalcak 10 dk ye olmassa bekli daha kısa bi sürede kesilir
1000 kişi toplanalım 500 kişi geride olacak 500 kişi dalacak deprem olunca gerideki 500 kişi dalcak 10 dk ye olmassa bekli daha kısa bi sürede kesilir

-Arz !

-Keseriz anam

-
- FareAdam Düşmanı
peki sen 1000 kişinin yaratacağı lag oranını düşündün mü hiç ?Dangerousss yazdı:surda millet bencillik etmese kacırmasa coktan 5 6 grubun görevi olmustu
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Seyri Beka
:mrgreen:smartenes yazdı:peki sen 1000 kişinin yaratacağı lag oranını düşündün mü hiç ?Dangerousss yazdı:surda millet bencillik etmese kacırmasa coktan 5 6 grubun görevi olmustu
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
Locna Efsaneler olarak kesemezmiyiz 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
aynı anda 1000 tane oyuncunun bi bölgede olduğu düşünemiyorum düşünmerkde istemiyorum felaket olur pc çöker herhalde xDsmartenes yazdı:peki sen 1000 kişinin yaratacağı lag oranını düşündün mü hiç ?Dangerousss yazdı:surda millet bencillik etmese kacırmasa coktan 5 6 grubun görevi olmustu