Selam,
Herkez farklıı şeyler diğiyor ,bende bu konuyu açmak istedim kasma şifacı dediğinde asit e ver zehire ver yok ona verme yok ona ver diğiyolar bneimde aklım karıştı :?
Sizce en iyi Tek kasma şifacının yetenekleri ve dirençleri nasıl olmaLıdır.? :?:
Savaşçı Acımasızlık ister.
Şifacı sabır ister.
Büyücü akıl ister.
Asit li Şifa Kasmak Şifa hakkında Tecrübeleri Oluşmuş bir insanın yapabileceği birşeydir. Sana Tavsiyem ;
15 Şifa 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Sakinleştirme [ Emin ol yararı dokunur.]
1 büyü bozma
15 Fiziksel Direnç
Bu yetenekler 15 olmalı öncelikli.Can Kurtaran ve Çağrı yeteneğin Geldiği zaman ise onlarıda 15 yap.
Üzerini Max dizmek endoğru seçim olacaktır seri keser , seri kasar ve zevk alırsın.
eRaGorn yazdı:Asit li Şifa Kasmak Şifa hakkında Tecrübeleri Oluşmuş bir insanın yapabileceği birşeydir. Sana Tavsiyem ;
15 Şifa 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Sakinleştirme [ Emin ol yararı dokunur.]
1 büyü bozma
15 Fiziksel Direnç
Bu yetenekler 15 olmalı öncelikli.Can Kurtaran ve Çağrı yeteneğin Geldiği zaman ise onlarıda 15 yap.
Üzerini Max dizmek endoğru seçim olacaktır seri keser , seri kasar ve zevk alırsın.
NiRvaNxFırTInA
Teşekürler bunu deniyeceğim ..
Savaşçı Acımasızlık ister.
Şifacı sabır ister.
Büyücü akıl ister.
paran varsa al maxlarını yukarıdaki arkadaşın taktiğini uygula rahatca kasarsın çokta iyi bir yöntemdir
sunucun kalabalık değilse örneğin anka sunucusundan bahsedeyim cinler hep ayaktadır ben ne yapıyorum
1 iyileştirme 15 bilgisi
15 ruh kalkanı
15 asit ve 15 asit bilgisi
5 puan çağrı
bu şekilde yeteneklerimi ayarlıyorum başlıom cin girişinden solucana akdar bombacıları kese kese gidiyorum nede olsa sunucu boş
yada full asit itemleri giyersin yaratığı hızlı bir şekilde kesersin ve 15 medi vererek kısa sürede doldurursun
ws. ws. ws.
hiç bir kimsenin yazısına bakma sadece oku ve kendin yetenek geliştir ankadaki şifa bunu yapar ama belki sen yapamazsın çünkü hep bombalar yerdedir gibi
Kardeş Arkadaş Yeni Başladığını Söylüyo ve Yazımda Dediğim Gibi Şifacı 2. Bir kez Tecrübe edinmiş insanların oynayacağı bir seçenektir.Asit çi olmak zor dur emek ister ama bir o yandan da zevklidir.
eRaGorn yazdı:Kardeş Arkadaş Yeni Başladığını Söylüyo ve Yazımda Dediğim Gibi Şifacı 2. Bir kez Tecrübe edinmiş insanların oynayacağı bir seçenektir.Asit çi olmak zor dur emek ister ama bir o yandan da zevklidir.
aga zamanında bizde yeni başladık eğer öyle deseydik bizde asiti öğrenmezdik oyun kavramı zor değil herkes anlar sadece azıcık kurcalayacak kullanabilir olur ama usta çok zor...
İKV Dünyasında en sıkıcı ve en zor kasılan karakter tipi: Şifacı İki çeşit türle kasabilirsin...
1: Büyü Hasarı Asit efsunlu Şifacı Büyü hasarı asit efsunlu şifacı ile asit saldırısı yaparak düşmanı daha çabuk yenebilirsin fakat savunma gücün yüksek ise.
2: Maksimum Efsunlu Şifacı Maksimum efsunlarını giyerek, kritiklerini düşmanlarına karşı daha etkili bir şekilde gösterebilirsin. Burada saldırı ve savunma çok etkili olur.
Yeteneklere gelince, Asit saldırı için; Asit, Asit Bilgisi, Ruh Kalkanı, İyileştirme, İyileştirme Bilgisi ve Dirençler(diğerlerini serbest verebilirsin. Can Kurtaranı kasacağın mekana göre ayarlamalısın).
Max, Ruh Kalkanı, İyileştirme, İyileştirme Bilgisi ve Dirençler, Meditasyon(diğerlerini kasacağın mekana göre dağıtabilirsin).
Tavsiye:45 seviye olduktan sonra (iyileştirme şifacısı isen) Er Meydanı seni bekliyor olacaktır