....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yuhawn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

....

Mesaj gönderen yuhawn »

Şans Artırıcıda Alsak İşe Yaramıyo Hangi Madenin Başına Gitsek Gelen oturuyo Madeni Çekip Gidiyo Ya bıktım o kadar şans artırıcı aldım hiç kullanmadım öyle duruyo açlar doysun

(Ömerimx)
Ömerimx[(^) Ecel Getiren Full Bıçak Set ] 3 yıldız İstiklal
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası

Re: ....

Mesaj gönderen EdWaRDiaN »

maden babanın malı deildir maden ceken adama ac diyemezsin bide artırma alıp kullanamıyorsan senin mallıgın ;) :D
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Hakkımızı yedirmeyecegizz.
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

EdWaRDiaN yazdı:maden babanın malı deildir maden ceken adama ac diyemezsin bide artırma alıp kullanamıyorsan senin mallıgın ;) :D
Daha kibar dil kullanırdım ben olsam ama adam haklı.
Maden ortada ise bunu isteyen oturur başında bekler, isteyen yoldan geçerken çeker gider. Bunu hakaret boyutundaki "açlık" sıfatı ile ithamda bulunarak belirtemezsin.
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EdWaRDiaN »

Trkstylvodka yazdı:
EdWaRDiaN yazdı:maden babanın malı deildir maden ceken adama ac diyemezsin bide artırma alıp kullanamıyorsan senin mallıgın ;) :D
Maden ortada ise bunu isteyen oturur başında bekler, isteyen yoldan geçerken çeker gider. Bunu hakaret boyutundaki "açlık" sıfatı ile ithamda bulunarak belirtemezsin.
kibarlıkdan anlamaz bu kendsi acın önde gideni adam olana adam gibi cevap veririm olmyana böle cevap veririm ;)
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Hakkımızı yedirmeyecegizz.
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

EdWaRDiaN yazdı:
Trkstylvodka yazdı:
kibarlıkdan anlamaz bu kendsi acın önde gideni adam olana adam gibi cevap veririm olmyana böle cevap veririm ;)
:)
Kullanıcı avatarı
EmRReX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen EmRReX »

Trkstylvodka yazdı:
EdWaRDiaN yazdı:
Trkstylvodka yazdı:
:)
:D :) ;) :lol: :P :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
yuhawn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yuhawn »

Ben Belirtirim O kadar Bekle Bekle Sonra Tam çıkacagı zaman adam çekipdier madenin başıan gitsin biz neden birinin beklediği madenin başıan gidip oturmuoz onlarda aynısını yapmıcak yada maden çıkmasının dakikası düşsn kına geliyo beklemekten bide geliyo toplanıyolar başına madenin
Ömerimx[(^) Ecel Getiren Full Bıçak Set ] 3 yıldız İstiklal
İkitersbirdüz[(^) Ejder Asa] İstiklal
Yuhawncll 49 Çalındı
Senoynadilber 49
Ömerimm 49
Mixers 49
Gitaist 49

“Genel Sohbet” sayfasına dön