alkışFromXXXhELL yazdı:Walla benımgordugum kısıel olarka asagılama degıl ama bu oyunda Gm olmak demek soylenenı hıc duymayacaksın bıldıgını daha dogrusu sana ogretılenı yapıcaksın bunu ıyı becerebılen ark gm yapılır yada olur yok terubeymıs yok cırak ustaymıs hıkaye ..SIZIN TECRUBENIZ BUYSA .. cıraklıgınız gormek ısterdım dogrusu hos o gunlerınııde bılırz ya neyse...zembekoğlu yazdı:Merhaba;
Bu iş biraz usta çırak ilişkisi le başlar diyebilirim. Bunun için okula gitmeniz ya da bir yerde eğitim almanız gerekmez. Oyunlara ilginiz efendiliğiniz ve kişiliğiniz burada çok önemlidir. İçinizde en ufak bir fesatlık varsa aklınızdan bile geçirmeyin zira hemen kendinizi belli edersiniz.
Oyun tecrübesi, bol zaman, teknik bilgi vesaire sizi hedefe ulaştıracak etkenlerden biridir. Ama dediğim gibi hepsinden önemlisi kişiliktir.
KIsacası hocam kısel fıkrım sız bu ısden hıc bısı anlamıyorsunuz yada anladıklarınız kulak ardı etmek aslı gorevınız ...
selamlar hepinize
yöneticiliğin kısa yolu ROA loncasına girmekten geçer bana kelime oyunları yapmayın
oktay kardeşim Roa hamisi oldu başımıza az yalakalık yapmadı girmek için vaktiyle
Oyun yönetmek lonca işi deildir arkadaşlar profesyonellerin eline bırakmak lazım
yönetimi deneme tahtasına çevirdiniz yok Abura yok arif yok neslihan şimdide yeniler
bu oyunda yöneticilik usta çırak işi deil de halef selef uygulamasından geçer Tabiki ROA içinde ....
kaliteli adamlar roa da demişsiniz diğer loncalardakiler kalitesiz 2. sınıf adamlar mı, başka lonca üyeleri bilgi birikimde belki de hepinizin ilerisindedir kimbilir...