Eskiden oyunun ticaret,vs merkezi bab-ı ali idi hatırlarsanız.O zamanlar keşke eminönü merkez olsa derdim.Şimdi merkez eminönü ve ben eskiyi özledim.
Siz ne dersiniz?
Eskiden...
Eskiden...
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
Re: Eskiden...
Ula işin gücün kaLmadı Da
Oyunun merkezinemi kaLDııN xD
Sancak sunucusuna ne zaman bir konu açsam ilk cevap bu oluyor isin gücün yok mu bu konuyu açtın?Whackteam yazdı:Ula işin gücün kaLmadı Da
Artık sizin tek kişi olduğunuzu düşünmeye başladım.
Yada hepiniz aynı kafa yapısına sahipsiniz!
hayır eskiden zaten ws merkezi tam bankanın yanındaydi teyze'nin orda yapılırdı zaten wsler hep o eski handanın ordaki örste yapılırdı bide ben bab-ı alide son zamanlarda ws görüyodum 49'un çıkmasına yakın...
Drowxhealer
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
frkn1521 yazdı:hayır eskiden zaten ws merkezi tam bankanın yanındaydi teyze'nin orda yapılırdı zaten wsler hep o eski handanın ordaki örste yapılırdı bide ben bab-ı alide son zamanlarda ws görüyodum 49'un çıkmasına yakın...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kardeş imzana baya güldüm.Xxxmanyaxxx1 yazdı:frkn1521 yazdı:hayır eskiden zaten ws merkezi tam bankanın yanındaydi teyze'nin orda yapılırdı zaten wsler hep o eski handanın ordaki örste yapılırdı bide ben bab-ı alide son zamanlarda ws görüyodum 49'un çıkmasına yakın...