İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar]
Re: İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar]
Kardeş selam. gerçekten harika olmuş tasarımlar fikirde süpper olmuuş. inş yönetim böle bişeyi yapar. bi arkadaşın yorumunda dediği gbi ikv nin reklamını yapmış oluruz :idea: :idea:

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- bashkentlee
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bence şirketle görüş telif hakkını öde kendin bas derim eğer imkanın varsa çünkü patlar gider 
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Böyle bir imkanım yok ne yazık kibashkentlee yazdı:bence şirketle görüş telif hakkını öde kendin bas derim eğer imkanın varsa çünkü patlar gider
2009-2013
Hayır, yapmış olduğum tüm tasarımlar "Adobe Photoshop CS 4" programıyladır.utku yazdı:bardağı yapmak için worm' u mu kullandın
Bardağı hazır aldım, sadece Hidrayı oraya ekledim.
2009-2013
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Oyun içerisinde Bir resim cek Görselliğine göre Onu flash bellegine koy dogru fotografcıya gıt RESMİ göster Bardakta Sıcak bir kahve ıcerken Ikv Resmi görunsunSahxyilan yazdı:Mükemmel ötesi olmuş ellerine sağlık.Hem oyunumuz daha çok duyulmuş olur hemde oyunumuz biraz daha gelişmiş olur.Şahsen ben İstanbul Kıyamet Vakti Bardağı da yapmanı istiyorum.Kişisel bir isteğim.Önerine güzel bir bardağa mesela Kadim Hidra koyarsan hoş olabilir.
TeşekkürLer Önerin Süper
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
JouRney yazdı:Hayır, yapmış olduğum tüm tasarımlar "Adobe Photoshop CS 4" programıyladır.utku yazdı:bardağı yapmak için worm' u mu kullandın
Bardağı hazır aldım, sadece Hidrayı oraya ekledim.
worm derken hidrayı koyduktan sonra crtl + t yapınca yukarıda çıkan bi özellik yan duran tabelaya resmi düz koyarsan belli olur o eğimi vermek için kullanılıyo sen kullandınmı dedim çünkü bardağın keskin hatları yok worm yaptıysan nasıl yaptıgını sorucaktım
Manyakk [49]
Bardak tişört falan hepsi güzel ama bence anahtarlık da olabilir. mesela agah bey oyuncak biçiminde düşünün öyle bi anahtar. yada ne biliyim ejder asa, latif, ashab biçimlerrinde anahtlıklarda güzel olabilirdi bence.......

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.