KURUNUN YANINDA YAŞ NEDEN YANIYOR ?
- hakanaymaz
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: KURUNUN YANINDA YAŞ NEDEN YANIYOR ?
Düşeş kardeşim bizim Sayın yöneticilerimize yalvardığımız konuda BU.Senin dediğin gibi yapan çok kişi var ama kimin yapıp yapmadığını ayırmadılar.Resmen şüpheliye idam verdiler... Şimdi anlamaya çalış...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
kimse bilip bilmeden boş konuşmasın eğer bu size olsaydıda ben sizi görseydim o zaman sizde bizim durumuzdan farklı olmazdınız
Ve ayrıca çarım 1 sene banlanmasına rağmen benmkide silindi 2 sene önce banlanan arkadaşımın çarında aynı şekilde silindi
Ve bütün hesaptları açacaklardı ama nasıl ?
Bono basanları öyle sahte para içindekilerle birlikte oyuna yeniden geri başlatamazlardı ve inceleme ayrım yapılmadan bütün banlı olan hesapların içi silinerek açılmıştır bono basan kişilerde dahaildir bu kampanyaya
Yönetim madem açacaktın bono basanları neden banladın ?
Eğer bizim hesaplarımızı açacaktınki mecbur o zaman neden böyle bi yolla açıldı ?
Maden bütün banlı olan çarları açıyosun ve buna bono basanlarda dahil o zaman neden sırf bono basanların çarlarının içindekileri silip açmıyosun ??
Ve ayrıca çarım 1 sene banlanmasına rağmen benmkide silindi 2 sene önce banlanan arkadaşımın çarında aynı şekilde silindi
Ve bütün hesaptları açacaklardı ama nasıl ?
Bono basanları öyle sahte para içindekilerle birlikte oyuna yeniden geri başlatamazlardı ve inceleme ayrım yapılmadan bütün banlı olan hesapların içi silinerek açılmıştır bono basan kişilerde dahaildir bu kampanyaya
Yönetim madem açacaktın bono basanları neden banladın ?
Eğer bizim hesaplarımızı açacaktınki mecbur o zaman neden böyle bi yolla açıldı ?
Maden bütün banlı olan çarları açıyosun ve buna bono basanlarda dahil o zaman neden sırf bono basanların çarlarının içindekileri silip açmıyosun ??
Yönetim bize bir açıklma yapmadan sildi o paraları bizim orda ismimiz yok biz nerden bilelim o paraların sahte olduğunu.Yönetimin kendi hatalarını oyuncular çekiyor acaba bu kadar lafa rağmen o kazandığınız paralar boğazınızdan geçiyor mu.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.