Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO
Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum.Madem tam oturmamış,aralarında eşitlik olmayan reçeteler vardı.Neden bunlar Yer Altı gölgesi açıldığında hemen oyuna sürüldü?Oyuncular planlarını bu reçetelere göre yapmıştı.Bence bu reçeteler önceden oyuna konulmamalıydı.Hidra eklentisi geldiği gün oyuna koyulmalıydılar.Böylece üretilmesi zor olsa bile oyuncular madur olmazdı.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Ben de şimdi farkettim Hasar Zehir olmuş Max hasar yerine.En mantıklısı şu an için Büyücü'nün Ejder Asa'sı gibi görünüyor.FabuLox yazdı:ashabı keyf max hasardı neden hasara dönüştü
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Tebrik Ediyorum Hemen Hemen Herkesin Skıntsını Dile Getirmişsin Arkadaşım
İnşALLAH Düşünüp Taşınıp Hepimizin İşine Gelebilecek Bi Güncelleme İle Gönlümüzü Alırlar :idea:
İnşALLAH Düşünüp Taşınıp Hepimizin İşine Gelebilecek Bi Güncelleme İle Gönlümüzü Alırlar :idea:

xXFENOMENXx
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
doğru söylüyorsun
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Re: Oyunda niye Toplama Üretme vb sıfırlanMAdı;;
bu soruna çözüm bulmak zorundalar........

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
Re: ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
evet bencede haklısın kardeşim max.hasar daha iyi eğer uygun görülürse tabiki max.hasarı geri istiyoruz
Merhaba
Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Haricindeki Materyaller ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı.
Buda sizin verdiğiniz emeklerin hiçe sayılması anlamına gelmez aksine İKV Yönetimi sizin çıkarlarınızı korumaktan yana eylemlerine devam ediyor.
Evet Şaheser Silah En İyilerin Silahı Ve En İyiler Sahip Olacak.
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız
İyi Oyunlar
Oyunda Şaheser Reçetelerindeki değişiklik sadece Kadim Hdra Pençesinin Eklenmesiyle Oldu.
Bazı Recetelerde Kadim Hidra Pençesi Yoktu.Diğer Güncellemeler Ufak Tefek Materyal Güncellemelerdir.
Buda sizin verdiğiniz emeklerin hiçe sayılması anlamına gelmez aksine İKV Yönetimi sizin çıkarlarınızı korumaktan yana eylemlerine devam ediyor.
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız
İyi Oyunlar
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Şahaser silahların en iyi olduğundan şüpheliyim osmiridyum kafa koparan bile daha iyi vuruyor ecel getirenden tabi itemli söylüyorumxToRNaViDax yazdı:Merhaba
Eminim Sizlerde En İyi Oyuncularımızsınız![]()
İyi Oyunlar
Ya arkadasım .. yaa sız bızım anlatmak ıstedıgımızı anlamıyorsunuz yada bız anlatamıyoruz :S Recetede bır ıkı materyal degısmıs yazmısısn arkadaısm sıfacının saheserı komple degısmıs hasar zehırı ben ne yapayım onca ugras materyal cop artık 2. cıye gleınce ark sız bu recetelerı 7-8 ay once sılahtar olarak rusteme attınızmı atmadınızmı .. ee sımdı nıye karaktere kıtlenır ve yok 49 olan her hangı uretım veya toplama puanı ıle uretmek zorunlulugu yaratıyorsunuz .. Hal bu durumdayken bunu 8 ay once nıye dusunmedınız yada dusundunuzde son dakıkada eklemek geregı duydunuz bıızm sıkayetımız ve anlatmak ıstedıgımız bu .. sılahın hasarını degıstır recete uretım sıstemını komple degıstır ve yaptıgınız acıklamaya bakın VE SADECE YONETICI OLARAK DEGIL ESKI BIRER OYUNCU OLARAK SU YAZDIGINI TEKRAR OKUMANI TAVSIYE EDERIM SEN KENDIN INANDIN MI BU YAZDIGINA ...saygılarımla.............xToRNaViDax yazdı:Merhaba
İyi Oyunlar
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
SAMILBEY yazdı:Ya arkadasım .. yaa sız bızım anlatmak ıstedıgımızı anlamıyorsunuz yada bız anlatamıyoruz :S Recetede bır ıkı materyal degısmıs yazmısısn arkadaısm sıfacının saheserı komple degısmıs hasar zehırı ben ne yapayım onca ugras materyal cop artık 2. cıye gleınce ark sız bu recetelerı 7-8 ay once sılahtar olarak rusteme attınızmı atmadınızmı .. ee sımdı nıye karaktere kıtlenır ve yok 49 olan her hangı uretım veya toplama puanı ıle uretmek zorunlulugu yaratıyorsunuz .. Hal bu durumdayken bunu 8 ay once nıye dusunmedınız yada dusundunuzde son dakıkada eklemek geregı duydunuz bıızm sıkayetımız ve anlatmak ıstedıgımız bu .. sılahın hasarını degıstır recete uretım sıstemını komple degıstır ve yaptıgınız acıklamaya bakın VE SADECE YONETICI OLARAK DEGIL ESKI BIRER OYUNCU OLARAK SU YAZDIGINI TEKRAR OKUMANI TAVSIYE EDERIM SEN KENDIN INANDIN MI BU YAZDIGINA ...saygılarımla.............xToRNaViDax yazdı:Merhaba
İyi Oyunlar
Şu forumda az ve nadir yazı yazan kişiler ve uzun zamandır oybayan bizleri bile çileden çıkarabiliyolar valla helal olsun.
Siz yöneticiler anlaşılıyorki birbirinizdende bihabersiniz ve çoğnuz teknik olarak donanımlı değil ve sadece bizler gibi birer oyuncu bu nedenlede problem çözme hususunda yavaş ve yetersizsiniz.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill