Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Benı Tanıyanlar Baksın TürkxxTekTaneM AlbaTros Benım

Mesaj gönderen asim3428 »

Acaba daha net bir kanıt ne oluyor ? Emliyet Müdürlükleri ile birlikte çalışıp bulunan deliller mi ? Bu zamana kadar kimsede gördün mü Delikanlı gibi yaptığının arkasında duran? Sildiyse evet sildim diyen, çaldıysa evet çaldım diyem ? O kadar delikanlıyı ben daha görmedim ;)

Hani diyorsunya niye ben değilde o Tılsım sunucusunda bir yığın insan var peki niye o insanlardan biri değilde sadece bu kişi ? İkisi arasında bir konuşma olur, bir tartışma olur anlık öfkeye yenilip yapabilir ki (foruma açmış olduğu en iyi vsci Albatros'tur onu yeneni daha görmedim çok iyi vs atıyo fln yani '' başkasının azından kendini övmesi gibi'') yaşıda buna müsayit.

Aynı olay acaba sizin başınıza gelse yine bu tavırla ortada dolaşırmıydınız acaba çok merak ediyorum da ;)
Harun abimin dediği gibi bu konular konuşulurken nerdeydiniz acaba ozamanlar niye sesi çıkmıyodu, aynı karakterin ismini 4 defa değiştirmek (ya parası çok, ya aklı yok, yada bişi var) ? diye aklıma getiriyo
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Acaba neden butun hırsızlık olaylarında bu mert denılen sahıs gecıyor anlamadım

Etkınlgıı duzenleye kısımı onuda anlamadım:D

Exxr
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sianfeamx »

Fotoğraflarda herşey çok açık ve net şekilde kanıtlanmış.. Bu kanıtların üzerine o yapmaz demek güvenmek değil menfaat kaygılarıdır..Evet yapmıştır ama geçmiş zaman olabilir her insan hata yapabilir deyip özür dilemek daha mantıklı ve doğru bir çıkış olurdu..
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Bakın Benim Size Anlatmak İstediğim Konu Bu Kişide Benim hesaplarımda var Fakat bana böyle bir yanlış Yapmadı Bu Yüzden İnanmıyorum Ben
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

TurkxxYekTaneM yazdı:Bakın Benim Size Anlatmak İstediğim Konu Bu Kişide Benim hesaplarımda var Fakat bana böyle bir yanlış Yapmadı Bu Yüzden İnanmıyorum Ben
Böyle söyle işte, bizde bilelim kim neyi savunuyor.
Kalkıp kanıt falan sorup sonra yok o yetmedi bide itirafname getirin deme ;)
Biz söyliyeceğimizi söyledik. Konu bizim açımızdan bitmiştir.
Türk Loncası üyelerine aynı tavrımızı göstereceğiz...

Saygılarımla....
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Ben Bunu Kendi Adıma Savunuyorum Lonca Adına Değil Loncaya Hitaben Konuşmasanız Sevinirim Şahıs Olarak Konuşuyoruz Biz
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

CelalYILMAZ yazdı:O karakterin sahibi ve ya sahipleri umurumda değil.
O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.
Ben kardeşime yapılan terbiyesizliği kendime yapılmış olarak görüyorum ve Loncamın meselesi olarak lanse ediyorum.
Umarım aynı tavırı çok sevdiğim Türkxx Loncasıda gösterir ve bu terbiyesizliğin diyetini öder.
İçlerinde çok saygıdeğer insanların bulunduğu bu loncayla karşı karşıya gelmek istemem.
Ama bilinsin ki Kısasa Kısas FARZ dır !
İlk yazılan mesajımızda da belirtilmiş.
Biz Lonca olarak konuşuyoruz. Karşımıza çıkacaksada Lonca çıkacak.
Bu şahsı ya barındırmayacak veya barındararak bize tavrını gösterecek dedik.
Eğer bir yetkim yok ben Lonca takmam derseniz Buraya Loncanızın yetkilisi gelip konuşsun.
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Bence Türkxx Loncası bu adamın HIRSIZ olduğuna inanmak istemiyor.Bu adamın geçmişte neler yapdığını herkes gibi Türk loncasıda biliyor ama görmezden geliyor.Hala neyi savunuyorsunuz.İnanmanız için daha neler gerekli? ~ JUNOVELAZ
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

TurkxxYekTaneM yazdı:Bakın Benim Size Anlatmak İstediğim Konu Bu Kişide Benim hesaplarımda var Fakat bana böyle bir yanlış Yapmadı Bu Yüzden İnanmıyorum Ben
İnanmak için senindemi canını yakması gerekiyo ? Yapma lütfen fotoları istedin ilk başta konuldu sonrasında daha netlerini istedin istersen MİT (Milli İstikbarat Timi) ni çağıralım onlar ne olmuş ne bitmiş bulurlar
Biraz ağır olabilir ama k.bakmayasın At gözlüklerini çıkarıp sadece 1 tarafa bakma istersen genel olarak bak Jonovelaz kardeşimizin yerine koy kendini birde öyle düşün ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Cantanem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cantanem »

Selamun Aleykum Arkadaşlar,
Acılan Başlıkla Burdaki Konu arasında Baya fark var ..
Burdakı Konu gercekten Kör düğüm Olmuş Durumda Acıklık getırmekde Bize Düşer
Burda YerLi yersiz herkes Cevap Yazmış Yorum YaPmış kızacaksınız ama bazı arkadasşlar sacmalamış..
IIxDyNaCxII yazdı:Bence Türkxx Loncası bu adamın HIRSIZ olduğuna inanmak istemiyor.Bu adamın geçmişte neler yapdığını herkes gibi Türk loncasıda biliyor ama görmezden geliyor.Hala neyi savunuyorsunuz.İnanmanız için daha neler gerekli? ~ JUNOVELAZ
İlk Once Bu soruya acıklık getıreyım
JUNOVELAZ adlı carım calındı Ramazanı Loncana alma demıstın dımı paşa Bende Sana somut bır Delil getır Loncadan atayım demıştim Yanlıshatırlamıyorsam ezdarem di carının adı Bu cardan yazmıstın bana Bu konu hakkında gercekten bır bılgım yoktu Ama onune gelen Bir şey yazınca hafıften Olaya karıştım.. Dediğim Gibi Konu Ramazan Bir Başkası degıL Arkının dedıgı Gıbı Ramazanın paraya yada cara ıhtıyacı olsa bızım sıfrelerı bılıyordu Onları soyar o carları sılerdı dimi Yanı herkesın Aklına bu gelmelı bence
SöyLe bir terim Kullanmıssın TürkxxLoncası Görmemezlıkden gelıyor Yanılıyorsun Bence
HarunYILMAZ yazdı:
CelalYILMAZ yazdı:O karakterin sahibi ve ya sahipleri umurumda değil.
O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.
Ben kardeşime yapılan terbiyesizliği kendime yapılmış olarak görüyorum ve Loncamın meselesi olarak lanse ediyorum.
Umarım aynı tavırı çok sevdiğim Türkxx Loncasıda gösterir ve bu terbiyesizliğin diyetini öder.
İçlerinde çok saygıdeğer insanların bulunduğu bu loncayla karşı karşıya gelmek istemem.
Ama bilinsin ki Kısasa Kısas FARZ dır !
İlk yazılan mesajımızda da belirtilmiş.
Biz Lonca olarak konuşuyoruz. Karşımıza çıkacaksada Lonca çıkacak.
Bu şahsı ya barındırmayacak veya barındararak bize tavrını gösterecek dedik.
Eğer bir yetkim yok ben Lonca takmam derseniz Buraya Loncanızın yetkilisi gelip konuşsun.
Öncelıkle Pşa Kb bıraz Sert Olacak Ama Dik kafalı davranıyorsun bunu nerden cıkardın dersen ''O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.'' Bu cümlen benı Bu düşünceye itti Tekrardan söylüyorum Kusura bakma .
Bu konu hakkında Lonca ıcınde Bizde Bir tartısma yaşadık Olmaması gereken yerde Kenana Giderken Loncamdakı 2 üye birden Tartışmaya başladı bende Belkı Bu konuya acıklık getırır dıye Foto aldım ..

Resim
Çarın Sahibi İle car da olan Kişi Başka Yani Olay Ramazanın Abısının suçu oLmakdan cıktı Ramazana sıcradı .. Peki neden ??
Resim
Burda Adem Arkadaşımız Şucu Ramazanın abısının İşledıgını Biliyor Ve Biir Şekilde Telafi Etmesını söylüyor..
Ramazanın abısının Cevabına dıkkat Ben car vermek ıstedım almadı Suç benım Ama hala ramazana Suç atıyorlar dıyor... Yanı konu burda Cözümlenıyor Neden Hala ramazan dıyorsunz
Buda Lonca İçinde Aldıgımız Karar...
Resim
Akşam Loncadan Yetkılı Kısıler le Yanı (Murat,erol,arkın,ben,adem) Bu konu hakkında Konusacagız

Umarım Yeterince Acıklık getirmişimdir Zaman Ayırıp Okudugunuz İçim Teşekkür ederim..

Mesut TURHAN
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM

-Menderesx
-Türkxxkajmeran
  • Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
TürkxxLonca Kurucusu

“Genel Sohbet” sayfasına dön