Estergonxreis yazdı:vakit geçmiyor baa 10 sene olmuştur gece vardiyasında çalışmayalı uykum geldi DDD
Sn Liderim;
Bereketli geçtimi geceniz? şans getirecek yoncadan sonra ne tür gelişmeler ile karşılaştınız? 53 sn sizin için yeterli bir süremiydi:P bu akşamda benzer uygulamalarınız olacakmıdır?
Size iyi uykular uyanınca paslaşalım
Estergonxreis yazdı:
aga ben bunu biliyorum aynısını bana yunus emre okutmuştu DDD baba bak sana şiir buldum diye
Haaaa:D başına geleceklerin daha farkında değil Yunus Emre...
10 sene öne böylemiydik hocam 21 yaşında ateş edşyorduk şimdiki duruma bak:P
Neyse bakalım bi 10 sene sonra ne diyeceğiz:P
Yada bireşyler diyebilecek mecalimiz olacakmı... :?:
evet şu dakika itibAriyle bir olaya gerçekten inandım ve buna kanaat getirdim benim carlarım uğursuz bak bu gece bizim edoşun carıyla maden çektim 2.saf ve 3.saf madenler havada uçuşuyor aynı vakit ve emeği kendi carımlada yapıyorum ama bişey çıkmıyor ama edoşun carla maden çekince çıkıyor aga bu ne perhiz ne lahana turşusu
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Estergonxreis yazdı:evet şu dakika itibAriyle bir olaya gerçekten inandım ve buna kanaat getirdim benim carlarım uğursuz bak bu gece bizim edoşun carıyla maden çektim 2.saf ve 3.saf madenler havada uçuşuyor aynı vakit ve emeği kendi carımlada yapıyorum ama bişey çıkmıyor ama edoşun carla maden çekince çıkıyor aga bu ne perhiz ne lahana turşusu
Demekki iş charlardaymış abi sen maden çekeceksen onla çek bundan sonra
Selamlar;
Bir İKV batıl inancımıdır yoksa geçekten varmıdır bilmiyorum ama oyundaki bazı karakterlerimizin şansının bazı karakterlerimize yada farklı hesaplardaki karakterlere oranla şansının yüksek olduğu inancındayım. Örnek vermek gerekirse çok sevdiğim şifacımın şansı diğerlerinin şansına oranla daha yüksek olduğunu (maden çekmesi ve gb den item düşmesi en başarılı karakter.)düşünüyorum.Bu ama doğru ama yanlış fakat her charın şans yüzdesi var tezine sürüklüyor beni.Keşke savaşçımın şansı daha yüksek olsa ki böylece maden çekmek için kullandığımız bu charlar daha işlevsel olurdu kendi adıma.
evet 1 haftalık sürgünüm sona erdi aga bu hafta sonu bol sığınak ve miğrat atarız diyodum özledim oyunu vallah ama bu sefer sen yamuk yapıyosun aga yok başım ağrıyo yok kıçım ağrıyor :mrgreen: sürekli bahane ben anlamam arkadaş bu hafta sonu miğrata gelmeyen kendine yeni lonca arasın ben okadar sölüyorum :mrgreen: :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim