Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
ADMİN' ler İTİRAZ EDİYORUM ! =>
Değerli arkadaşlarım bildiğiniz gibi hidra eklentisinden sonra şaheser eşyaların malzemelerinde değişiklik yapıldı.Ama ashab-ı kehf de özel bi değişiklik oldu sanırım.Max hasarın yerini hasar zehir aldı.Ben max hasardan memnundum.Neden değiştirildi? Ben burdan tüm şifacı (tümü deil
)arkadaşlarımı temsilen adminlere sesleniyorum BİZ MAX İSTİYORUZ
Değiştirilirse ben şahsen üreticem. Arkadaşşlar desteklerinizi bekliyorum.........
ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO
Öncelikle herkeze Selamlar Arkadaşlar ;
Uzunca bir süredir merakla beklenen Hidra eklentisi geldi ve güzelliklerinin yanında azımsanmıyacak büyüklükte şikayetide yanında getirdi.. Yeraltı bölümü açıldıgı gunden bu yana oyun içinde Şaheser diye adlandırılacak eşyaların nasıl ve hangi yolla üretileceği acık bır sekılde belırtılmıs receteler Rustemde satısa sunulmus ve gecen bu uzun sure zarfında her oyuncu bu recete ve materyaller uzerınden hazırklıklarını yapmıstı.. Ama gorunun o kı dun yapılan gunceleme ve acıklamalar ıle hangı amac ve neyın sıstemını saglamak amac gudulmusse bırcok degısıklık yapıldı ve bu oyuncuların hıc bır sekıde lehıne veya oynayabılme sevıyesını ustte tutma amacını sagladıgını dusunmuyorum.. Ben kısısel olarak bu oyunu cok severek ve ıyı vakıt gecırmek ıcın bellı zaman aralıgında oynayan bır oyuncuyum ve yeraltı eklentısı geldıgı gun Uretım recetelerının cok haksızlıklarla dolu olduugnu kısısel olarak gordugum ıcın bunca zaman zarfında tekbır uretım bıle gerceklestırmedım cunku oyunu zorlastıralım derken gunceleme ıtıbarıyle kısılerı ya oyunun kolesı durumuna yda tekelesmenın ıcıne sokan bır durum olusturuldu ıstenerek yapılmasada.. Yeraltında her maden slotundan kısıtlı olarak konulması ve saf olarak adlandırılan materyallerın bu recetelerde cok genıs yer tutması acıkcası cok mantıklı bır durum degıl ve bunu oyunu bır evresı oldugu ıcın kısısel olarak uretmemekde buldum.. Ama saheserler ayrı bır duurm cok once acıklanmıs lısteler ve uretım kosulları aylarca emek sarfeden oyuncuların emeklerı bır gunde yok saymak oyun dengelerını korumakdan cok telaslı bır plan degısıklııgnden baska bır acıklama bulmak zor acıkcası .. Benım su an ıcın her saheserden uretım yapabılecek materyal stogum hazırdı hıdra eklentı bolumu harıc olanlar ama su an yapılan materyal degısıklıklerı ve recetelerde yapılan haksız sıstem degıklıgı ıle sankı yenınden baslamıs gıbı bır durum cıkıoyr ortaya ... Forumda takıp ettıgım kadarıyla bır ıyı yonetıcı arkadasımız kısaca degınmıs ve bu sılahlar ustalık gerıktıren maharet gerektıren esylar sızde bu yoksa bızım sorunumuz degıl gıbı bır talıhsız acıklamada bulunmus.. Sevgılı yonetıcı arkadasım bu oyunda o dedıgınız ustalıgı maharetı her oyuncu yerıne getırmıs ama sız 1 yıl oncekı ıstenılen ustalgı maharetı habersız bır gunde degıstırısenız butun oyuncuları usta degılde cırak yaparsanız .. Bu bızım degıl sızlerın problemıdır oyle bızı ılgılendırmez demek cok abesle ıstıgal bır durum bence.. Neyse bu sıkayet ve ıstekler anlatmakla bıtmez .... KONUNUN ANA FIKRINE GELIRSEK....
BEN BU OYUNDA KENDIMCE USTA BIR OYUNCU OLDUGUMU DUSUNEREK MEVCUT BU DURUMDA HIC BIR SAHESER ESYAYI URETMEYI UYGUN BULMUYOR VE BENIM GIBI DUSUNEN ARKADASLARIN BU KONUDA HEM FIKIR OLDGUUNU DUSUNUYORUM .............................. SAYGILARIMLA...................................SAMILBEY
Uzunca bir süredir merakla beklenen Hidra eklentisi geldi ve güzelliklerinin yanında azımsanmıyacak büyüklükte şikayetide yanında getirdi.. Yeraltı bölümü açıldıgı gunden bu yana oyun içinde Şaheser diye adlandırılacak eşyaların nasıl ve hangi yolla üretileceği acık bır sekılde belırtılmıs receteler Rustemde satısa sunulmus ve gecen bu uzun sure zarfında her oyuncu bu recete ve materyaller uzerınden hazırklıklarını yapmıstı.. Ama gorunun o kı dun yapılan gunceleme ve acıklamalar ıle hangı amac ve neyın sıstemını saglamak amac gudulmusse bırcok degısıklık yapıldı ve bu oyuncuların hıc bır sekıde lehıne veya oynayabılme sevıyesını ustte tutma amacını sagladıgını dusunmuyorum.. Ben kısısel olarak bu oyunu cok severek ve ıyı vakıt gecırmek ıcın bellı zaman aralıgında oynayan bır oyuncuyum ve yeraltı eklentısı geldıgı gun Uretım recetelerının cok haksızlıklarla dolu olduugnu kısısel olarak gordugum ıcın bunca zaman zarfında tekbır uretım bıle gerceklestırmedım cunku oyunu zorlastıralım derken gunceleme ıtıbarıyle kısılerı ya oyunun kolesı durumuna yda tekelesmenın ıcıne sokan bır durum olusturuldu ıstenerek yapılmasada.. Yeraltında her maden slotundan kısıtlı olarak konulması ve saf olarak adlandırılan materyallerın bu recetelerde cok genıs yer tutması acıkcası cok mantıklı bır durum degıl ve bunu oyunu bır evresı oldugu ıcın kısısel olarak uretmemekde buldum.. Ama saheserler ayrı bır duurm cok once acıklanmıs lısteler ve uretım kosulları aylarca emek sarfeden oyuncuların emeklerı bır gunde yok saymak oyun dengelerını korumakdan cok telaslı bır plan degısıklııgnden baska bır acıklama bulmak zor acıkcası .. Benım su an ıcın her saheserden uretım yapabılecek materyal stogum hazırdı hıdra eklentı bolumu harıc olanlar ama su an yapılan materyal degısıklıklerı ve recetelerde yapılan haksız sıstem degıklıgı ıle sankı yenınden baslamıs gıbı bır durum cıkıoyr ortaya ... Forumda takıp ettıgım kadarıyla bır ıyı yonetıcı arkadasımız kısaca degınmıs ve bu sılahlar ustalık gerıktıren maharet gerektıren esylar sızde bu yoksa bızım sorunumuz degıl gıbı bır talıhsız acıklamada bulunmus.. Sevgılı yonetıcı arkadasım bu oyunda o dedıgınız ustalıgı maharetı her oyuncu yerıne getırmıs ama sız 1 yıl oncekı ıstenılen ustalgı maharetı habersız bır gunde degıstırısenız butun oyuncuları usta degılde cırak yaparsanız .. Bu bızım degıl sızlerın problemıdır oyle bızı ılgılendırmez demek cok abesle ıstıgal bır durum bence.. Neyse bu sıkayet ve ıstekler anlatmakla bıtmez .... KONUNUN ANA FIKRINE GELIRSEK....
BEN BU OYUNDA KENDIMCE USTA BIR OYUNCU OLDUGUMU DUSUNEREK MEVCUT BU DURUMDA HIC BIR SAHESER ESYAYI URETMEYI UYGUN BULMUYOR VE BENIM GIBI DUSUNEN ARKADASLARIN BU KONUDA HEM FIKIR OLDGUUNU DUSUNUYORUM .............................. SAYGILARIMLA...................................SAMILBEY
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO
Evet kardeşim çok haklısın konuya açıkca değinmişsin biz bunu beklemiyorduk...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
doğru söze şapka çıkarırım
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Seni tebrik ediyorum kardeşim..Hepimizin sıkıntısını öyle güzel açıkladınki başka şey söylemeye gerek kalmadı..Umarım vermeye çalıştığımız mesaj anlaşılmıştır..
Reds ailesi Eylül 2008
Redsxavira , Avira
Sen bilirsin beni ; öyle derdimi herkese söylemem ifade edemem kendimi.
Redsxavira , Avira
Sen bilirsin beni ; öyle derdimi herkese söylemem ifade edemem kendimi.
Evet İkv Böyle Bir Oyun Olmus Bu Haksızlıgını Düzeltseler İyi OLur
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Arkadaşlar üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasını söylemek bir çırpıda yapılacak bir şey fakat bunun doğuracağı sorunlar emin olun ki bu krizden daha fazla olacaktır.Erolbey67 yazdı:Merhaba,
Sayin yonetim ve ikv degerli insanlari.
YÖNETIMIN elinden geldi kadar bize yardimci olucaklar bundan adimgibi eminim.
Şaheser Silahlar,evet bu silahlara kolay ulasilmasin,ama en azindan TOPLAMA ve URETIM puanlari 0 larsa super olur.
Sebep,eminim benim durumumda olanlar vardir,eski oyuncuyuz kafaya gore dagittik puanlari.
En azindan Puanlari 0'lansa reçetelere bir zor maden eklense ona bile variz.
TURK YONETIMINE emir vermek neyimize.onlar herşeyi bizden daha iyi bilir
Temiz bir IKV için.
Hemen kısa bir açıklama getirmek istiyorum, diyelim 40 seviye üstü bir zırhçısınız ve oyunun en güçlü olarak görülen eşyalarından birini üretebiliyorsunuz. Üretim puanları sıfırlandığında o reçeteninde sıfırlanma olasılığı var bu yüzden meslek sınıfı puanlarını sıfırlamak daha büyük bir soruna yol açabilir.
Elbette tepkili olacaksınız daha önceden bu şekilde bir açıklama yapılmadı diye, haklısınız diyorum. Fakat sizlere tavsiyem, konuyu forum üzerinde hararetli bir tartışmaya dönüştürmeden bu maduriyeti destek bölümüne öneri olarak sakin bir yazım dili kullanarak aktarmanız. Birkaç arkadaşın düşüncesi güzel "şaheser silahların üretim koşulları meslek sınıflarının 45 puanında yapılabilsin". Herkez aynı düşünceyi destek kısmına ağız birliği yaparcasına aktarırsa bu maduriyeti kaldırmak için DEV arkadaşlarımızda bir çaba içerisine gireceklerdir.
Destek sayfasına ulaşmak için gerekli bağlantı:
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Arkadaşlar sağduyunuz için teşekkür ederiyoum..
Stormshadow KeReMo Dederuhi
Forumu takip eden yöneticiler nerde acaba çok merak ediyorum bunu cevaplamaya yetkisi olan bir arkadaş yok mu.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
hem eskiden böyle bi durum söz konusu değildi yani sadece 49 lvl silahtar üretebiliyordu.o zaman bişey demedinizde şimdi mi bişey oldu.
ashabı keyf max hasardı neden hasara dönüştü