Bu ürünü%30indirimli olarak sadece 528 Akçekarşılığında Dükkan'dan hemen alabilir ve ayrıcalıklardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz!
1 hafta boyuncaTüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Sığınaklar bölgesinde bulunan şef yaratıklardan%20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60artırır.
Bu%60 plus paketten gelen%50ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110artar!
Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120artar!
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
Bugüne özel fırsatı kaçırmamak içinburayatıklayarak ürüne hemen ulaşabilirsiniz!
Hatırlatma:Bu ürünü istediğiniz kadar alabilir, ürünün kullanım süresini uzatabilirsiniz
merhaba diyelim şuan ki sığınak indirimden 5 10 tane aldım epin bunların süreleri var mı ? istediğim zaman şimdi aldığım indirimli e pini kullanabilirmiyim süresi geçer mi ? örn : şimdi aldım 2 hafta sonra kullanacam mesela
Yav bir aylık yüzde 30 vardı ama bundan da alayım dedim aldım sığınağa 4 kez girdik ve yine birşey düşmedi
paramızın delisimiyiz neyiz alıyoruz hiç bişe düşmüyor yüzde 60 migrat yağma var bir aylık ama neticede
yine düşmüyor bunun item düşürme olasılığını artırdığına eminmisiniz yoksa bizmi göremiyoruz
yada plussuz yağmasız olana şaheser düşüyorda bize neden düşmüyor bence
bu yağmalar hatalı ve hakkını vermiyor emin olun
paralarımıza yazık...