VİDEO DENETLEYİCİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

VİDEO DENETLEYİCİSİ

Mesaj gönderen hukumdargame »

Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

Re: VİDEO DENETLEYİCİSİ

Mesaj gönderen mert1 »

hiç bişey bilmiyorsan driver cdn yoksa google den driver bulma programı indir yükle tarasn ekran kartı driveri çkar ordan indirirsn yüklersn
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

hukumdargame yazdı:Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..
Ben senin yazından çok İMZA'nı Yazı sandım :D O nasıl bir imzadır ya :) Elma isteyen varmı :)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Buqrahan yazdı:
hukumdargame yazdı:Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..
Ben senin yazından çok İMZA'nı Yazı sandım :D O nasıl bir imzadır ya :) Elma isteyen varmı :)
Konuyu Dağıtma :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

Splash yazdı:
Buqrahan yazdı:
Konuyu Dağıtma :mrgreen:
:D
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."

“Genel Etkileşim” sayfasına dön