VİDEO DENETLEYİCİSİ
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
VİDEO DENETLEYİCİSİ
Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..
- mert1
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Re: VİDEO DENETLEYİCİSİ
hiç bişey bilmiyorsan driver cdn yoksa google den driver bulma programı indir yükle tarasn ekran kartı driveri çkar ordan indirirsn yüklersn
IIALTAİRII
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Ben senin yazından çok İMZA'nı Yazı sandımhukumdargame yazdı:Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Konuyu Dağıtma :mrgreen:Buqrahan yazdı:Ben senin yazından çok İMZA'nı Yazı sandımhukumdargame yazdı:Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..O nasıl bir imzadır ya
Elma isteyen varmı
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

Splash yazdı:Konuyu Dağıtma :mrgreen:Buqrahan yazdı:Ben senin yazından çok İMZA'nı Yazı sandımhukumdargame yazdı:Arkadaşlar benim video denetleyicisi yüklü değil. Nasıl Yükleyebilirim yüklemezsem bi sorun çıkarmı ?? Ekran kartı Asus Markasını biliyorum. Pg5x gibi birşey olması lazım eğer yardımcı olabilecekseniz bütün özellikleri yazacam İyi Oyunlar..O nasıl bir imzadır ya
Elma isteyen varmı
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."