İtiraz Ediyorum !!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İtiraz Ediyorum !!!!!

Mesaj gönderen Eleminx »

Facebook Bil Kazan - 10.04.2011 16:00 [Dün( Pazar)] tarihinde yapmış oldugunuz bil kazana itiraz ediyorum sebebi;

Bil Kazan başladı! İşte soru!

Philotheos'un Salonuna ilk defa ziyaretinizde, labirent duvarlarında hangi lanetli sesler yankılanmıştır?
Not: Cevabınızın geçerli olması için bu sözcük kümesinin tamamını eksiksiz ve doğru bir şekilde eklemelisiniz.

...Süre 30 dakika!

Birden fazla yanıt gönderen kişilerin iletileri geçersiz sayılacaktır.

Başarılar!
Soru buydu.
Ama cevap dogru degil Çünkü;
Yukarıda Kırmızı yazı ile belirttigim gibi Philotheos'un Salonuna ilk defa ziyaretinizde diyo.
Zincir büyü görevini bitirdikten sonra gizemli kişilik Arzuhalci ile konuşun görevini aldıktan sonra da labirente girilebiliyor.
Yani Bu şekilde de labirente ilk defa gitmiş oluyoruz. Ve buda ilk ziyaretimiz oluyor.
Bu ziyaretimizde ise Feles! Caedete! diye bi ses yankılanmıyor!
Yankılanan ses aeiu şeklinde ve uzun bir şekilde yankılanıyor.
Bu sebepten dolayı itiraz ediyorum.
Belki sizin sormak istediginiz sorunun cevabı salon görevini tamamladıgımızda görevde yazan Feles! Caedete! yazısıdır.
Ama bu sefer ya soru yanlış ya cevap yanlış.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Re: İtiraz Ediyorum !!!!!

Mesaj gönderen Tertip »

Dikkatini çekerim labirent'e ilk girişinizde demiyor. Philotheos'un Salonuna ilk ziyaret diyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Bende senin dikkatini çekeyim mi ?

Oraya yanlışlıkla labirent yazdım salon yazacaktım salona ilk ziyaret oluyor gene
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Tertip »

Eleminx yazdı:Bende senin dikkatini çekeyim mi ?

Oraya yanlışlıkla labirent yazdım salon yazacaktım salona ilk ziyaret oluyor gene
Merhaba,

Sorunun doğru cevabında hata yoktur. Doğru cevap: "Feles! Caedete!"dir.
Bil Kazan için sorulan soruların cevapları oldukça dikkatli incelenmektedir. Bu sebeple hata olma ihtimali minimum seviyededir fakat buna rağmen oluşan hatalardan dolayı hiç bir şekilde oyuncularımız mağdur edilmemiştir, edilmeyecektir de.

İlgili ekran görüntüsü:
Resim
Alıntı. :arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

En sonda yazdıgım gibi ya sorunun soruluş şekli yanlış sorunun soruluş şekli bu ise cevap yanlıştır.
salon görevini almadan da salona gidebiliyoruz buda ilk gidişimiz oluyor.

İllaki cevap Feles! Caedete ise
O zaman salon görevini bitirince duvarda yankılanan ses desinler niye ilk ziyaretinizde diyo.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Tertip »

Eleminx yazdı:En sonda yazdıgım gibi ya sorunun soruluş şekli yanlış sorunun soruluş şekli bu ise cevap yanlıştır.

O zaman salon görevini bitirince duvarda yankılanan ses desinler niye ilk ziyaretinizde diyo.
İlk ziyaretiniz diyor çünkü bir karakterin salona ilk gidişi görev icabıdır. Kimse boşuna o seviyede görevi olduğu halde görevini almadan salona kadar boşuna gitmez. Gideninde aklında sakatlık vardır. Ayrıca görevi almadan gidildiğinde ses falan yankılanmaz. Bu durumda geriye bir seçenek kalıyor, görevi alıp gitmek. Kolay soru sormalarını beklemeyin cevaplayan cevaplamış iyi forumlar. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Tertip yazdı:
Eleminx yazdı:En sonda yazdıgım gibi ya sorunun soruluş şekli yanlış sorunun soruluş şekli bu ise cevap yanlıştır.

İlk ziyaretiniz diyor çünkü bir karakterin salona ilk gidişi görev icabıdır. Kimse boşuna o seviyede görevi olduğu halde görevini almadan salona kadar boşuna gitmez. Gideninde aklında sakatlık vardır. Ayrıca görevi almadan gidildiğinde ses falan yankılanmaz. Bu durumda geriye bir seçenek kalıyor, görevi alıp gitmek. Kolay soru sormalarını beklemeyin cevaplayan cevaplamış iyi forumlar. ;)
Sen gitmedigin için bilmiyorsun bilmedigin konu hakkında konuşma.
Ben bizzat gitmişim denemişim seste geliyor, hem boşu boşuna gidersemde giderim kimseyi ilgilendirmez sonuç itibariyle o gidiş ilk gidiştir.
Amacı farketmez.
Kullanıcı avatarı
Arugde
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arugde »

Merhaba,

Sorunun doğru cevabında hata yoktur. Doğru cevap: "Feles! Caedete!"dir.
Bil Kazan için sorulan soruların cevapları oldukça dikkatli incelenmektedir. Bu sebeple hata olma ihtimali minimum seviyededir fakat buna rağmen oluşan hatalardan dolayı hiç bir şekilde oyuncularımız mağdur edilmemiştir, edilmeyecektir de.

İlgili ekran görüntüsü:
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön