Sunucumuzda bu akşam, (10,04,2011) saat 20:00 sularında düzenlenen ölüm oyunu savaşcılar kategorisi galibi başkanımız SoNxLaZ olmuştur. O'na ve neferlerine bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.
En SoNa 5 SoNx mi kaldı 6 SoNx mi bilmıyorum artık süperdi.Sonxteam yazdı:Gurur tablomuz;
Sunucumuzda bu akşam, (10,04,2011) saat 20:00 sularında düzenlenen ölüm oyunu savaşcılar kategorisi galibi başkanımız SoNxLaZ olmuştur. O'na ve neferlerine bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.
bi yanlışın var SoNxgörüş olcakmış sekoSonxteam yazdı:* Sonxkaoss adlı karaktere sahip Volkan abimiz/kardeşimiz Ashab-ı Kehf üretmiştir.
* Sonxtorch adlı karaktere sahip Zeynel kardeşimiz Ecel Getiren üretmiştir.
* Sonxbüyükşavaşlar adlı karaktere sahip Ahmet abimiz Ecel Getiren üretmiştir
* ZamanxSEKOOO ailemize katılmıştır. SoNxSeKo olarak aramızda olacaktır.
* SoNxSiMoN, SoNxHeCToR ve SoNxLuPuS isimli kişi veya kişilerle ailemizin ilişiği kesilmiştir.
Herşeyin ailemiz adına hayırlı olması dileği ile... İyi forumlar.
Önemli olan SoNx kısmı ayrıntılara takılma.Tokerx yazdı:bi yanlışın var SoNxgörüş olcakmış sekoSonxteam yazdı:* Sonxkaoss adlı karaktere sahip Volkan abimiz/kardeşimiz Ashab-ı Kehf üretmiştir.
* Sonxtorch adlı karaktere sahip Zeynel kardeşimiz Ecel Getiren üretmiştir.
* Sonxbüyükşavaşlar adlı karaktere sahip Ahmet abimiz Ecel Getiren üretmiştir
* ZamanxSEKOOO ailemize katılmıştır. SoNxSeKo olarak aramızda olacaktır.
* SoNxSiMoN, SoNxHeCToR ve SoNxLuPuS isimli kişi veya kişilerle ailemizin ilişiği kesilmiştir.
Herşeyin ailemiz adına hayırlı olması dileği ile... İyi forumlar.
valla ünal haklısın kardeşim sonradan çok üzüldüm kkeşke çarımfda başkası olsaydı lakin o heyecanla ne yaptım vallahi hiç bilmiyorum :SaNaRcHy yazdı:En SoNa 5 SoNx mi kaldı 6 SoNx mi bilmıyorum artık süperdi.Sonxteam yazdı:Gurur tablomuz;
Sunucumuzda bu akşam, (10,04,2011) saat 20:00 sularında düzenlenen ölüm oyunu savaşcılar kategorisi galibi başkanımız SoNxLaZ olmuştur. O'na ve neferlerine bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.Apo abi bırakmadın ki bi bakıyım sağa sola direk geldin daldın gavura vurur gibi. Böyle mi abi kardeştik biz. :twisted:
![]()
Sonxteam yazdı:Gurur tablomuz;
O zaten gönüllerin şampiyonu. En azından alanda lodos varken arzlara dalmıyor.sonxlazz yazdı:Sonxteam yazdı:Gurur tablomuz;
asıl tebrik edilmesi gereken kişi sonxquit (hasan) dır karma ölüm oyununda son 3 e kaldı ve ilginç olanı ise 2 ye tek savaşmaya devam etti ve en gurur verci olanı se 2 kişinin onu kesememesi ve en utanç verici ve kırıcı olan kısmı ise gm nin hasan ı kesmesi hasan karfdeşimi tebrik ediyorum ve o arugle denen gm yi kıınıyorum
Ünal ölüm oyunu meranda ikinci kez yapıldığında ben ve bir lonca arkadaşım son 2 ye kalmıştıkaNaRcHy yazdı:En SoNa 5 SoNx mi kaldı 6 SoNx mi bilmıyorum artık süperdi.Sonxteam yazdı:Gurur tablomuz;
Sunucumuzda bu akşam, (10,04,2011) saat 20:00 sularında düzenlenen ölüm oyunu savaşcılar kategorisi galibi başkanımız SoNxLaZ olmuştur. O'na ve neferlerine bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.Apo abi bırakmadın ki bi bakıyım sağa sola direk geldin daldın gavura vurur gibi. Böyle mi abi kardeştik biz. :twisted:
![]()
Canceazi yazdı:Ünal ölüm oyunu meranda ikinci kez yapıldığında ben ve bir lonca arkadaşım son 2 ye kalmıştıkacımamıştım hiç heyecandan onun gibi olmuş