AncyraTR boyle giderse Loncadaki son gunlerim gibi gozukuyor..
Nedenlerden bazilari sunlar;
1)Yardimlasma Yok
2)Saygi Yok
3) KÜFÜR ÇOK
ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
1 ) yardımlaşma yok : kimden yardım istedinde yapmadı eray bana nick ver !EraySULUN yazdı:AncyraTR boyle giderse Loncadaki son gunlerim gibi gozukuyor..
Nedenlerden bazilari sunlar;
1)Yardimlasma Yok
2)Saygi Yok
3) KÜFÜR ÇOK
2 ) saygı yok : kim saygısızlık etti büyüklerine karşı + küçükler saygı göstermezse büyüklerden sevgi beklenmez !
3 ) KÜFÜR ÇOK : bu oyunda Ancyra Loncası adı altında kimse lonca çarı ile küfür edemez eden varsa nickini söyle anında atayım loncadan .
bu üç tanesinin 1'i bile doğru çıkarsa loncadan çıkan adama saygı duyarım .
KOLAY GELSİN . . .
daima güncel ANCYRA
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Eskilerxözkan mı bu wizardxcool ?
Benim sen ne zmn geldin askerden yaw .d
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Gecen facebook'a girdim bir fotoraf paylasmistim fenerbahce formasi ertesi gunu onlinne olarak girdim bir baktim Facebook lonca sayfasinda kufurlu konusmalar baslamis bizim cocuklar kufuru edn eden deil bizim cocklar dedim aniklarim eyup, bekir falan bunlar deil agza alinmayacak kufur (........ ....... ......) isimli sahis agza alinmayacak kufurler diyordu zaten kafam bozuktu bosey dmedim genclerdir dedim.Ondan 3 5 gun once kenanla sakalasiyordum Yusuf Turan yorumda demiski " Eray misin nesin herseye maydonoz olma" buna cok sinirlerdim neyse omere ilettm fakat cevp alamadm omeri suclamiyorum msj gitmemis olabilir bazen gitmiyor ..Sonra aklima kufurden sonra yusuf geldi bende dedim lonca iyice dengesizlerle doldu yaastan kacayim dedim bazen bekirin yanlisi olsada onceden YASİNİN OMERİN KENANİN hatrina katlandim ama deydi bekir duzeldi saygida kusur etmiyor ama reelde bilemem arkamdanmi sovuyor o kndinr kalis bisey ..Yardmlasmaya gelelim .Bugun Erdinc arkadasimiz yeni char alsin h.o calintiyms ama bilmiyormuz klanda kavga cikti erdinci korumanizi beqendm ama o sekild deil 2 tarafi ben yatistirmaya calistim ama nafileAncyraTR sus dememe ramen ismii vermicem sahislar hala laf yetistirmeye bsladi erdince charin calinti oluquna dair yrd edecekleri yere klanda kavga ediyorlardi bende bnm olayimi gec arayan aradi msj cekn cekti zaten bu yuzden ben bu kadar kotu adi oduqum seref... olduqum icin AncyraTR laik olmadiqimi dusundum...
İyi Forumlar
İyi Forumlar
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
Eray her loncanın kötü zamanları olur her zaman çok iyi şeyler yaşayacaksınız diye birşey yok sonuçta oyun ve yaş olarak sizlerdne küçükler vardır enerjik çocukalardır (bu onları savunduğum anlama gelmez) asıl önemli olan şey ise eray bu kötü günlerde hepinizin birlikte göğüs germesidir ANCYRATR loncasıni çok yakında bilirim yasinide uzun zamandır tanırım senide tanırım eray sorunlarla karışılaştığında onlara karşı savaştığını kaçamdığını pes etmediğini biliyorum ve şimdi ise çok çabuk pes edmeye kalkıyosun yapma bence eray benden sana bir dost tavsiyesi buEraySULUN yazdı:Gecen facebook'a girdim bir fotoraf paylasmistim fenerbahce formasi ertesi gunu onlinne olarak girdim bir baktim Facebook lonca sayfasinda kufurlu konusmalar baslamis bizim cocuklar kufuru edn eden deil bizim cocklar dedim aniklarim eyup, bekir falan bunlar deil agza alinmayacak kufur (........ ....... ......) isimli sahis agza alinmayacak kufurler diyordu zaten kafam bozuktu bosey dmedim genclerdir dedim.Ondan 3 5 gun once kenanla sakalasiyordum Yusuf Turan yorumda demiski " Eray misin nesin herseye maydonoz olma" buna cok sinirlerdim neyse omere ilettm fakat cevp alamadm omeri suclamiyorum msj gitmemis olabilir bazen gitmiyor ..Sonra aklima kufurden sonra yusuf geldi bende dedim lonca iyice dengesizlerle doldu yaastan kacayim dedim bazen bekirin yanlisi olsada onceden YASİNİN OMERİN KENANİN hatrina katlandim ama deydi bekir duzeldi saygida kusur etmiyor ama reelde bilemem arkamdanmi sovuyor o kndinr kalis bisey ..Yardmlasmaya gelelim .Bugun Erdinc arkadasimiz yeni char alsin h.o calintiyms ama bilmiyormuz klanda kavga cikti erdinci korumanizi beqendm ama o sekild deil 2 tarafi ben yatistirmaya calistim ama nafileAncyraTR sus dememe ramen ismii vermicem sahislar hala laf yetistirmeye bsladi erdince charin calinti oluquna dair yrd edecekleri yere klanda kavga ediyorlardi bende bnm olayimi gec arayan aradi msj cekn cekti zaten bu yuzden ben bu kadar kotu adi oduqum seref... olduqum icin AncyraTR laik olmadiqimi dusundum...
İyi Forumlar

- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
EraySULUN yazdı:Gecen facebook'a girdim bir fotoraf paylasmistim fenerbahce formasi ertesi gunu onlinne olarak girdim bir baktim Facebook lonca sayfasinda kufurlu konusmalar baslamis bizim cocuklar kufuru edn eden deil bizim cocklar dedim aniklarim eyup, bekir falan bunlar deil agza alinmayacak kufur (........ ....... ......) isimli sahis agza alinmayacak kufurler diyordu zaten kafam bozuktu bosey dmedim genclerdir dedim.Ondan 3 5 gun once kenanla sakalasiyordum Yusuf Turan yorumda demiski " Eray misin nesin herseye maydonoz olma" buna cok sinirlerdim neyse omere ilettm fakat cevp alamadm omeri suclamiyorum msj gitmemis olabilir bazen gitmiyor ..Sonra aklima kufurden sonra yusuf geldi bende dedim lonca iyice dengesizlerle doldu yaastan kacayim dedim bazen bekirin yanlisi olsada onceden YASİNİN OMERİN KENANİN hatrina katlandim ama deydi bekir duzeldi saygida kusur etmiyor ama reelde bilemem arkamdanmi sovuyor o kndinr kalis bisey ..Yardmlasmaya gelelim .Bugun Erdinc arkadasimiz yeni char alsin h.o calintiyms ama bilmiyormuz klanda kavga cikti erdinci korumanizi beqendm ama o sekild deil 2 tarafi ben yatistirmaya calistim ama nafileAncyraTR sus dememe ramen ismii vermicem sahislar hala laf yetistirmeye bsladi erdince charin calinti oluquna dair yrd edecekleri yere klanda kavga ediyorlardi bende bnm olayimi gec arayan aradi msj cekn cekti zaten bu yuzden ben bu kadar kotu adi oduqum seref... olduqum icin AncyraTR laik olmadiqimi dusundum...
İyi Forumlar
İlk Önce Eray Küfür Olayına Geleyim Senin Raslamış Olmanı Anlayamadım Ben Her Gün 3 - 4 Kez Girerim Bakarım Raslamadım. Ayrıca Anlık Bir Zamanda Küfürü Herkez Eder Ben Bile Ederim Tabi kide Aşırı Olmayacak Tarzda . Bazen Sokaklarda Görürsün Birbirlerine Ailelerine Küfür Edip Ardından Gülen Gençler Bu Gençler Senin Eğitebileceğin Yada Ders Verebileceğin Gençler Değil Anladığım Kadarı İle Ama Benim Anlayışla Karşılayıp Sabır Çerçevesinde Ona Zaman Verip Hatasını Göz Önünde Tutup Vazgeçmesini Sağlamaktır Bilhassa O Gence Yaptığı Yanlışı Gösterim Tekrarlamasını Engellemektir Amacım. Lonca Liderliği Böyle Olur.
1 İnsanı Kaybetmek Çok Kolaydır Ama Kazanmak Çok Zordur . . . .
Ayrıca Erayım Bilesin Bu Lonca Kimseye Muhtaç Değil Ömer ve Ben Kalırız Genede ANCYRA Dim Dik Ayakta Olur. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.
bu Yardımlaşma Olayına Gelelim Daha 12 Saat Önce Erdinçle Konustuk Gayet Güzel Bir Şekilde Skype'den Sen Klandan Böyle Böyle Yaptılar Demişsin Ben Onlara Sonuna Kadar Destek Veririm Eğer ki Bir Hakları Yeniyorsa Eğerki Bir Hak Varsa Ortada Hiç Bir Zaman Susmasınlar Kimsenin Kimseye Hakkı Geçmez Sen Pısırık Kalırsan Hakkını Yerler.
Ayrıca Bilinmedik Bir Olay Hakkında Düşüncelerin Yazılması Lonca Açısından İyi Olmaz Lonca İçinde Bir Olay Olursa Bunu İLk Öğren Sonra Bu Konu Hakkında Konusmaya Gel.
Eray Demek ANCYRA Loncasına Kendini Layık Bulmuyorsun O Zaman Diyilecek Kelime Belli . . .
Benim Sana Bu Yazdığım Belki 5 Oldu Hatırla Bir Kere Daha Böyle Oldu . . .
Bu Loncada Ben Olmadğımda ANCYRA Yürekten Temsil Edecem ADAM Lazım Bana 2 Gün Sonra Gelip Ben Çıkıcam Diyecek Adam Değil . . . Kelimelerimi Anlamanı Temenni Ederim Anlaşılmayan Bir Şey Olursa FaceBook AncyraTR'sayfasnda Bu Yazımı Kopyala Arkadaşlar Anlatır Yardımcı Olur.
KOLAY GELSİN . . .
Daime Güncel ANCYRA
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
jfdfx yazdı:Eskilerxözkan mı bu wizardxcool ?
Benim sen ne zmn geldin askerden yaw .d
askerdeyim daha çokk var ama foruma giremeyiz diye bişey mi var
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Maystro m hele bi askerden gel kimseyi kaba ya sokmayacz özledm eskiden yaptıklarımızı :twisted: :twisted:
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Herkez gider biz kalırız biz AncyraTR' yiz ...
Bazen ...
Artiz 
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü