Şifacım için yetenekler ve kasılmak için öneriler
- fiticann12
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şifacım için yetenekler ve kasılmak için öneriler
Ben şifacı açtım şimdi 29 lwl siz kasılmak için yetenekleri nasıl dağıtmamı önerirsiniz ,itemlerimi nasıl dizmemi önerirsiniz toplam 3m'i geçik param var . Ayrıca nerede kasılacağımı söyler misiniz ? Şimdiden teşekkürler ...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifacım için yetenekler ve kasılmak için öneriler
26 lvlden 35 lvle kadar meteorda kurt magarsı gibi yerlerde kasıl 35 ten 39 a kdr sıvrı adada kasl
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- fiticann12
- Cin Avcısı
Saol ama ayrıntılı bilgi verirseniz mutlu olurum ..
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
29lv yetenek puanı 58 iyileştirme ve bilgisini kesin 15 yapıyoruz kaldı 28 ruh kalkanını 15 yapıyoruz 13 kaldı meditasyon 1 can verme 1 büyü bozma 1 zehir 10 lv atladıkça zehire veriyoruz puanı zehir 15lenince ya mediye ver puanı yada dirençlerden birine tercihim fiziksel direnç(şamanlar tüftüfçü cinler hızlı koşanlar yılanlar komodolar vb)
Geldik kasılma yerlerine 29-32 ye kadar cinlerde kasıyoruz bilemedin 33'e kadar.33-35,36 çeteci mağarasında kasılıyoruz çünkü bu lvlerde çeteci görevlerimizi başlıyoruz daha sonra lv oldu 35 git kurt mağarasına 37-38'e kadar burda kas bilemedin 39 daha sonra adadaki mezarlığa git 40da orda kas
Geldik itemlerine 3m param var diyorsun bence bu lvde harcama paranı kasılman biraz zorlaşsada anladğım kadarıyla para az ama diyorsan benim için sorun değil alman diz alman set alsan 1m yetebilir sana üstüne birde eld alırsın alman 1.5m civarı birşey tutar çünkü bana 40lvle kadar alman set ve pant yetti
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar iyi kasılmalar
Geldik kasılma yerlerine 29-32 ye kadar cinlerde kasıyoruz bilemedin 33'e kadar.33-35,36 çeteci mağarasında kasılıyoruz çünkü bu lvlerde çeteci görevlerimizi başlıyoruz daha sonra lv oldu 35 git kurt mağarasına 37-38'e kadar burda kas bilemedin 39 daha sonra adadaki mezarlığa git 40da orda kas
Geldik itemlerine 3m param var diyorsun bence bu lvde harcama paranı kasılman biraz zorlaşsada anladğım kadarıyla para az ama diyorsan benim için sorun değil alman diz alman set alsan 1m yetebilir sana üstüne birde eld alırsın alman 1.5m civarı birşey tutar çünkü bana 40lvle kadar alman set ve pant yetti
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
- fiticann12
- Cin Avcısı
sağol işime yarayacak bir bilgi
ben bu seviyelerde şifamı iyileştişrme kullanmadan kastım çok da rahat kalsıldım çünki ruh kalkanı 15 olunca iyileştirmeye gerek kalmıyor eski kolye ve yüzük al git cinelrde rahat rahat kasıl
ben ayrıca asit ve asit bilgisiinde 15 yaptım işe yarıyor 2 parça maden suyu item var 500 den aşağı vurmuyor kritikle 800-1000 arası vuurşlar yapıyor tavsiye ederim zegir labiretten sonra pek bir işe yarıyor
ben ayrıca asit ve asit bilgisiinde 15 yaptım işe yarıyor 2 parça maden suyu item var 500 den aşağı vurmuyor kritikle 800-1000 arası vuurşlar yapıyor tavsiye ederim zegir labiretten sonra pek bir işe yarıyor
Çok yararlı olduda 39 lvlde mi gidecez mezarlığa yoksa 40 damı ... :shock:andomeda1907 yazdı:29lv yetenek puanı 58 iyileştirme ve bilgisini kesin 15 yapıyoruz kaldı 28 ruh kalkanını 15 yapıyoruz 13 kaldı meditasyon 1 can verme 1 büyü bozma 1 zehir 10 lv atladıkça zehire veriyoruz puanı zehir 15lenince ya mediye ver puanı yada dirençlerden birine tercihim fiziksel direnç(şamanlar tüftüfçü cinler hızlı koşanlar yılanlar komodolar vb)
Savaşçı Acımasızlık ister.
Şifacı sabır ister.
Büyücü akıl ister.
Şifacı sabır ister.
Büyücü akıl ister.