ÇOK GÜZEL YAPILANDIRMA BENCE BİZİM VE BİZLER GİBİ OYUNCULARIN BİR OLUP BENCE ROA NIN YAPTIĞI BU KONUYA DESTEK VERMESİ LAZIMDIR BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUMKİ BU UYGULAMA EĞER İSTENİLECEK YERE KADAR ULAŞIRSA EMİN OLUN YÖNETİME SESİMİZİ VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERİRİZ + DAHA 1 2 AY ÖNCE ER MEYDANI ETKİNLİĞİNDE 2 İSİM SONRA 1 İSİM SONRA VERİLMEYECEK ONULAN İSİM DEĞİŞTİRME HAKINDA KİMSE BİŞEY YAPAMAMIŞTI BENCE RoA'lı kardeşlerim çok çok güzel düşünmüşler
TEMİZ BİR İKV İÇİN EL ELE
Herşey BeLaX LoNCaSı'nın selameti için
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
PASAXVARYEMEZ yazdı:GELECEK HAFTA GERÇEKLEŞECEK LONCA TOPLANTISINDA BAŞKAN VE OYUNCULARIMIZLA PAYLAŞACAM BU KONUYU KABUL EDERLERSE BİZDE KATILACAĞIZ...
Dünya Dönüyor,
Sende Ayak Uydur Dünyaya,
Dön Her Fırsatta Dansöz Gibi Kıvıra Kıvıra,
Yada Delikanlı Ol Dar Etsinler Dünyayı Sana............
Abi Senin Gibi Birisine Yakışmadı,Neden Diye Düşünceye Kapılırsan. Özgür Kardeşim,Sadece Bir Eleştiri Söyledi,Neden Buna Bu Kadar Kızdınız,The Lodos Of Ottoman Bir Turnuva Düzenlendi,Oktay Serkan Hiçmi Yorum Yazmadım Oraya ??
Sizlerin Konu Açtığı Yoruma Yorum Yazmak Serbest Degil mi ?
Özgür Kardeşim Sadece Kendi Düşüncülerini Söyledi. Bence Bunda Kızacak Bir Şey Yok.+ Özgür Kardeşim Ulaşacağı Yere Zaten Ulaştı. Prim Almayada Gerek Yok
Nasıl Bir Roa Üyesine Bi Lafımız Olursa Hemen Ardından Tüm Arz Olarak Cevap Geliyorsa Hemen. Bundan Sonra Bizde Lodosların Arkasındayız. ÖLümüne Lodos :!:
Allah Yolunuzu Açık Etsin,İnş. En Üst Seviyeye Gelirsiniz :?
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var