##Yönetim İStifaaaaaaaaaaaaaaa##
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ##Yönetim İStifaaaaaaaaaaaaaaa##
Saat 12*40 da oyun ıle baglantım kesildi ve su an saat 14.59 hala bir yetkili ilgilenmiş değil 2 saati aşkın bir süre oldu bu ne sorumsuzlktur ?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
En son Alqoholiq tarafından 10 Nis 2011 15:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ADAMLAR BİZİ ÖNEMSEMİ YOKİ gersinler girmesinler ne yazar diyolar suna bak adm 2 saat olmus halen yok kim se ortalıktaZonguldakli yazdı:Saat 12*40 da oyun ıle baglantım kesildi ve su an saat 14.59 hala bir yetkili ilgilenmiş değil 2 saati aşkın bir süre oldu bu ne sorumsuzlktur ?
- BLooDJuNKie
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: Bu türk oyunundan ne beklersin ki .....
uLan adamdan parasını aldım giremiyorum oyuna hırsız yazar şimdi adam ya................. Lan birileri ilgilensin şu sobeyLe...........
- BLooDJuNKie
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: Bu türk oyunundan ne beklersin ki .....
sizin yapacagınız oyunun içine ediyim ............
Oyun açılmıştır cümleten h.o
Arkadaşlar biraz önce oyuna girdim cümleten h.o
ŞİMDİ;DE Çarımdaki Pls gitmiş yaaa LANET OLSUN BÖLE OYUNA...
PLUS SORUNU
KONU SİLECEĞİNİZE SORUNLA İLGİLENİN TTNET'TEN NE GİRİŞ VAR NE PLUS AKTİF NE BİÇİM YÖNETİM BU ! BİR ŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN YAPIN! ALDIĞINIZ PARA HARAM ZIKKIM OLSUN BİR AVUÇ EMBESİL ORDUSU!
BENİM KARİZMA KAYIPLARIMI KİM KARŞILAYACAK !!! ZAMAN KAYBIMI KİM KARŞILAYACAK ! ?????????
BENİM KARİZMA KAYIPLARIMI KİM KARŞILAYACAK !!! ZAMAN KAYBIMI KİM KARŞILAYACAK ! ?????????

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
-
oofulanoof
- Acemi Savaşçı

Re: PLUS SORUNU
ULan NasıL BiRsey Ki Bu 4 , 5 GünDüR PLus PaKeTim OyunDa YoK OLaRaK GözüKüOR TTneT üZeRi FaTuRaLı ( SınıRSız ) PLus PaKeT KuLLanıORum Ve YaKLasıK 5 GünDüR PLusum YoK Hep DüzeLCeK Diye BEKLERKEN DüzeLme GiBi BiR FaLiyeT BiLe YoK DeFaLaRCa TTneT MüsTeRi HizmeTini ARADIM. BiLGinizi ALDıK GeReKLi İsLemLeR YaPıLCaK DeDiLeR Gene CözüLmeDi.. ARADIM ARADIM ARADIM Hep Aynı LaFLaR DesTeK EKiBine YazDım SoRunumu TeK CeVap VeRmeDiLeR .. SaaTLeRDiR Oyuna GiRemeDim Aha.. DeDim DüzeLCeK DeDim Oyun DüzeLDi GiRDim Gene PLusum YoK
TTneTi Gene ARADIM AcaBa PLus PaKeT ÜRünüm İPTALMı OLmus Die ADAMLAR HeSaBınızDa PLus PAKETİNİZ AKTİF DiOR Bu OyunLa ALAKALI BiRsey Ve GünLeR Gecmesine RaGmen HaLen DüzeLmeDi BiRazcıK Oyun ZevKimiz VaRDı ZoR Da OLsa OnunDa İcine ettiler PaRa PaRa Diye ÖLüOLaR Yeni YeniLiKLeR CIKARDILAR Basımıza GeRCeK PaRayLa Oyunun Düzenine ETTİLER YapıORSanız YeniLiGi ADAM GiBi SoRunsuz Yapın YETER ULan YeTeR PaRa VeRiORum PARAAAAAAA Gözünüze GiRSin BüyüK RaKaMDa PaRa HARCADIM Ben Bu Oyuna Ama KaRSıLıGı ReziLLiK ...
PARAMLA REZİL OLUORUM NASIL BiR İKV YÖNETİMİ Bu..!
AnLamaDıGım BiRseyDe Bu TTneT ÜyeLiGi PLususzDa OLsa Bazı AvanTaJLaRı VaRDı Exp GiBi ÖRs ÖLüp CanLanmaDa GiDen PaRa MiKTaRı Ws.
Ama Ben TTneT ÜyeLiGi KuLLanmama RaGmen 6 Bin LiRa ÖRse CanLanmaya VeRiORum .. İsPoRTa ALıs VeRisi Ws.
YETER ULan YETERRRR 5 GünDüR ULan DüzeLCeK Diye BEKLEDİM Ama HaLen DüzeLmeDi DELİRTİNİZ BENİİİİİİ
DesTeK EKiBine YazDım SoRunumu ADAMLAR En UFAK BiR Cevap BiLe VeRmeDiLeR BenDe FoRumaYazaRım BöyLe
Konuya KİLİTTE VuRuRSunuz SİMDİ CünKü REZİLSİNİZZZZ REZİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
PLus'umu DüzeLTinnnn YETER ALLAH SİZİ KAHRETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SİZİN YAPACAGINIZ İSİN BEN TAAAAAAAAAAAAAAAAA İCİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TTneTi Gene ARADIM AcaBa PLus PaKeT ÜRünüm İPTALMı OLmus Die ADAMLAR HeSaBınızDa PLus PAKETİNİZ AKTİF DiOR Bu OyunLa ALAKALI BiRsey Ve GünLeR Gecmesine RaGmen HaLen DüzeLmeDi BiRazcıK Oyun ZevKimiz VaRDı ZoR Da OLsa OnunDa İcine ettiler PaRa PaRa Diye ÖLüOLaR Yeni YeniLiKLeR CIKARDILAR Basımıza GeRCeK PaRayLa Oyunun Düzenine ETTİLER YapıORSanız YeniLiGi ADAM GiBi SoRunsuz Yapın YETER ULan YeTeR PaRa VeRiORum PARAAAAAAA Gözünüze GiRSin BüyüK RaKaMDa PaRa HARCADIM Ben Bu Oyuna Ama KaRSıLıGı ReziLLiK ...
PARAMLA REZİL OLUORUM NASIL BiR İKV YÖNETİMİ Bu..!
AnLamaDıGım BiRseyDe Bu TTneT ÜyeLiGi PLususzDa OLsa Bazı AvanTaJLaRı VaRDı Exp GiBi ÖRs ÖLüp CanLanmaDa GiDen PaRa MiKTaRı Ws.
Ama Ben TTneT ÜyeLiGi KuLLanmama RaGmen 6 Bin LiRa ÖRse CanLanmaya VeRiORum .. İsPoRTa ALıs VeRisi Ws.
YETER ULan YETERRRR 5 GünDüR ULan DüzeLCeK Diye BEKLEDİM Ama HaLen DüzeLmeDi DELİRTİNİZ BENİİİİİİ
DesTeK EKiBine YazDım SoRunumu ADAMLAR En UFAK BiR Cevap BiLe VeRmeDiLeR BenDe FoRumaYazaRım BöyLe
Konuya KİLİTTE VuRuRSunuz SİMDİ CünKü REZİLSİNİZZZZ REZİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
PLus'umu DüzeLTinnnn YETER ALLAH SİZİ KAHRETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SİZİN YAPACAGINIZ İSİN BEN TAAAAAAAAAAAAAAAAA İCİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Yönetim yattığı yerden para kazanmaya çalışıyor. Çok zor bir şey sanki biraz zaman ayırıp sorunu gidermeleri
Dinime ırkıma çamur atanın
Ölüsüne dirisine tüh! derim.
Çıkar için vicdanını satanın
Erkeğine karısına tüh! derim.
Byzafer
ŞehtDursunÖNKUZU>>>>Ashab-ı Kehf ^
Ölüsüne dirisine tüh! derim.
Çıkar için vicdanını satanın
Erkeğine karısına tüh! derim.
Byzafer
ŞehtDursunÖNKUZU>>>>Ashab-ı Kehf ^