Saç-sakal-yüz değişikliği
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Saç-sakal-yüz değişikliği
Bundan 1 Hafta önce , Meran sunucusundaki 49 Lv Büyücü Karakterimin Sakalı kendiliğinden kayboldu
Charım halada tüysüz
, Destek Ekibi Cevap Vermiyor , Online Yöneticiler Ses Vermiyor..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
:arrow:
Arkadaşlar birde olaya şu yönünden bakın bu forumda 10 kişiden 7 si sigara içiyordur(Yetişkinler açısından).Nerden baksanız en ucuz sigaraya 5.50 tl veriyosunuz.Tam bilmiyorum fiyatlarını kullanmadığım için.O sigaraya o kadar parayı verirken hiç acımıyosunuzda oyuna para yatırıncamı acıyosunuz paranıza.Artı kendinize zararı var hemde bu oyun size zorla oynatılan bişey değil lütfen yani
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Serserixkratos yazdı:Bi bu kaLdı bunuda yapın herşeyın içine sçn . . . yakında herşeyde para oLur Konu açmak = 5oo akçe![]()
Lens de qeLsın karakterinin Göz rengını Değiştirme =25o akçe![]()
![]()
![]()
![]()
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
3 günde 1 marlboro red alırım fiyatı 7tlliderrrr yazdı:Arkadaşlar birde olaya şu yönünden bakın bu forumda 10 kişiden 7 si sigara içiyordur(Yetişkinler açısından).Nerden baksanız en ucuz sigaraya 5.50 tl veriyosunuz.Tam bilmiyorum fiyatlarını kullanmadığım için.O sigaraya o kadar parayı verirken hiç acımıyosunuzda oyuna para yatırıncamı acıyosunuz paranıza.Artı kendinize zararı var hemde bu oyun size zorla oynatılan bişey değil lütfen yani
Neden bu olaya para yatırımki saç sakalmış ilk kendi saçınıza sakalınıza bakın pc başında durmaktan mağra adamına döndünüz
Eski İKV Forum'unda bu öneriyi bendeyamıştım umarım gerçekleşir çok güzel olur bencede saç,sakal,yüz değişikliği... Ama umarım İKV bu önerimizide '' uçuk bi fiyata '' tabii tutmaz... Arkdaşımızın önerdiği fiyat gayet normal bence umarım İKV'de bu konua '' aç gözlülük '' yapmaz...

- kaan679050
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
saç sakal yüz şekli senin ne işine yarıyo onu söyle bakıyım 
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
Bu sorunun cevabını almak senin ne işine yarıyo onu söyle bakıyımkaan679050 yazdı:saç sakal yüz şekli senin ne işine yarıyo onu söyle bakıyım
Senin yine iyiymiş,benim büyücümün saçı tamamen yok oldu.Resmen kel geziyorum ve bu durum neredeyse 3 aydır böyle.Destek ile onlarca iletişime geçmeme rağmen,o kadar tutarsız cevaplar geliyor ki.Kimisi diyor "Karakter özelliklerine erişemediğimiz için şimdilik size destek vermemiz mümkün değildir.",kimisi de "Bahsettiğiniz konuda çalışmalarımız sürüyor." diyor.Anlamadım nasıl bir iş bu,kime inansak da ona dayanarak beklesek bilemiyorum.XxXszrXxX yazdı:Bundan 1 Hafta önce , Meran sunucusundaki 49 Lv Büyücü Karakterimin Sakalı kendiliğinden kaybolduCharım halada tüysüz
, Destek Ekibi Cevap Vermiyor , Online Yöneticiler Ses Vermiyor..
![]()
Kendi sunucumda ben dahil 4 kişinin yaşadığı bir durum bu.Hiç bir şekilde açıklama yapılmıyor,yapılacağa da benzemiyor.
Akçe yoluyla saç/sakal değişikliği gelirse şayet,bu sorunun düzeltilmesi için bir bahane kalmayacağına eminim.Ayrıca bu saç nasıl kaybolduysa o şekilde de geri getirmek için çabalayacağım.Böyle bir uygulamanın gelmesi halinde hiç bir şekilde ücret ödeyeceğimi de düşünmüyorum.
Nasıl ki karakter bilgilerimizin güvenliği biz oyuncuların elindeyse,karakterlerin yapısal özelliklerinin,veri tabanlarının korunması da yetkililerin sorumluluğu altındadır.
Umarım bu sorumluluk göz ardı edilmez!
:arrow: