Şans arttırıcı %60 :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Şans arttırıcı %60 :S

Mesaj gönderen Hayal »

:D 1 Haftalık Artırıcı Aldım İşe Yarıyor. Tam 7 gündür x15 Mavi Topaz'ım Oldu. Ama Menekşe Ve Akık'ta Şansım Yaver Gitmedi Şans Artırıcı Ama :D Artmıyo Şans Mavi'de İşe Yarıyo Onu bilir Onu Söylerim :lol: :lol:
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Daha öncede birçok kez belirtilmesine rağmen bu açıklamanın bir kez daha yapılmasını gerekli görüyorum..

Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, değerli maden çekme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz.

Bunu bir örnekle açıklayalım;

Bir oyuncunun değerli maden çekme şansının %5 olduğunu kabul edelim ve aldığınız %60'lık maden şans arttırıcınızı buna eklemek suretiyle ortaya çıkan tabloya göz atalım.

Mevcut şans %5+ %5x[60/100]=(%3 lük artış) %8.
Bu oran sizin sunucudaki yeni şansınızı gösterir ve tabii unutmamak lazım ki bu orana sizin insani şansınızda etki eder..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

ysrough yazdı:Daha öncede birçok kez belirtilmesine rağmen bu açıklamanın bir kez daha yapılmasını gerekli görüyorum..

Aldığınız %30 yada %60 şans arttırıcı oranları sizin mevcut şansınıza etki eder, değerli maden çekme şansınızı %30 ya da %60 yapmaz.

Bir oyuncunun değerli maden çekme şansının %5 olduğunu kabul edelim ve aldığınız %60'lık maden şans arttırıcınızı buna eklemek suretiyle ortaya çıkan tabloya göz atalım.

Bu oran sizin sunucudaki yeni şansınızı gösterir ve tabii unutmamak lazım ki bu orana sizin insani şansınızda etki eder..
Sanki ÖSS sınavına giriyoruzda %8 şanslı oluyoruz.Cebimden para %8 şansa yönelik ise gider babalar gibi 4 tane 2 liralık idda yaparım hiç değilse bir yerden kazanmayı beklerim.Bu oyuna yedirmektense KÖPEĞE YEDİRİRİM DAHA İYİ
Resim
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Kurmay yazdı: Sanki ÖSS sınavına giriyoruzda %8 şanslı oluyoruz.Cebimden para %8 şansa yönelik ise gider babalar gibi 4 tane 2 liralık idda yaparım hiç değilse bir yerden kazanmayı beklerim.Bu oyuna yedirmektense KÖPEĞE YEDİRİRİM DAHA İYİ
Üslubun basit bir konu için gerekenden fazla sert ifadeler içeriyor, kendine gelmeni tavsiye ederim..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

ysrough yazdı:
Kurmay yazdı: Sanki ÖSS sınavına giriyoruzda %8 şanslı oluyoruz.Cebimden para %8 şansa yönelik ise gider babalar gibi 4 tane 2 liralık idda yaparım hiç değilse bir yerden kazanmayı beklerim.Bu oyuna yedirmektense KÖPEĞE YEDİRİRİM DAHA İYİ
Üslubun basit bir konu için gerekenden fazla sert ifadeler içeriyor, kendine gelmeni tavsiye ederim..
Zevkine rızık sömürteceğime köpeğe verir sevap kazanırım!!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Kurmay yazdı:
ysrough yazdı:Daha öncede birçok kez belirtilmesine rağmen bu açıklamanın bir kez daha yapılmasını gerekli görüyorum..

Sanki ÖSS sınavına giriyoruzda %8 şanslı oluyoruz.Cebimden para %8 şansa yönelik ise gider babalar gibi 4 tane 2 liralık idda yaparım hiç değilse bir yerden kazanmayı beklerim.Bu oyuna yedirmektense KÖPEĞE YEDİRİRİM DAHA İYİ
ysrough yazdı:
Kurmay yazdı:
ysrough yazdı:
Zevkine rızık sömürteceğime köpeğe verir sevap kazanırım!!!!

Sevabınızın ve niyetinizin ebedi alemde yüzünüzü güldürmesi temennisiyle... Lakin rahatsızlık verdiğinizin düşünülmesine rağmen harcadığınız ve aslında en ciddi sermayeniz olan vaktiniz için vereceğiniz hesabın, burada yaptığınızdan çok daha çetin olacağını hatırlatmak isterim.

Saygılar. Ezel, ebed aydınlık bir sima dileğiyle!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

evet bencee bu çok doğru aslında oyuncuların yönetime bu konuda baskı yapması lazım normalde oyuncunun şansı nedir ? belki yüzde beş bile değil e ozaman isterse yüzde yüz artsın ne işe yarayacak . ayrıca ben bu sistemin kolay kolay uygulanabileceğine inanmıyorum .emden bilirim bilmem kaçta kaç pluslu olyuncunun şansı var ama plussız adam tak kapıyordu itemi snra ne oldu . yönetim bu konudaki yanlışlık olduğunu itiraf etti . yani şans kavramı geniş bi kavram . maden çıkmayan adama şansın yok diyemezsin heralde insanlar haklı olarak aldıkları üründen memnun kalmak isitoyrlar .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Saddo »

Size Bir TavSiYe : Topaza GiDin :D günde 10 mavı 8-)
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Bu sabah yukledim bende şans arttırıcı.Mavi topaz cekmeye gittim , 2 tane geldi bana.Bunun dısında benim yanımda bir başka şifacıda vardı , o da topaz kasıyordu.Bir topazda ona cıktı.Bunun dısında baska cıkmıs mıdır onda bilemem ama ben şahsen memnunum.
Elmasa ve akike de gitmeyi dusunuyordum ama boş oldugunu göremiyorum ki :D
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen muhalif »

bende % 60 /20 Migrat şans arttırıcı aldım 1 hafta boyunca günde 2 kere girdim, yani bu demektir günde en az 5 saat oyunda geçirdim hergün , yemin ederim sadece madalya verdi yazıklar olsun, iksir bile vermedi inanabiliyormusunuz yaaa, bu parayı ben neden verdim İKV Yöneticileri biri bana bunu açıklası ben daha ne yapayım????????????

“Genel Etkileşim” sayfasına dön