Yönetim Şaşırma Sabrımızı Taşırma
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: ttnet hesabıma erişemiyorum
Alışmış Kudurmuştan Beterdir..
Alıştılar bu sorumsuzluğa,..
Rahat Uyuyabiliyorlar mı acaba ?
Verilen Bunca Paraya Rağmen Hizmet 0..
Şu Oyuncuların Bir gün;
Büyük Bir Tepkisini Alacaksınız..
İşte O Gün Oyuncu Kalmayacak..
Ne Yapacaksınız ? (:
Alıştılar bu sorumsuzluğa,..
Rahat Uyuyabiliyorlar mı acaba ?
Verilen Bunca Paraya Rağmen Hizmet 0..
Şu Oyuncuların Bir gün;
Büyük Bir Tepkisini Alacaksınız..
İşte O Gün Oyuncu Kalmayacak..
Ne Yapacaksınız ? (:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Unrulyxadosis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ayıp artık yaa daha oyuna giremiyoruz!!TTNET GİREMİYOR!!!
pazar günü rahat rahat oyuna giremeyeceksem size verdiğim onca paraya pişmanım!!! ayıp yaa daha oyuna girmemizi sağlayamıyorsunuz ne biçim oyun bu beeeeeeeeee yazıklar olsun nerden bulaştım sırf sinir stress
1 aydır yazıyoruz ttnet - mynet sürekli sorun çıkarıyor diye ama kimse hiçbirşey yapmadı hala, ama bazıları diyor ki bunu bilerek yapıyormuşsunuz, herkes sobee ye geçsin geçerken de siz akçe kazanasınız diye bilinçli olarak bu sorunlar bırakılıyor diye... ..üç kuruş için oyunun tadını kaçırdınız insanları sinir ettiniz uzaklaştırdınız...bırakın siz bu işi arkadaş.
1 aydır yazıyoruz ttnet - mynet sürekli sorun çıkarıyor diye ama kimse hiçbirşey yapmadı hala, ama bazıları diyor ki bunu bilerek yapıyormuşsunuz, herkes sobee ye geçsin geçerken de siz akçe kazanasınız diye bilinçli olarak bu sorunlar bırakılıyor diye... ..üç kuruş için oyunun tadını kaçırdınız insanları sinir ettiniz uzaklaştırdınız...bırakın siz bu işi arkadaş.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ayıp artık yaa daha oyuna giremiyoruz!!TTNET GİREMİYOR!!!
Mynette sorun var kesinlikle giremiyorum.
Karakter aktarımı bildiğim kadarıyla herkes icin 3 hak var.Ancak bu haklarını kullanmış olan kişiler akçe ile hak alıp aktarım yapabiliyor diye biliyorum.
Her neyse , bu girişlerdeki sorunlar çözülmez ise oyunu oynayan genç arkadaşlarımız gibi sadece forumlardan sesimi cıkartmam
Sarraf şans arttırıcı aldım,şuanlık bir sorun yok ancak 1 ay sonunda duyduklarım gibi olmazsa kazanclarım üstelik bu girişlerdeki sorunlar da duzelmez ise , pek hoş olmayacak.
Karakter aktarımı bildiğim kadarıyla herkes icin 3 hak var.Ancak bu haklarını kullanmış olan kişiler akçe ile hak alıp aktarım yapabiliyor diye biliyorum.
Her neyse , bu girişlerdeki sorunlar çözülmez ise oyunu oynayan genç arkadaşlarımız gibi sadece forumlardan sesimi cıkartmam
1 saat oldu hala giremıyoruz....
DEATHLİFE
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
AkıncıxIBaMBaM
Liondaddy
Kp kasamıyoruz bu hatadan dolayı çok sinir bozucu bir olay 
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
hata kodu 5 ne anlama geliyodu ben unuttun
sunucumu kapalıydı acaba :?
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Unrulyxadosis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yönetim Şaşırma Sabrımızı Taşırma
Ya Aradas Bi pazarımız var oyuna gırıyoruz sıgınak veya miğrat atıyoruz oyundan düşüyoruz gıremıyoruz bu ne hatadır herhafta aynı hatayı almak zorundamıyız sız ne işe yarıyorsunuz ne bir açıklama ne bir bilgi verıyorsunuz bilmemkaçtane calısanımız var diyorsunuz hanı nerdeler ? Sıgınaktan düştüm giremiyorum artık yeter !
Adosisxunruly
ChrieS
ChrieS
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Yönetim Şaşırma Sabrımızı Taşırma
Aynen ya nedir bu saçmalık.Amaçları ttnetten sobeye taşıtmakmı tabi aktarım akçe ile.