Yolculuğa hazırlanalım o vakitCelalYILMAZ yazdı:3. Buluşma çalışmaları başlıyor Haberiniz olsun ! :mrgreen:
ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
- MonarChy18
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bundan sonra PrezerLetif SananeLaanFurkan (Furkan) la bir yere giden adam olursa loncamız içinden bana ne selam versin nede selamımı alsın .
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Yıldırım Bayezid
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Hazırlanın Onur'cum ben size tarih vericem 
.
.
.
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Nereye Celal abi ya yinemi buluşma
Canımız çekiyor gelemiyoruz gelin artık Şu Ankara'ya
Canımız çekiyor gelemiyoruz gelin artık Şu Ankara'ya
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Organizasyonun kralını yapıyorum abi 
Abi bu arada özel mesaj baksana bi
Abi bu arada özel mesaj baksana bi
Forum sözcünüzden şikayetçiyim
Koskoca Zek'in charına gitmiş başkasını yazmış
Seni kinayrum Fotih !
Ayrıca içinizde bir tane Çıngırock'lu Yılan var adı Berke miymiş neymiş ondan da şikayetçiyim :lol: 4564468464 yıldır bir char kasmadı
:twisted:
Hepinize hayırlı günler dostlar, gününüz aydın olsun...
Ayrıca içinizde bir tane Çıngırock'lu Yılan var adı Berke miymiş neymiş ondan da şikayetçiyim :lol: 4564468464 yıldır bir char kasmadı
Hepinize hayırlı günler dostlar, gününüz aydın olsun...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
Post kasıyorum ben yeni Hedefim bu oğloooommm
charda ne
charda ne
Harun abi listeyi güncelledi
Bende ondan bakıp copy yaptım 
E tabi forum sözcüsü değil ya bilmiyo bu işleri neyse düzeltiyom.
+

E tabi forum sözcüsü değil ya bilmiyo bu işleri neyse düzeltiyom.
+
Katılıyorum sana ertürkcüm. Ama ne yazıkki 13 yaşındaki o furkan denen çocuğa kanka veyahutta abi diyen bir çok kişi var gerek loncamızda gerek oyunda, Ama artık takmıyorum hayat güzel bana 15 16 yaşındasın diyo bende takmıyorum artık yeğenime söyledim. Bigün bi mekana çağırıp 2 tokatlarım alırız havasını, çocuk işteMonarChy18 yazdı:Bundan sonra PrezerLetif SananeLaanFurkan (Furkan) la bir yere giden adam olursa loncamız içinden bana ne selam versin nede selamımı alsın .
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rejenarasyon & Lordfactor => Üye ( Gökhan ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye ( Hakan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ezdarem => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarCy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zeko) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
Lonca Sitemiz :
http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
/color]
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!