Saç-sakal-yüz değişikliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Saç-sakal-yüz değişikliği

Mesaj gönderen liderrrr »

Çoktandır beklenen karakter saç-sakal yüz değiştirme
ile ilgili çalışma yaptım fotoğraflı olarak yönetimin aklında bununla ilgili bi düşünce oluşsun istedim.Öneri ve istek havuzunada iletirseniz ne mutlu.
ADIM 1
İKV DÜKKANA GİDİLİR VE Saç sakal yüz değiştirme hakkı alınır.
Resim
ADIM 2
OYUNA GİRİŞ YAPILIR VE İLGİLİ BUTONA TIKLANIR
Eğer saç sakal yüz değiştirme hakkı kalmamışsa'Tip değiştirme hakkınız kalmamıştır.'uyarısı ekrana gelir. Resim

ADIM 3
Karakterimizin saç sakal yüz saç sakal rengini ayarladıktan sonra ilgili butona tıklanır ve işlem tamamlanır.Dükkanaki ürünlerim kısmındanda değiştirme hakkı yok olur.

Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Saç-sakal-yüz değişikliği

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Güzel çalışma mutlaka gelmesi gerekenlerden
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

KaraXHayalet yazdı:Güzel çalışma mutlaka gelmesi gerekenlerden
Pek profesyonel değil ama açıklayıcıdır umarım.
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Para harcamaya ne kadar da meraklı milletiz.Ne de olsa babamız akşam işten cebi dolu gelir.Anamız temizlikten iyi bahşiş kopartmıştır. :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kurmay yazdı:Para harcamaya ne kadar da meraklı milletiz.Ne de olsa babamız akşam işten cebi dolu gelir.Anamız temizlikten iyi bahşiş kopartmıştır. :shock:

Fiyatı uygun geliyosa alırsın kardeşim bu senin keyfine kalmış bi özellik şart değil
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Kurmay yazdı:Para harcamaya ne kadar da meraklı milletiz.Ne de olsa babamız akşam işten cebi dolu gelir.Anamız temizlikten iyi bahşiş kopartmıştır. :shock:
Artık şu fakir baba felsefesi yapmayın lütfen onlar yeşilçamda kaldı günümzüde bilgisayarı ve interneti olmayan ev neredeyse yok gibi sabahda çok dedim sana beğenmiyorsan çıkar gidersin başkalarını soğutmaya hakkın yok zaten paran yoksa bir oyun oynayamassın
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

KaraXHayalet yazdı:
Artık şu fakir baba felsefesi yapmayın lütfen onlar yeşilçamda kaldı günümzüde bilgisayarı ve interneti olmayan ev neredeyse yok gibi sabahda çok dedim sana beğenmiyorsan çıkar gidersin başkalarını soğutmaya hakkın yok zaten paran yoksa bir oyun oynayamassın
SİZ ANLAMIYORSUNUZ!
BU AKÇE İŞİ NEDEN GELDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
BİR AYLIK PLUS PAKET 11.80 TL İDİ.
3 AYLIK PLUS PAKET 15 TL OLDU.
Yaklaşık her ay 6 tl civarı zarar edildi.Her yenilikte böyle bir ödeme koşulu yoktu.Lakin onlara 3 ayı 15 tl yap diyen biz değildik!Ben buna karşıyım.Hatalarının vebalini biz ödüyoruz!
Resim
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

:arrow:
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

:arrow:
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Kurmay yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
SİZ ANLAMIYORSUNUZ!
BU AKÇE İŞİ NEDEN GELDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?
BİR AYLIK PLUS PAKET 11.80 TL İDİ.
3 AYLIK PLUS PAKET 15 TL OLDU.
Yaklaşık her ay 6 tl civarı zarar edildi.Her yenilikte böyle bir ödeme koşulu yoktu.Lakin onlara 3 ayı 15 tl yap diyen biz değildik!Ben buna karşıyım.Hatalarının vebalini biz ödüyoruz!
Yapılanlar Sizlere vebal ödetmek olmadığı gibi hata değiller. Oyunun yapımına niyet edildiği anda tasarlanmış, zaman içerisinde yeteri kadar olgunlaştığında devreye alınmış, fikirlerdir. Oyun yönetimiyle ilk tanıştığım gün bu fikri kendilerine iletmiştim. Yani vaktinde oyuncular tarafından düşünülebilen bir fikrin yönetimin ve tasarımın düşünememesi söz konusu olabilir mi? Mantık çerçevesindeki her fikre ve eleştiriye açığız ama emin olunmayan konularda yerli yersiz, samimiyetten uzak beyanatlarla mevcut düzeni huzursuzluğa sevkmenin vebali daha ciddi olsa gerek. Hatırlatmak, isterim.

Saygılarımla! Ağır veballerin altında kalmaktan esirgenmemiz temennisiyle...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön