Artık demir alma günü gelmişse oyundan...(The Batuhangs's)
Re: Artık demir alma günü gelmişse oyundan...(The Batuhangs's)
Görüşmek Üzere.Sevdigin Kızla Ömür Boyu Ayrılmamanız Dilegiyle. Allaha Emanet Ol
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Gerçekten batu gitmene üzüldüm aramızdakı bir çok değerli oyunculardan biriydin sonuçta bu kendi kararın ve senın kararına sayqı duyoruz yok qüle qüle bi daha gelme vb .. gibi ağır itamLarda bulananlara da kulak asma belkı hatalar yaptın belkı yanlısLıklar yaptın ama sen bizim hala unutamıcağımız arkadaşLarmzdan birisın bunu unutmamanı istiyorum çünkü bir çoğumuz Kuklacı olarak senı unutmayacağız bunu bilmenı istedim ..ReeLde başarılar .. MiRaSDeĞiLaLınTR
Evet batu gitmene üzüldüm gerçekten kuklacı sunucusu değerli bir oyuncusunu daha kaybetti.Ve MiRaSDeĞiLaLınTR arkadaşıma katılıyorum 'HaTaSıZ KuL oLMaZ'Deliaqa yazdı:Gerçekten batu gitmene üzüldüm aramızdakı bir çok değerli oyunculardan biriydin sonuçta bu kendi kararın ve senın kararına sayqı duyoruz yok qüle qüle bi daha gelme vb .. gibi ağır itamLarda bulananlara da kulak asma belkı hatalar yaptın belkı yanlısLıklar yaptın ama sen bizim hala unutamıcağımız arkadaşLarmzdan birisın bunu unutmamanı istiyorum çünkü bir çoğumuz Kuklacı olarak senı unutmayacağız bunu bilmenı istedim ..ReeLde başarılar .. MiRaSDeĞiLaLınTR
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
+ ve - tüm yorum yazanlara teşekkürler.
Ah ah kavuşamıyoruz ki ayrılalım
Esat yazdı:Görüşmek Üzere.Sevdigin Kızla Ömür Boyu Ayrılmamanız Dilegiyle. Allaha Emanet Ol
Ah ah kavuşamıyoruz ki ayrılalım
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
ŞARAMPOL LONCASI
şarampol'de buluşacaktık. ancak batuhan bizi bırakıp oyundan ayrıldı. artık batuhanın yerini dolduracak kişi/kişileri bulmak gerekiyor.ŞARAMPOL İÇİN KALPLER bir atacaktır.
Güle Güle Batuhanxgs !
ŞARAMPOL'DE BULUŞMAK DİLEĞİYLE:
şarampol'de buluşacaktık. ancak batuhan bizi bırakıp oyundan ayrıldı. artık batuhanın yerini dolduracak kişi/kişileri bulmak gerekiyor.ŞARAMPOL İÇİN KALPLER bir atacaktır.
Güle Güle Batuhanxgs !
Gizlenmiş İçerikGöster
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
Cumo yazdı:ŞARAMPOL LONCASI
Güle Güle Batuhanxgs !
eyw cuma
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
çarları kimseye vermicem bunu bilin benim dönmemi isteyenler erolçigdemin dönüşünü beklesin
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Oyunda çok az oyuncu kalmış Batuhan haklı, ben forumdan takip ettiğim kadarıyla kuklacı batmış gibi görünüyor.Ama batsada buİstanbul Kıyamet Vakti kolay kolay bırakılamıyor.Hepimiz biliyoruzdur zaten.Batuhan'ı çoğu kişi sevmez ama Batuhan kendine haksızlık yapılmadığı zaman bana göre çok iyi ve dürüst bir oyuncudur.Kuklacıda en tanınmış oyuncu kim diye sorsalar herkesin tanıdığı Batuhangs adlı karakteridir Batuhan'ın.Batuhancım hayatında başarılar diliyorum kardeşim.
Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
yeska46 yazdı:Oyunda çok az oyuncu kalmış Batuhan haklı, ben forumdan takip ettiğim kadarıyla kuklacı batmış gibi görünüyor.Ama batsada buİstanbul Kıyamet Vakti kolay kolay bırakılamıyor.Hepimiz biliyoruzdur zaten.Batuhan'ı çoğu kişi sevmez ama Batuhan kendine haksızlık yapılmadığı zaman bana göre çok iyi ve dürüst bir oyuncudur.Kuklacıda en tanınmış oyuncu kim diye sorsalar herkesin tanıdığı Batuhangs adlı karakteridir Batuhan'ın.Batuhancım hayatında başarılar diliyorum kardeşim.
saol Lys de başarılar faceden görüşelim
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
batu kardeşim üzüLdüm bırakmanaa .s.s
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI