Şans arttırıcı %60 :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Eminonu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Şans arttırıcı %60 :S

Mesaj gönderen Eminonu »

Dün şans artırıcı aldım 35 elmas 2 menekşe 1 yeşil elmas çektim sadece sabır edin arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Eminonu yazdı:Dün şans artırıcı aldım 35 elmas 2 menekşe 1 yeşil elmas çektim sadece sabır edin arkadaşlar...
Ben rızkımı zevke harcıyorsam Allah'tan korkmuyorumdur.Eğer bu rızkımın fazlasını zevke harcıyorsam sadaka vermiyorsam Allah'tan korkmuyorumdur.
Eğerki rızkımı zevk için değilde ihtiyaç için harcıyorsam Allah'tan korkuyorumdur.
Sen şimdi şuna cevap ver.
Plusa laf yok.Adamlar bir yerden kazanç sağlamalı lakin dediklerim akçe sistemine;
1) 20 tl akçe aldıysan bu 20 tl ile dışarda aç kalan bir fakirin bir haftalık yiyecek parası olduğunu,
2) 20 Tl akçe aldıysan evi olupta ısınamayan bir ailenin 2 günlük ısınma ihtiyacı karşıladığını,
3)20 tl akçe aldıysan sana masum bakan gariban çocuğun içinden ''Lütfen bana 50 kr versin bir simit alam.'' deyişi,
4)20 tl akçe aldıysan ve evliysen çocuğun sana baba derken ''OF'' dersen ve çocuğunun ayakkabısı delik eşin yırtık elbise içindeyse,
5)20 TL akçe aldıysan sofrada her zaman ekmek varken bu günde peynir olacağını
BİLİYOR MUYDUNUZ????
Resim
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Kurmay yazdı:
Eminonu yazdı:Dün şans artırıcı aldım 35 elmas 2 menekşe 1 yeşil elmas çektim sadece sabır edin arkadaşlar...
Ben rızkımı zevke harcıyorsam Allah'tan korkmuyorumdur.Eğer bu rızkımın fazlasını zevke harcıyorsam sadaka vermiyorsam Allah'tan korkmuyorumdur.
Eğerki rızkımı zevk için değilde ihtiyaç için harcıyorsam Allah'tan korkuyorumdur.
Plusa laf yok.Adamlar bir yerden kazanç sağlamalı lakin dediklerim akçe sistemine;
1) 20 tl akçe aldıysan bu 20 tl ile dışarda aç kalan bir fakirin bir haftalık yiyecek parası olduğunu,
2) 20 Tl akçe aldıysan evi olupta ısınamayan bir ailenin 2 günlük ısınma ihtiyacı karşıladığını,
3)20 tl akçe aldıysan sana masum bakan gariban çocuğun içinden ''Lütfen bana 50 kr versin bir simit alam.'' deyişi,
4)20 tl akçe aldıysan ve evliysen çocuğun sana baba derken ''OF'' dersen ve çocuğunun ayakkabısı delik eşin yırtık elbise içindeyse,
BİLİYOR MUYDUNUZ????

kurmay forumda bi adam gibi adam sensın.hep dogruyu soyluyorsun yalakalar gibi yalanları değil.tebrik ederim gerçekten
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

xSagopaKajmerx yazdı:
Kurmay yazdı:
BİLİYOR MUYDUNUZ????

kurmay forumda bi adam gibi adam sensın.hep dogruyu soyluyorsun yalakalar gibi yalanları değil.tebrik ederim gerçekten
Aman kardeş sakın belli etme sesini çıkartanı banlıyorlar.Karakterleri bilinirsede blok atıyorlar sakın! :)
Resim
esterh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: UYANIN!

Mesaj gönderen esterh »

Kurmay yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Ben bu oyunu 3 sendir oynuyorum ve inanın yeni gelen GM lerden bile çok şey biliyorum.Şans artırıcı nedir?
Yahu bunu söylemiyeceğim diye kendimi çok zor tuttum ama olmadı.Şans artırıcı hiç bir şeydir.Sadece avutmadır.Siz kendinizi oyuna bağlayın,oyuna yatırım yapın diye uygulanan bir avutmadır.Nerden mi biliyorsun?Şans artırıcısı almadan alternatör kolye+antimon niyobyum vs gibi eşyalar düşürdüm.Şans artırıcı olanlara madalya düşerken heeey :D
Ve bilesiniz ki siz enayisiniz!
İsterseniz sövün bana
İsterseniz geçmişime küfür edin!
Ama siz enayisiniz.Kurmay akıllı ol doğru konuş.
İyide günlüğü 25 tl olan bir işçinin günlük masrafı;
1 Günlük kira 1.5 tl
1 Günlük ekmek 3 TL
1 günlük sigara 5 tl
1 günlük elktirik+su+tel+gaz vs. 4 tl
1 günlük yemek 7 tl
Ne kaldı geriye
- LERDESİNİZ - LERDE!!!
Bir plus atın yeter!İlerde 59 seviye gelince o itemler ne olacak sanıyorsunuz!GÜNAHTIR BE!
arkadasım yerden göge garpdan şarka şimalden cenüp a kadar haklısın
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: UYANIN!

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Kurmay yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Ben bu oyunu 3 sendir oynuyorum ve inanın yeni gelen GM lerden bile çok şey biliyorum.Şans artırıcı nedir?
Yahu bunu söylemiyeceğim diye kendimi çok zor tuttum ama olmadı.Şans artırıcı hiç bir şeydir.Sadece avutmadır.Siz kendinizi oyuna bağlayın,oyuna yatırım yapın diye uygulanan bir avutmadır.Nerden mi biliyorsun?Şans artırıcısı almadan alternatör kolye+antimon niyobyum vs gibi eşyalar düşürdüm.Şans artırıcı olanlara madalya düşerken heeey :D
Ve bilesiniz ki siz enayisiniz!
İsterseniz sövün bana
İsterseniz geçmişime küfür edin!
Ama siz enayisiniz.Kurmay akıllı ol doğru konuş.
İyide günlüğü 25 tl olan bir işçinin günlük masrafı;
1 Günlük kira 1.5 tl
1 Günlük ekmek 3 TL
1 günlük sigara 5 tl
1 günlük elktirik+su+tel+gaz vs. 4 tl
1 günlük yemek 7 tl
Ne kaldı geriye
- LERDESİNİZ - LERDE!!!
Bir plus atın yeter!İlerde 59 seviye gelince o itemler ne olacak sanıyorsunuz!GÜNAHTIR BE!
1.5 tl kira mı? la nerde oturuo bu adam? 1.5*30=45 tl. lan apartlar 200 den başlarken 45 e nerde oturuo bu :D :D
lostxstriker
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lostxstriker »

Kurmay arkadaşıma katılıyorum bu oyun bizi sömürmekten başka bir şey yapmıyor. maden paketinde ilk aldığını günlerde çok maden düşer sonrada hiç düşmez.Ve bu kadar yokluk çeken insanlar varken bu oyuna bukadar para yatırmamız vicdana sığar bi şey değildir
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen reaLxserto »

Uykusuzluğa sonn !!! Madenler basında sabahlamaktan mı bıktınız ??? %50 daha uykusuzluk için 1995 akçe 1 aylık !! Sakın kaçırmayın
Resim

Faça(49)
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

bugün şans arttırıcının 4. günü

8 mavi topaz
2 menekşe elmas
4 sibiryalı
3 akik
esterh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen esterh »

maxxperfect yazdı:bugün şans arttırıcının 4. günü

8 mavi topaz
2 menekşe elmas
4 sibiryalı
3 akik
sen ALLAH ın sewgili kulusun bizlerede dua et senin 4 günde cektigini 1 ayda zor cekenler var :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön