Serserixkratos yazdı:Ne maL insanlar var Burda . . Kardeşim Benım hakkım yenıyor . . . Bak Aktarma hakkı oLan 3 ü Neden 1 e ındırdıler .. ? zorLa akçe alcazkı aktarcaz haksızlık Bu . . . "Beğenmıyorsan Çık git" Diyen ağzına Bir verırırm Pir verırım Ona göre .
PAZAR-I FORUM
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: PAZAR-I FORUM
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Ha benim karşı olduğum durumlar yokmu elbette var öncelikle karakter transfer hakkı 3 hakkımız varken niye 1 e indirildi kangal ve tesla gözcüsü bu kadar pahalı olmasına karşın niye verdiğmiiz paranın hakkını alamıyoruz vb gibi daha bir çok sorunum var
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Zorla al demiyorlar ama almadan bir b.k olamıyorsun.
/katılKurtlarxfearx yazdı:Zorla al demiyorlar ama almadan bir b.k olamıyorsun.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Yani malesefki doğruKurtlarxfearx yazdı:Zorla al demiyorlar ama almadan bir b.k olamıyorsun.
Öğrencilerde bir kural vardır:ogretmenin yanında olan öğrencilerin yanında olmaz.KaraXHayalet yazdı:Yani malesefki doğruKurtlarxfearx yazdı:Zorla al demiyorlar ama almadan bir b.k olamıyorsun.
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Bakın anlamıyosunuz benim demek istediğim kim size bunu alın şunu alın diyor zorla alın diyor ozaman niye ağlıyorsunuz şikayet edecekseniz ama plus vs almadanda güçlü olunmadığı bir gerçek bunu yönetimde inkar edemez oyunculardaKAPERSKY yazdı:Öğrencilerde bir kural vardır:ogretmenin yanında olan öğrencilerin yanında olmaz.KaraXHayalet yazdı:Yani malesefki doğruKurtlarxfearx yazdı:Zorla al demiyorlar ama almadan bir b.k olamıyorsun.
Her lafa atlamayın lütfen iyi okuyun yazılanları