GM ler cevaplarını acil olarak bekliyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

GM ler cevaplarını acil olarak bekliyorum

Mesaj gönderen lordsamurai »

bundan 1 -2 ay once karakterlerim silinmiştir bunları nasıl geri alacagım hakkında bilgi istiyorum.hesaplarım silinmeden once plus paket almıstım.Silinen karakterler geri yukleniyor diye bir şey duymustum bu benim hesabım icin geçerlimidir ogrenmek istiyorum.
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GM ler cevaplarını acil olarak bekliyorum

Mesaj gönderen Kurmay »

arakter kurtarma nedir?

Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.

Silinmiş karakterimi nasıl kurtarabilirim?

Silinen karakterinize geri ulaşmak destek formları arasında bulacağınız Karakter Kurtarma formunu doldurup bize ulaştırmanız yeterlidir.

Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.

İKV Kutu Özel Sürüm ile plus paket yükledim ama hala İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. İKV Kutu Özel Sürüm ile yükleme yaptıktan 1 gün sonra Kutu ayrıcaklıklarından yararlanabilirsiniz.

Karakter kurtarmanın seviye limiti var mı?

Hayır. İstediğiniz seviye bir karakteri gerekli başvuruları yaptıktan sonra kurtarabilirsiniz.

Kurtarılan karakter üzerinde bir değişiklik olur mu?

Hayır. Kurtarılan karakter silindiği anda üzerinde ne varsa nerede duruyorsa aynen kurtarılır, karakterde hiçbir değişiklik olmaz.

Bir karakteri birden fazla kez kurtarabilir miyim ?

Evet şu an için herhangi bir limit yoktur.

Karakter kurtarma desteği gelmeden önce silinmiş bir karakterimi kurtarabilir miyim ?

Evet bu işlem geriye dönük olarak çalışabilir. Kurtarılacak karakterler için silinme tarihi 01.09.2010 tarihi ve sonrasıdır. Şu an için önceki tarihli karakterler kurtarılamamaktadır.

Karakterim silindikten sonra aynı isimden bir başka karakter daha açtım. Bu karakterimi kurtarmama engel mi?

Hayır. Karakterinizi yine de kurtarabilirsiniz. Bize mevcut isim kurallarına uygun ve sunucunuzda kullanılmayan bir karakter adı bildirdiğinizde eski karakterinizi size yeni adı ile iade edebiliriz.
Resim
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bu kurtarma formuna nerden ulasabilirz link varmı??
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

İKV Anasayfadan ulaşabilirsin?
Resim
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bu formu arkadasım doldurmus ama gelmemiş simdi bu çar silinmeden once plus paket yukluydu ama silindigi anda plus yoktu ve 01.09.2010 dan sonra silinen çarlarmı yoksa daha oncedne silinen çarlarmı dahil geri almak icn ben bu hesaba tekrar bi plusmu yuklemem lazım yetkililerden cevap bekliyorum lutfenn
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

lordsamurai yazdı:bu formu arkadasım doldurmus ama gelmemiş simdi bu çar silinmeden once plus paket yukluydu ama silindigi anda plus yoktu ve 01.09.2010 dan sonra silinen çarlarmı yoksa daha oncedne silinen çarlarmı dahil geri almak icn ben bu hesaba tekrar bi plusmu yuklemem lazım yetkililerden cevap bekliyorum lutfenn
O tarihten sonra silinen pluslı çarlar kurtarılabiliyor ancak. Ve 1 haftalık kurtarma işlemi sürüyor ama tarih öncesi sildiysen geçmiş olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
reaLxserto
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen reaLxserto »

GM Lerin cevap yazması için 1 cevap 271 akçe sakın kaçırma ..
Resim

Faça(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön