Şans arttırıcı %60 :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Şans arttırıcı %60 :S

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Dün akşam saat 21:00'den şu an bu konuyu açtığım 06:40 saatine kadar elmas yoğunlukta bir çok maden çektim , %60 madenci ve %60 sarraf şans arttırıcılarım var , şimdi gelelim sadete onca saattir oyundayım , çektiğim elmasın , kalsedonun , osmiridyumum , topazın haddi hesabı yok ve bir tane bile menekşe elmas , akik , iridyum , mavi topaz çıkmadı , şimdi bu yönetimden biri çıkacak , ama çıkacak , delikanlıysa çıkacaklar , bana bunun nedenin anlatacaklar kardeşim , ben onu bunu anlamam , ben cebimden çıkarıp para veriyorsam bu içine ettiğimin %60 şı neyin %60 şı bana anlatacaklarrrrrrrrrrrrrr , uykusuz kalmaya son , saatlerce maden başında beklemeye son dediniz , şimdi bizi daha beter uykusuz bırakıyorsunuz , maden başından kalkmaz oldu millet zaten , ulan %60 demişler almışız ha çıktı ha çıkacak ha çıktı ha çıkacak diye saatlerce bekliyoruz , eeee sonuç sıfırrrrrrr , ulan bu %60 neeeeee , nedir bu %60 , böyle birşey olmadan önce daha çok çekiyorduk yaaaaaaaa , hergün saatlerce oynayacam , sabahlayacam , maden başından kalkamayacam , ama bir tane bile işe yarayan 3. sınıf maden çıkmayacak , alex çekince çıkar , yeşil zümrüt çıkar , turuncu safir çıkar , saf platin ve saf titanyum zaten gırlaaa çıkıyor , bunlar gibi birçok işe yaramayan maden bol bol çıkıyor , ama menekşe elmas çıkmaz , ulan bu elmas madeni 23 level maden , bu alex habire çıkıyorda bu menekşe neden çıkmıyor , nasıl iş lannn bu , neyin peşindesiniz , düzeni çok iyi oturtmuşsunuz , işe yaramayan madenler bol bol çıkacak ki millete bakın %60 lar işe yarıyor denecek , işe yarayan madenler ise çıkmayacak , bu sebeplede millet akçeye dayanacak , şans arttırıcılara dayanacak ve soyulacak , bana bakın arkadaşlar bu oyunun yönetiminin ne yaptığı iş işe benziyor nede gidişi gidişe benziyor , yeter artık yaaaaa
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Re: Şans arttırıcı %60 :S

Mesaj gönderen yamgur »

kardeş ben bir aylık %60 sarraf artırıcı aldım ve 1 ayın sonunda 4 akik 3 menekşe haricinde haddi olmayan kripraz kalsedon yeşil menekşe haricinde baska birşey cıkmadı eskiden sabaha kadar oynadıgımız zaman hiç olmazsa menekşe ve akik cekebiliyorduk şimdi ise gercekten işimiz sansa kaldı.(bu arada bu 1 aylık sürede sabahladıgım zaman hiç bir şey düşşmedi)
konyalı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

sabah 5ten beri oyundayım % 60 arttırıcım var 62 elmas 4 yeşil zümrüt ve 32 kalsedon 3 kripraz var sadece .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Bunlar %60 şans arttırıcı değil, şans azaltıcı. Gerçekten ben de artırıcı vardı. Ve ben o gün içerisinde 1 tane bile değerli maden çekemezken arkadaşım, 2 iridyum 3 mavi topaz ve 1 menekşe elmas çekti 1 gün içerisinde. Ve şans artırıcı falan da yoktu. Ben de bir daha almayacağım şu lanet şeyden.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

gerçekten çok adaletsizlik var
biri gidip onlarca değerli maden çekerken birileri gidip hiç bir değerli maden çekemiyor hak mı adalet mi bu
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

valla ya o kadar para veriyorz sonucu hüsran.Bari verdigimz paranın hakkını verin yönetimm!!!
...
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Tamamen şans. Şansın varsa, şans arttırıcı olsun veya olmasın zaten saf maden çıkar.

Bu yorumları gördükçe oyundan soğuyor insan. Forumun her köşesinde isyan var. Çok nadir rastlıyorum mutlu oyuncuların hoş sohbetine. :?
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Hala yönetimden biri cevap vermemiş , bekliyorum çıksın bana şu %60 şı anlatsın , bu %60 nasıl bir %60 tır ki her gece saattlerdir sabahlamama rağmen , değerli maden çıkmıyor , çıksın bir yönetici anlatsınnnnnnn :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

%60 şans arttırıcı diyorlar 2 paket çıkma olasılığı da %60 sürekli 2 paket cıkıyor saf maden cıkma olasılığı da %60 ama 1 tane saf maden yok. Bu mantıksızlığı acıklar mı bir yönetici?
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

UYANIN!

Mesaj gönderen Kurmay »

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu oyunu 3 sendir oynuyorum ve inanın yeni gelen GM lerden bile çok şey biliyorum.Şans artırıcı nedir?
Yahu bunu söylemiyeceğim diye kendimi çok zor tuttum ama olmadı.Şans artırıcı hiç bir şeydir.Sadece avutmadır.Siz kendinizi oyuna bağlayın,oyuna yatırım yapın diye uygulanan bir avutmadır.Nerden mi biliyorsun?Şans artırıcısı almadan alternatör kolye+antimon niyobyum vs gibi eşyalar düşürdüm.Şans artırıcı olanlara madalya düşerken heeey :D
Ve bilesiniz ki siz enayisiniz!
İsterseniz sövün bana
İsterseniz geçmişime küfür edin!
Ama siz enayisiniz.Kurmay akıllı ol doğru konuş.
İyide günlüğü 25 tl olan bir işçinin günlük masrafı;
1 Günlük kira 1.5 tl
1 Günlük ekmek 3 TL
1 günlük sigara 5 tl
1 günlük elktirik+su+tel+gaz vs. 4 tl
1 günlük yemek 7 tl
Ne kaldı geriye
- LERDESİNİZ - LERDE!!!
Bir plus atın yeter!İlerde 59 seviye gelince o itemler ne olacak sanıyorsunuz!GÜNAHTIR BE!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön