Selam ... Ben önceden meranda Hayrixxpıtır karakteri ile oynuyordum fakat oyuna uzun süre ara verdikten sonra eminönünde yeniden oynamaya başladım ... İlk önce kendime bir SOBEE üyelik açıp onunla bir karakter oluşturdum, ooynarken acil bir işim çıktı ve alt+F4 yaparak oyundan çıkış yaptım. henüz yeni oluşturduğum bu 15 levellik karakter oyuna bir daha ki girişimdeyerinde olmadığını gördüm . silinmişti...
Ardından TTNET üyelik açtım eminönünde oynarken bu sefer de oyun atınca 16. seviyedeki ruhemici adlı karakterim kendiliğinden silindi .Bir daha yeni karakter açmak istemiyrum .. leveli ne kadar da düşük olsa( ki zaten yeni başladığım için öyle) geri nasıl getirebilirim ... Her oyundan çıktığımda ya da düştüğümde karakterim gidecek mi ... yetkililer ne yapabilirilr. .. destek lütfen .. ( umarım konu doğru yerdedir )
Karakterim sürekli siliniyor
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Karakterim sürekli siliniyor
Aynı sunucuya giriş yaptığınıza emin misiniz ?
Her sunucudaki hesaplarda farklı karakter ortamları bulunmaktadır.İlk girişte Eminönü sunucusunda karakter yaratıp oynayıp 16 seviye yaptıktan sonra oyunu kapatıp tekrar açtığınızda örnek olarak Teşkilat sunucusuna giriş yaparsanız karakteriniz görünmez.Hesabınızla hangi sunucuda oynadığınıza dikkat ediniz.
Her sunucudaki hesaplarda farklı karakter ortamları bulunmaktadır.İlk girişte Eminönü sunucusunda karakter yaratıp oynayıp 16 seviye yaptıktan sonra oyunu kapatıp tekrar açtığınızda örnek olarak Teşkilat sunucusuna giriş yaparsanız karakteriniz görünmez.Hesabınızla hangi sunucuda oynadığınıza dikkat ediniz.
Yanlışlıkla başka sunucuya girmiş olabilirsin arada bendede oluyor tekrar denemeni tavsiye ederimruhemici yazdı:Selam ... Ben önceden meranda Hayrixxpıtır karakteri ile oynuyordum fakat oyuna uzun süre ara verdikten sonra eminönünde yeniden oynamaya başladım ... İlk önce kendime bir SOBEE üyelik açıp onunla bir karakter oluşturdum, ooynarken acil bir işim çıktı ve alt+F4 yaparak oyundan çıkış yaptım. henüz yeni oluşturduğum bu 15 levellik karakter oyuna bir daha ki girişimdeyerinde olmadığını gördüm . silinmişti...
Ardından TTNET üyelik açtım eminönünde oynarken bu sefer de oyun atınca 16. seviyedeki ruhemici adlı karakterim kendiliğinden silindi .Bir daha yeni karakter açmak istemiyrum .. leveli ne kadar da düşük olsa( ki zaten yeni başladığım için öyle) geri nasıl getirebilirim ... Her oyundan çıktığımda ya da düştüğümde karakterim gidecek mi ... yetkililer ne yapabilirilr. .. destek lütfen .. ( umarım konu doğru yerdedir )
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
halbuki eminönüne girdipimden ne de çok emindim
harbiden yanlış sunucuya giriyor
muşum . eskiden alışık olduğum meran sunbucusuna giriyrmuşum :--D
muşum . eskiden alışık olduğum meran sunbucusuna giriyrmuşum :--D