Arkadaşlar bu konuyu ikvdeki olumsuz gelişmeleri yöneticilerin görmesi için açtım.Herkez farkındadır artık eski İKV tadını bulalamıyoruz.Bence bunların en baştaki nedeni yöneticilerin sorumsuzları.Suçluluğuna hiçbir kanıt olmayan kişilerin parası silindi ama bu sadece belli bir kesimi oyundan uzaklaştırdı(Bu konu hakkında hiçbir açıklama yapılmadı henüz,insanların tesadüfen paraları silindi) .İkincisi dükkan açtınız.Orta gelir düzeyi olan bireyler için çok pahalı bence.Artık oyunu çok iyi bilmek yetmiyor maddi açıdanda uygun olmalısınız.
BU KONUYU KESİNLİKLE YÖNETİCİLERİ TARTIŞMAYA SÜRÜKLEMEK VEYA FORUM ÜZERİNDEN TARTIŞMAK İÇİN AÇMADIM.
BU KONUYU AÇMA NEDENİM OYUNCULAR ARASI ORTA YOL BULMAK
İKV'NİN NEDEN ESKİ İKV OLMADIĞINA DAİR GÖRÜŞÜ OLANLAR ALTA BUYURSUN VEYA DEDİKLERİMİ DESDEKLESİN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
İKV eski İKV değil Çünkü;
- hakanaymaz
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İKV eski İKV değil Çünkü;
hakanaymaz yazdı:Arkadaşlar bu konuyu ikvdeki olumsuz gelişmeleri yöneticilerin görmesi için açtım.Herkez farkındadır artık eski İKV tadını bulalamıyoruz.Bence bunların en baştaki nedeni yöneticilerin sorumsuzları.Suçluluğuna hiçbir kanıt olmayan kişilerin parası silindi ama bu sadece belli bir kesimi oyundan uzaklaştırdı(Bu konu hakkında hiçbir açıklama yapılmadı henüz,insanların tesadüfen paraları silindi) .İkincisi dükkan açtınız.Orta gelir düzeyi olan bireyler için çok pahalı bence.Artık oyunu çok iyi bilmek yetmiyor maddi açıdanda uygun olmalısınız.
BU KONUYU KESİNLİKLE YÖNETİCİLERİ TARTIŞMAYA SÜRÜKLEMEK VEYA FORUM ÜZERİNDEN TARTIŞMAK İÇİN AÇMADIM.
BU KONUYU AÇMA NEDENİM OYUNCULAR ARASI ORTA YOL BULMAK
İKV'NİN NEDEN ESKİ İKV OLMADIĞINA DAİR GÖRÜŞÜ OLANLAR ALTA BUYURSUN VEYA DEDİKLERİMİ DESDEKLESİN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
1.si o paraları silinen kişiler bono basan oyunun açığını kullanan kişiler iyiki sildiler. Sen kanıtsız sildiklerini söylediğine göre seninde hesabın gitti. Yönetim iyi birşey yaptı temizleme yaptılar hiç olmazsa.
2.sine katılıyorum dükkan olayı. Ailede para ihtiyacı olan kişiler asla alamaz çok zor. Fiyatlar fazla bana göre.
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- hakanaymaz
- İskele Babası
Arkadaşım bono basıp basmadığımı benden daha iyi mi bilcen eğer ki basmış olsam hesabım bloklanırdı.yaklaşık 1.5 2 ay bloklu durdu sonra açıldı para kp item ws hiçbiri yok ilk konuya bak bono basanlar bloklanmış onlar arasında ismim yok.Hiçbir açıklama yapılmadan tırnağımla kazıyarak bir sürü ugraştığım para silindi dahası ne bir özür dilendi ne bir açıklama yapıldı nede destekden cevap geldi eminim benim gibi olup oyunu bırakan birsürü insan var.Bunun nedeni ise Yöneticilerin bizi başından savması.Hakk-ı batıldan ayıramaması...
- hakanaymaz
- İskele Babası
forum görewlileri isterseniz önceki yorumu silebilir isterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz AMA BUNLARIN TAMAMI GERÇEK SİZDE BİLİYORSUNUZ...
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
DUSES BONO BASANLAR FORUMUN BAK EN ÜSTTE YSAKLILAR YAZIYOR KÖRMÜSÜN GİR BAK ORDA ÇARŞIALEMDAR YAZIYORMU POLAT ALEMDAR YAZIYORMU DEMEKKİ BASMAMISIM BİZİDE ONLARIN YERİNE KOYDULAR BU KDAR OLRMU
- hakanaymaz
- İskele Babası
Benim üye adımda Relaxing çantamda 510m küsür para vardı.Çarşı bence baktılar bunların parası çok nerden kazandılar dediler banla gitsin.
O zmn şaheserlileri niye banlamadınız?Onlarında en az bizim kadar paraları vardır.
O zmn şaheserlileri niye banlamadınız?Onlarında en az bizim kadar paraları vardır.
Benim çarımda 760 m para vardı benimkine neden birşey olmadı?hakanaymaz yazdı:Benim üye adımda Relaxing çantamda 510m küsür para vardı.Çarşı bence baktılar bunların parası çok nerden kazandılar dediler banla gitsin.
Mutlaka bir sebebi vardır durduk yere yapmazlar böyle birşey emin ol..
Çarşıalemdar yazmıyor olabilir. Belki 2 hesap kullandın birisi çarşıalemdar diğeri bono basan oraya adı yazılan hesaptır nerden bilelim. Birisiyle bastın bonoyu sonra banlanır diye aktardın paraları sonuç gümm..carsialemdar yazdı:DUSES BONO BASANLAR FORUMUN BAK EN ÜSTTE YSAKLILAR YAZIYOR KÖRMÜSÜN GİR BAK ORDA ÇARŞIALEMDAR YAZIYORMU POLAT ALEMDAR YAZIYORMU DEMEKKİ BASMAMISIM BİZİDE ONLARIN YERİNE KOYDULAR BU KDAR OLRMU