Azap Birliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Re: Azap Birliği

Mesaj gönderen kalenderoglu »

takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey..
Lafım yok beni sevmiyebilirsin kişisel düşüncendir.

takio yazdı: RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?
RoA demek Yönetimin Tamamı Demek diyorsun. Zaten yönetim olduğunuza göre neden bu oluşum ? Sen yönetimsin zaten yaptırım gücünmü yok ? Yetmedimi de saflarına başkalarını aliyorsun ? Bize ihtiyacın yok derken ? sorduğum soru cevabı gelmiyor zaten bizi ne gözle görüyorsunuz ? Oyuncu değimliyiz bizler ? Lodos klanı mensubu değimliyiz ? Amaç şu o zaman bize destek verenlerin yorumlarını aliriz destek vermiyenlerin doğruda olsa onları sevmediğimiz için kale almayız.
takio yazdı: Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...
Burada kimi küçümsedin ? IKV’ ye destek vererek denetmen olan bir arkadaşımızı kısaca yönetimi temsil eden bir kişiyi küçümsiyerek kendini övüyorsun. Daha işin başında kendini herkezden üstün görüyorsun. Tamam biz bunuda kabul ediyoruz peki bundan sonra her şeyimizi sana iletelim sorun çözülsün :)
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    mahmutxsolmaz
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Selamın aleykum ..
    Öncelikle düşünceler bire bir uygulandığında daha güzel bir ortam oluşacağı düşüncesindeyim ..Bu tip oluşumlarda hakkı gecen sevdiğim sevmediğim herkezi kutluyorum gercekten iyi bir proje olacağını düşünüyorum ve Davanızda başarılar diliyorum .. Lakın bu tip cok hassas bir konuda ipi sırtlayan kişilerin sözcükleri cok iyi bir süzgecten gecirmeleri gerektiğini hatırlatıyorum ..
    LASTDRAGON yazdı:Selamun aleykü ;

Öncelikle böyle bir oluşum bazı arkadaşları rahatsız etmiş olabilir dogal karsılıyorum Malum acı var

CİHAN ı HÜKÜMRAN loncası olarak her zman yanınızdayız Kardeş loncamız olan RoA güzel bir calısma yapmıs buna destek veriyoruz

Orda burda gm dev takliti yapıpda ona buna laf yetiştirmeye calısan arkadaşlarınıza bakın isterseniz ;)

CİHAN ı HÜKÜMRAN lONCA YÖNETİMİ
    Son olarakta dile getirmek istediğim birsey var tartısma ortamı yaratmak istemiyorum bu güzel konu altında lakın bu tip konusan kardeşlerimizi büyükleri olarak uyarmak ve kollakmak düşünce sahıplerine düşüyor ..neden derseniz cevabını peşin olarak vereyim bu konudakı yazılar sizin hedefinize ulaşmanızı cok derinden etkiler ..'Malum acı var ' gibi kışkırtıcı hareketler bütün planınızı bir anda cökerte bilir hedeflerinizi kısalta bilir ...

Selamın aleykum ...Hayırlı forumLar...
    !! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
    Kullanıcı avatarı
    takio
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen takio »

KalenderBey Sana Burda Ne Kadar Acıklama Yapılsa Veya Ne Kadar Tatmin Edilmeye Calısılsa Anlamıcaksın ki Oyle Bi Derdimiz Yok ;) Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
    Takıo - Raiders Of Anatolia
    Resim
    Kullanıcı avatarı
    Faex
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Faex »

Böle Güzel DÜşüncelerin İcinde Bizimde İsmimiz Gecmesinden Dolayı Gurur Duyuyoruz. ŞAH
    Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
    atabey
    Zincir Bozan
    Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Exelcium yazdı:
    Exelcium yazdı:Peki ATA birazdan şundan bahset bu oluşumu yönetim kabullenecekmi yada şöyle söyleyeyim
    herhangi aksi bir durum olduğunda biz oyuncuların izlediği bir yol vardır mail vs... İlgili liderler
    mail dışında yönetimden her hangi bir arkadaşımızla nasıl irtibata geçecekler. gerekli maili zaten bizde atıyoruz .

Yönetim böyle bir oluşumu kabullenmez ise İlgili lider istediği kadar mail atsın sana bana yapılan muamele neyse
    aynısını görür ( mail dışında başka bir iletişim aracı varsa konu değişir )

Yönetim bunu kabullenir ise bu söylediklerimi unut :)

Soruma hala bir cevap alamadım Oktay sen cvpla istersen zor bir soru sordum heralde
    Bu kadar büyük bir oluşumun talebini geri çevirmek pek kolay olmayacaktır. Fakat reddi halinde gereği tekrar düşünelecek, düzenlemeler yapılacak ve yönetim ile tekrar uzlaşmalara girilecektir.
    atabey
    Zincir Bozan
    Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Ben forum sözcüsüyüm arkadaşlar, gerekli davetler ve görüşmeler lider ve yardımcısı tarafından yapılır. Bazı davranışları yüzünden muhattap almadığımız loncaları değerlendirmek yine onlara kalmıştır.

Davet ve görüşmeler sonucunda kuklacı'da katılım gösteren loncalar ve klan liderleri vs. zaman içerisinde belirtilecektir.
    Kullanıcı avatarı
    WaxWhineRAVYN
    Teşkilat Neferi
    Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Murat abi dediğin konuya şimdilik cevap vermiyoruz, yönetim desteğinin nasıl alınacağı konusunda süprizlerimiz var ve günü geldiğinde duyuracağız.

Genel etkileşime yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum, ısrarla anlamamak isteyen arkadaşlar var ;)

Selamlar,

Görüyorum ki karalama kampanyaları başlamış bile zaten bunu bekliyorduk.

İyi - kötü, doğru - yanlış, dolu - boş, gerekli - gereksiz her yoruma ve eleştiriye açığız

kötürüya yani Yakup'cum diyorsun ki amacınıza ulaşamayacaksınız. Bizim amaçlarımızdan biri İKV yönetimine destek çıkmaktır ki, sen zamanında orantısız bir şekilde İKV yönetimini yargılayıp ve kötülüyorken bugün "büyüklerimiz bilir" diyebiliyorsan bu oluşum ilk amacına ulaşmış ve bir İKV taraftarı daha kazanmıştır

Kalenderbey, kuklacı da sizleri davet etmedik. Davetimize zaten icabet etmeyecektiniz değil mi ?
    Davet edecek olsak bile sen beni yasaklamamışmıydın sana nasıl ulaşabilecektim ?
    Forumda davet konusunu zaten açtık, neden özel bir davet bekliyorsunuz ?

Liderlik konusuna gelince, daha önce belirttiğim gibi liderler sadece oluşumun sunucuda ki koordinesini sağlayacak, bulundukları klan ve sunucu hakkında bilgilendirme yapacak kişiler olacak. Oluşumun lideri olduğu için sizler kabul etseniz de etmeseniz de bir şey değişmeyecek. Liderleri şöyle açıklayabiliriz; Sunucularda ki her loncada lider, yardımcı, komutan, sözcü gibi yetkililer var değil mi ? Onlar nasıl loncasının lideriyse, bizim de oluşumumuzun liderleri olacak seçilecek kişiler.

Yönetim karşıtı olduğunu düşünenler için; bu oluşum yönetim karşıtı değil, yönetimin sunduklarıyla oyuncu istekleri arasında orta nokta bulmaya çalışan bir yapılanmadır. Bir isyan hareketi değil, aksine destek oluşumudur. Yapılanlara ve yeniliklere oyuncu gözünden bakan bir denetleme merci görevindedir.

Kişisel çıkar gütmediğimizi, güdecek olsak bu kadar kişiyi alet etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Alınacak tüm kararlar lonca temsilcilerinin oluşturacağı ortak bir meclis tarafından oylama ve anket yoluyla alınacaktır.
    Hatta tüm oyunculara mal edebilmek için resmi ve birlik forumundan talepler tek tek alınacak ve görüşülecektir. Yapılacak hareketlerde tüm oyuncuların desteği ve güveni sağlanmaya çalışılacaktır.

Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?

Daha güzel bir İKV için el ele.

İyiForumlar
    WaxWhineRAVYN
    OkhDayy

Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

takio yazdı: Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
    Prim yapma derdim oLsa SizinLe birLikte bu oLuşumun içinde oLurduk ! AsıL düşüncenizi buraya yansıtıyorum ; biraz ağır geLdi sanırım söyLedikLerim Hemen savunmaya geçtiniz . Benimki Bir eLeştriydi sadece .. ÜsteLik bi kaç çatLağınızı sizLere gösterdim diye prim yapma yoLunda oLdugumu düşünmeniz sizLerin bu konuLara ne kadarda eğiLimLi oLdugunuzun göstergesi .
    ÜyeLerim veya şahsım üzerinde oynadıgınız oyunLarında gösterdiği bi gerçek varki görünürde ve diLde kabuL etmediğiniz OSMANLI LONCASI sizLer üzerinde derin izLer bırakmış . Zira gerçekLeştirmeye çaLıştıgınız senaryoLar bunu destekLer niteLikte .
                  • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
              >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
              >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
      Kullanıcı avatarı
      LASTDRAGON
      Demirci Çırağı
      Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Pardon ama size davet gönderildimide sizde beraber oluyorsunuz ? sizi sayan kim ?

Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?
      IxLoNeSoMexI
      YoSuNGözLüM
      ARTHAS

<ROA>
      Kullanıcı avatarı
      EnSoNxLeonar
      Arzuhalci'nin Adamı
      Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

ReST Loncasından tam destek.
      Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön