Elveda İkv

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
greendevil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Elveda İkv

Mesaj gönderen greendevil »

Herkeze Burdan Selam Yolluyorum.. İkv'De Bir Çok Zamanımı Geçirdim.. Üyeliklerimin Hepsi Çalınmış Olsada...Meranı Çok Seviyorum Ve Bırakıyorum :D Komik Gelebilir Ama Size Söylüyorum 8 Çharım Oldu.. Çaldılar Kastım Caldılar Kastım Caldılar Kastım Ama Yeter ARtık..! Ne Yapıyorlar Bilmiyorum.. ama Alıyorlar.. Abimin De 49 Ları Gitti. Benim için Artık İkv Bitti..

Napalım Felan diyicekler Hiç Yorum Atmasın.. :?
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Elveda İkv

Mesaj gönderen evsahibi »

greendevil yazdı:Herkeze Burdan Selam Yolluyorum.. İkv'De Bir Çok Zamanımı Geçirdim.. Üyeliklerimin Hepsi Çalınmış Olsada...Meranı Çok Seviyorum Ve Bırakıyorum :D Komik Gelebilir Ama Size Söylüyorum 8 Çharım Oldu.. Çaldılar Kastım Caldılar Kastım Caldılar Kastım Ama Yeter ARtık..! Ne Yapıyorlar Bilmiyorum.. ama Alıyorlar.. Abimin De 49 Ları Gitti. Benim için Artık İkv Bitti..

Napalım Felan diyicekler Hiç Yorum Atmasın.. :?

Bu Çarları Nasıl Çaldırdığınıza Dair Birşey Söleyecem ;
msn - veya arkadaşlık sitelerinden herhangi birine üyeyseniz ve o hesabınızda arkadaş olarak oyunda tanıdığınız biri varsa sizin hesabını kolaylıkla ele geçirebilir.. Veya keylogger yemişsin zamanında adamlar seni hâla kullanıyor olabilir..

Neyse Allah a Emanet Ol
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Expendable »

güle güle bir ezik daha gitti oyunda:)) PUNİTİVE :D
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

sen çalmaya çalışırken seninkini çaldılar :) ben gm abura'yım diyordun :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

aynısını banada demıstı üzülmedim açıkcası... emek hırsızlarına karsı acayip sinirim var bizzat kendi tanıdıklarım carımı caldılar neysekı gerı aldm ben ama sana üzülmedim nedense... :)
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

Çar çalınmakmı Banamı dedin kaç çarın çalındı en fazla kaç paran gitti şakamasın adam çaldı dizdim çaldı dizdim Şu an srfsz kanka dior ben çalmadım hırsızlar budur yüzsüzler işte ne diyem sana 12 çar çalındı ortalama 700 m ederdi Çünki çaldırdıklarımda ecel üretiodum 4 dünde İlk 49 oldugum gün o çarı çalıp sildiler bunu bana sor Şimdimi Şimdi Meran kralı olmaya uraşıom sırf bu emek hırsızlarına karşılık ya sonramı sonra oyun biter ztn kendiligine ....*****
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

bir git eceli varmısta zartta zurtta ya güldürme ben 34 lewelde kurt magarada kasarken 39 leweldın 49 lewel oldum hala 39dun 700mmıs alman conk pant ile alman zırhın mı 700 m edecek anaaa oyundan biraz uzak kaldım carlarımı yiğen araakladıgında piyasa ne değişmiş.. kardeş bir git hadi uza uzaa madem meranın kralı olacaksın önce adam olupta mılletın carını calmaya calısma önce benden sana bu kadar ezikk rezil....
Kullanıcı avatarı
greendevil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen greendevil »

PUNİTİVE Biliyomusun Bilmiyorum Ama Yaklaşık 5 Ay Oyuna Giremedim Yeğen Girdi. Kemik Erimesinden Dolayı Evde Sürekli Yattım :) Yorumlarınıza Teşekkür Ediyorum Abura Olayı İçinde Kusura Bakmayın Yeğenim Demiş :evil:
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

yaşın 80 falan mı da kemik erimesi oldun benim bildiğim yaşlılarda olur o
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Theanswer3 yazdı:yaşın 80 falan mı da kemik erimesi oldun benim bildiğim yaşlılarda olur o
Haklı :)
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön