[ Azap Birliği ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: [ Azap Birliği ]

Mesaj gönderen Nostalgie »

Raiders of Anatolia güzel işler yapıyor. Umarım dilediğiniz gibi sadeceHak olanı savunursunuz, kayırmaca olmadan hedeflerimize ulaştırırsınız.

anektod katılıyorum alıntı yapmaya çalıştım yapamadım
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurlar »

Hayırlı olsun...Tılsım sunucusundan büyük destek var projeye inşallah başarıya ulaşır
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

atabey yazdı:Bu kadar büyük bir oluşumun talebini geri çevirmek pek kolay olmayacaktır. Fakat reddi halinde gereği tekrar düşünelecek, düzenlemeler yapılacak ve yönetim ile tekrar uzlaşmalara girilecektir. Aksi takdirde yürüyüşler ve mitingler ile oyuncunun hakkını savunacak, gerekli yenilikleri ısrar ile isteyeceğiz.[/color]

Oyuncu sendikası tuttum bu fikri lakin bizim ülkemizde sendikalılar pek sevilmez :) Peki yönetim yanlısı RoA yönetime karşı nasıl miting düzenliycek veya nasıl böyle bir fikirle ortaya çıkabiliyor yönetim kendi elleriyle bir canavarmı yarattı ? Peki sizleri kanal D , atv , show , star gibi önde gelen televizyon kanallarının haber bültenlerinden takip etmek mümkün olacakmı :) Mitinglerinizin içeriginde açlık mitingi , kendinizi zincirle baglama , siyah çelenk bırakma veya bireysel eylemlerinizde yumurta , domates , ayakkabı fırlatma gibi düşüneleriniz varmı ... Anarşist mi olcanız başımıza töbe töbe :D Harbiden yönetim sizi otoriteye karşı gelmekten ötürü anarşist ilan ederse bide orası var tehlikeli işler bunlar :) Birde oyun oynadıgınızın ve fazla ciddiye aldıgınızın farkındamısınız :) Ben kendi adıma bu oluşum içerisinde yokum yönetim ne derse biz yönetimciyiz . Yakın zamanda ayrışmalar baş gösterir azap birligine karşılık yönetim yanlısı bir oluşum olur kan gövdeyi götürür demedi demeyin :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

BadXDreaM yazdı:
atabey yazdı:Bu kadar büyük bir oluşumun talebini geri çevirmek pek kolay olmayacaktır. Fakat reddi halinde gereği tekrar düşünelecek, düzenlemeler yapılacak ve yönetim ile tekrar uzlaşmalara girilecektir. Aksi takdirde yürüyüşler ve mitingler ile oyuncunun hakkını savunacak, gerekli yenilikleri ısrar ile isteyeceğiz.[/color]

Oyuncu sendikası tuttum bu fikri lakin bizim ülkemizde sendikalılar pek sevilmez :) Peki yönetim yanlısı RoA yönetime karşı nasıl miting düzenliycek veya nasıl böyle bir fikirle ortaya çıkabiliyor yönetim kendi elleriyle bir canavarmı yarattı ? Peki sizleri kanal D , atv , show , star gibi önde gelen televizyon kanallarının haber bültenlerinden takip etmek mümkün olacakmı :) Mitinglerinizin içeriginde açlık mitingi , kendinizi zincirle baglama , siyah çelenk bırakma veya bireysel eylemlerinizde yumurta , domates , ayakkabı fırlatma gibi düşüneleriniz varmı ... Anarşist mi olcanız başımıza töbe töbe :D Harbiden yönetim sizi otoriteye karşı gelmekten ötürü anarşist ilan ederse bide orası var tehlikeli işler bunlar :) Birde oyun oynadıgınızın ve fazla ciddiye aldıgınızın farkındamısınız :) Ben kendi adıma bu oluşum içerisinde yokum yönetim ne derse biz yönetimciyiz . Yakın zamanda ayrışmalar baş gösterir azap birligine karşılık yönetim yanlısı bir oluşum olur kan gövdeyi götürür demedi demeyin :)
"Ilk once komunistleri goturduler, karsi koymadim, agzimi acmadim, cunku ben
komunist degildim.
Sonra sosyal demokratlari goturduler. Ona da agzimi
acmadim, cunku ben sosyal demokrat da degildim.
Daha sonra Yahudileri alip
goturduler. Yine bir sey soylemedim, agzimi acmadim, cunku ben Yahudi de
degildim.
Ve bir gün beni almaya geldiler.
Hic kimse karsi koymadi. Cunku agzini acacak, karsi koyacak hic kimse
kalmamisti.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

www.ikvonline.net Gelmiş Geçmiş En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Hayran Topluluğu
IKV Facebook FAN Sayfası
Eminönü Sunucusu Lonca BETA ;

Tam destek.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

xsercanx yazdı:
BadXDreaM yazdı:

"Ilk once komunistleri goturduler, karsi koymadim, agzimi acmadim, cunku ben
komunist degildim.
Sonra sosyal demokratlari goturduler. Ona da agzimi
acmadim, cunku ben sosyal demokrat da degildim.
Daha sonra Yahudileri alip
goturduler. Yine bir sey soylemedim, agzimi acmadim, cunku ben Yahudi de
degildim.
Ve bir gün beni almaya geldiler.
Hic kimse karsi koymadi. Cunku agzini acacak, karsi koyacak hic kimse
kalmamisti.
Ben bilmem abe bizim aklımız ermez büyüklerimiz bilir biz yönetim ne derse onu yaparız yönetime karşı çıkmakta , onu zorlamakta , isteklerin yapılması için mitingler düzenlemekte neymiş büyüklerimiz her şeyin iyisini bilir bizim için çalışırlar . Onlar olmasa ikv var olmazdı zaten . Ya şaka maka komik ama oyuncu sendikası gibi olmuş peki karşıt bi sendika çıkarda oyun içerisinde gruplaşmalar olursa nolacak heyecanla bekliyorum zevkli geçer aslında :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

xSagopaKajmerx yazdı:kimsenin klanda veya normal klansız bi şekilde liderim olmasını istemem ben hür ve özgürüm kimsenin dediğiyle oturup kalkmam.

RoA nın (en azından emınonunde) kendilerini oyunun hakımı gıbı saydıkları yetmıyormuş gibi birde bu birliği kurarlarsa sonra oyunun kralı biz olduk derler, lodosada arza da genel lıderede kendı elemanlarını koyarlar sonra görün oyunun halini.

kendi aranızda böyle birşey yapıyorsanız yapın ama oyunu katmayın sonrada klan lider/genel lider benim benim dediğim olacak gibi ithaflarda bulunmayın !!

Olayı yönetim filizlenmeden sonlandıracaktır . Online bir oyunda oynuyorsak kimsenin kimseye liderlik etmesine gerek yok . Bu arkadaş katılmasa bile bazıları kendilerini sunucu lideri gibi görcektir . Yaptıkları işleri sunucuları adına mal etceklerdir dogrumudur dogrudur . Yapılması gereken şudur . Belli bir grup ismi belirlenip bu oluşuma ktılanları o gruba toplamaktır atılan maillerde biz ikv oyuncuları diye başlanmamalıdır yazıya biz ... grubu oyuncuları olarak diye başlanmalıdır . Tabikide bu olayın bazı meyveleri olcak o bazı meyveleri o bazı liderler isim yaparak reklam yaparak yiyceklerdir veyahutta oyun içerisinde belli bir otorite sahibi olarak etrafındaki dostlarını toplayarak bana kimse veya bize kimse birşey yapamaz edasında gezerek bu meyveler yenecektir . Online bir oyun oynuyoruz ikv yönetimi buna izin verdigi taktirde oyun içerisinde bazı olayların olcagını bu grubun oyundaki veya sunuculardaki çogunluk bizde istedigimizi yaparız bize kimse ses çıkaramaz olayları gün yüzüne çıkacaktır . Bunu kimse inkar edemez bu sendika kurulsun karşılıgında illaki bir başka sendika ortaya çıkacaktır ;) Kaybeden gene İKV olacaktır :D
kötürüya

Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Tam destek arkanızdayım.
Beyaz Köşk - IıIxCBNIOxIıI
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

İnşallah proje amacına ulaşacak. Her ne kadar forumda olumsuz düşünceler öne atılsa bile Eminönü lonca liderleri Azap Birliği'ne pozitif bakıyorlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Merhaba,

Öncelikle oluşum(unuz) hayırlı olsun. Çünkü ben ve bizler bunu sunucuların toplamı olarak görmüyoruz sadece RoA himayesi altında toplanmasını arzu ettiğiniz klan ve loncalardan oluşmasını hayal ettiğiniz bir topluluk olarak görüyoruz. Neden diyeceksiniz;

Bu davet oyunumuz adına hayırlı işler yapmak isteyen, Arz/Lodos farketmeksizin tüm lonca yöneticilerine ve liderlerine hitabendir. Oyuncu hakları en temel prensiplerimizden birisidir.

“ Çok güzel bir düşünce ama sorun şu peki biz neyiz ? Lodos değimliyiz ? Lonca değimliyiz ? Yoksa aramızdaki anlaşmazlıklar bizi bu oluşuma davet etmenize engelmi oluyor ? Her kararınıza karşı çıkıp yeni oluşum içerisindeki otoritenizi bozacağımızımı düşünüyorsunuz ? ”
Azap Birliği Nedir, Neyin Nesidir ?

Azap Birliği yalnızca Kuklacı'ya hitaben değildir. Raiders of Anatolia'nın başını çektiği bir topluluktur ve tüm sunucularda en kısa zamanda aktif hale gelecektir. Şu an Raiders of Anatolia'nın en aktif olduğu sunucularda oyunculara gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Hepimizin bildiği İKV Destek diye bir ekip var. Binlerce mail yağan bir ekip. Bizler ise oyun yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmak amacıyla '' Birlikten Kuvvet Doğar '' felsefesi ile birlikte tek bir yumruk olarak her oyuncunun hakkını, isteklerini ve olabilecek her şeyi ileteceğiz.

“Zaten bildiğim kadarı ile bu Destek ekibi oyunculardan oluşmakta ve oyun içinde sürekli aktif olan her klan/lonca mensubu bir ekip mevcut. Oyuncular direk yönetim ile zaten birebir muhatap durumda bizlerin istekleri eminki zaten birinci elden yönetime ulaşıyor. İkinci bir ekibe ne kadar ihtiyaç duyulabilir ?”

Yönetime Taleplerimizi Nasıl Onaylatacağız?

Bu kadar büyük bir oluşumun talebini geri çevirmek pek kolay olmayacaktır. Fakat reddi halinde gereği tekrar düşünelecek, düzenlemeler yapılacak ve yönetim ile tekrar uzlaşmalara girilecektir. Aksi takdirde yürüyüşler ve mitingler ile oyuncunun hakkını savunacak, gerekli yenilikleri ısrar ile isteyeceğiz.

“Taleplerinizi iletmeniz için neden bir topluluk kurma içerisine giriyorsunuzki ? Eğer talebiniz gerçekten IKV için yararlı ve uygulaması mümkün bir şey ise 1.000 değil 1 kişinin lafı bile bence yönetimin bunu olumlu karşılaması ve uygulamaya geçirmesi 2-3 gününü almıyacaktır. Bunun haricinde değil 1.000 kişi 5.000 olsa da olması zor olan bir şeyi bak ya bunlar adam toplamış hadi yapalım diyecekleriniz sanmıyorum”

Ama bizler yine hayırlı olsun diyoruz. Umarız her şey gönlünüzce olur diyeceğim ama bu oluşumun halen oyun için değil kişisel çıkarlar doğrultusunda olduğunu düşünüyorum. Zira saygıdeğer arkadaşlarımızdan “Takio” hemen bir yorumda bulunmuş ve orada düşüncenizi bir nebze olsun belli etmişsiniz.

takio 07 Nis 2011 13:59
Ikv İçin Cok Büyük Bir Degişim Gerçekleştericek Bi Oluşumun Temelleri Atılıyor.

Bundan Sonra Oyuncuların Yönetim Kadrosundan Daha Güçlü Ve Daha Önemli Oldugunu Bazı Kişi Ve Kurumlara Gösterme Zamanı Gelmiştir.

Bu Olusumda İstekler , Arzular Saygısızlık Çercevesini Aşmadan Guzel Bir Üslüpla Bildirilecek Hem Kendi Oyunumuz Olarak Gördügümüz İkv Gelişimi İçin Hemde Biz Oyuncuların İsteklerinin Daha Açık Bi Dille Dile Getirmemizi Saglıcaktır.

Herkeze Hayırlı Ugurlu Olması Dileğiyle..

Saygılar , Sevgiler....

“Bundan Sonra Oyuncuların Yönetim Kadrosundan Daha Güçlü Ve Daha Önemli Oldugunu Bazı Kişi Ve Kurumlara Gösterme Zamanı Gelmiştir.”
Başlangıçta bile çok yanlış bir düşünce şekli. Şimdi burada benim anladığım ya Destek ekibi içerisinde 1 kişiye veya komple Destek ekibine karşı bir tutum almış durumdasınız sanırım. Veya ben yanlış anladım diyerek oyun içerisindeki Yönetim’ den olan bir kişiye karşımı tavır alınmış ? Her şekilde bu kelime başlangıçta kurmuş olduğunuz (Binlerce mail yağan bir ekip. Bizler ise oyun yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmak amacıyla '' Birlikten Kuvvet Doğar '' felsefesi ile birlikte tek bir yumruk olarak her oyuncunun hakkını, isteklerini ve olabilecek her şeyi ileteceğiz.) bu kelime ile zıtlaşmaktadır.
Yinede BAŞARILAR....
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön