Kardeşim uçsuz bucaksız bir tarla burası, çiçeklerle dolu;Nergis,Papatya,Lale,Gül,Orkide,Menekşe v.s.v.s.Tercih senin hangisinin kokusunu beğeniyorsan onu koklarsın.Regedit yazdı:Greenman yazdı:Greenbarumas yazdı:üSTAT bırak vızıltıyı;sen nerelerdesin?
ferat akşamları oyuna giremiyorum ama cumartesi öğleden sorna bi toplantı yapsak süper olacak.
Reis biliyorsun ben nerelerdeyim. Birde bahar geldi buralar cıvıl cıvıl oldu,çiçeklerde açtı gittim bir çiçekde ben aldım çok mutluyum, o biçim ortam yani.Birde senin ve kardeşlerimin hasreti olmasa daha güzel olacak.Buram buram hasretiniz tütüyor bee reis.
Oooo Reis Sen Buralara Takılırmıydın Hoş Geldin
Ufuk Kardeşim O Çiçeklerden çok varmı bende çiçekleri çok severim bilirsin koklamak isterim
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Selamlar
Oyundan mümkün olduğunca kopmamaya çalışıyorum.Şu 1.5 sene geçsin süper olacak.
Kolay Gelsin Hepinize
Oyundan mümkün olduğunca kopmamaya çalışıyorum.Şu 1.5 sene geçsin süper olacak.
Kolay Gelsin Hepinize
Değerli kardeşim ufukGreenman yazdı:Kardeşim uçsuz bucaksız bir tarla burası, çiçeklerle dolu;Nergis,Papatya,Lale,Gül,Orkide,Menekşe v.s.v.s.Tercih senin hangisinin kokusunu beğeniyorsan onu koklarsın.Regedit yazdı:Greenman yazdı:Greenbarumas yazdı:üSTAT bırak vızıltıyı;sen nerelerdesin?
ferat akşamları oyuna giremiyorum ama cumartesi öğleden sorna bi toplantı yapsak süper olacak.
Reis biliyorsun ben nerelerdeyim. Birde bahar geldi buralar cıvıl cıvıl oldu,çiçeklerde açtı gittim bir çiçekde ben aldım çok mutluyum, o biçim ortam yani.Birde senin ve kardeşlerimin hasreti olmasa daha güzel olacak.Buram buram hasretiniz tütüyor bee reis.
Ufuk Kardeşim O Çiçeklerden çok varmı bende çiçekleri çok severim bilirsin koklamak isterim
Zekiye oralardan bir kaktüs ayarla
Bır an once aramıza donmen dılegıyle...
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Greenman yazdı:Kardeşim uçsuz bucaksız bir tarla burası, çiçeklerle dolu;Nergis,Papatya,Lale,Gül,Orkide,Menekşe v.s.v.s.Tercih senin hangisinin kokusunu beğeniyorsan onu koklarsın.Regedit yazdı:Greenman yazdı:Greenbarumas yazdı:üSTAT bırak vızıltıyı;sen nerelerdesin?
Anladın sen Dediğimi
Seviliyorsun Kardeşim.
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Sağol kardeşim benim tez zamanda oyunda olucam. Kaktüs kolay sana ne getireyim ?Bykomando yazdı:Değerli kardeşim ufukGreenman yazdı:Kardeşim uçsuz bucaksız bir tarla burası, çiçeklerle dolu;Nergis,Papatya,Lale,Gül,Orkide,Menekşe v.s.v.s.Tercih senin hangisinin kokusunu beğeniyorsan onu koklarsın.Regedit yazdı:Greenman yazdı:Greenbarumas yazdı:üSTAT bırak vızıltıyı;sen nerelerdesin?
Ozletıyorsun kendını
Zekiye oralardan bir kaktüs ayarla
Bır an once aramıza donmen dılegıyle...

" Misafirliğe gideceğim:

" Misafirliğe gideceğim:
Bana en guzelınden Lale getir 
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Ufuk kardeşim özlettin kendini pc de yokken yazmıssın faceden kb yazamadım gel bi ara oyuna acmayalım arayı bekliyozruz 
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
Tahmin ettim kardeşim,estağfurullah ne kusuru.bygloyn yazdı:Ufuk kardeşim özlettin kendini pc de yokken yazmıssın faceden kb yazamadım gel bi ara oyuna acmayalım arayı bekliyozruz
Tamam kardeşim.Bykomando yazdı:Bana en guzelınden Lale getir

" Misafirliğe gideceğim:

" Misafirliğe gideceğim:
Ufuk herkesin dediği gibi biran önce aramıza dönmen dileği ile özledik seni kardeşim
GueNT
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Ufuukkk Geriii dönnnnn