Ben ve kuzenim sunucunun kalkınması ve insanlığın, kardeşliğin arkadaşlığın ölmediğini göstermek amacıyla güzel bir fikir düşündük ve uygulamaya karar verdik. Oyundaki karakterlerim Sexytown Büyücümerlyn ve Snakegs, bildiğiniz üzere gerek grup bölgeleri itemleri olsun gerekse normal maddi imkânlarımız olsun Allah’a şükür bize fazla gelecek kadar çoktur. Ve biz bu fazlalığı fark ederek elimizde ihtiyaç dışı olan nakit parayı hiçbir karşılık beklemeksizin sunucumuzda ihtiyaç ehli kimselere vermeyi siz kardeşlerimize karşı bir sorumluluk olarak gördük. Bu ihtiyaç ehli arkadaşların yarın öğlen saat 13.00'de başlıyıp 14.00 kadar mısır çarşısı içerisinde toplanarak Karınca kadarınca, elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı belirtmek isterim. Tekrar ediyorum bu uygulamanın karşılığında hiçbir beklenti, bir borç yoktur. Umarım insanlığın ölmediğini hala yaşadığını sizlere bir nebze de olsa anımsatabiliriz…
Paşa ben bu fikrii çok begendımm oo gün özellıkle yanında olacam belkı bızıde görürsun:D:D
Şaka bı yana Guzel fıkırr ellerın dertgörmesınn.....
Bendede varsa ufak tefek ıtem bende verırım o ara..
Ama bunu birgünlüğe mahsus değil hergün yapılmalı diye düşünüyorum.
Tabi bu sizin için değil herkes için.
Ben kendimden örnek vereyim ;
Eminönüde gördüğüm leveli düşük arkadaşlara yardım amacıyla ufak çaplı yardımlar yapıyorum.
Butür yardımları başkalarınında yaptığını görmek beni sevindirdi.
Yardım denilince akla sadece para gelmesin , elimizde bulunan itemler veyahutta görevi olan bir arkadaşın görevini yapmak, Oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermek gibi bir çok yardım yapılabilir..
Ben ve kuzenim sunucunun kalkınması ve insanlığın, kardeşliğin arkadaşlığın ölmediğini göstermek amacıyla güzel bir fikir düşündük ve uygulamaya karar verdik. Oyundaki karakterlerim Sexytown Büyücümerlyn ve Snakegs, bildiğiniz üzere gerek grup bölgeleri itemleri olsun gerekse normal maddi imkânlarımız olsun Allah’a şükür bize fazla gelecek kadar çoktur. Ve biz bu fazlalığı fark ederek elimizde ihtiyaç dışı olan nakit parayı hiçbir karşılık beklemeksizin sunucumuzda ihtiyaç ehli kimselere vermeyi siz kardeşlerimize karşı bir sorumluluk olarak gördük. Bu ihtiyaç ehli arkadaşların yarın öğlen saat 13.00'de başlıyıp 14.00 kadar mısır çarşısı içerisinde toplanarak Karınca kadarınca, elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı belirtmek isterim. Tekrar ediyorum bu uygulamanın karşılığında hiçbir beklenti, bir borç yoktur. Umarım insanlığın ölmediğini hala yaşadığını sizlere bir nebze de olsa anımsatabiliriz…
Paşa ben bu fikrii çok begendımm oo gün özellıkle yanında olacam belkı bızıde görürsun:D:D
Şaka bı yana Guzel fıkırr ellerın dertgörmesınn.....
Bendede varsa ufak tefek ıtem bende verırım o ara..
Elin dert görmesin kardeşim sevdiklerimizin yanımızda olması beni onurlandırıyor sağolun..!!
İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
Ama bunu birgünlüğe mahsus değil hergün yapılmalı diye düşünüyorum.
Tabi bu sizin için değil herkes için.
Ben kendimden örnek vereyim ;
Eminönüde gördüğüm leveli düşük arkadaşlara yardım amacıyla ufak çaplı yardımlar yapıyorum.
Butür yardımları başkalarınında yaptığını görmek beni sevindirdi.
Yardım denilince akla sadece para gelmesin , elimizde bulunan itemler veyahutta görevi olan bir arkadaşın görevini yapmak, Oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermek gibi bir çok yardım yapılabilir..
İyi Forumlar.
Teşekürler arkadaşım elin dert görmesin anlatmak istediğimiz sadece oyun olarak görmeyin sunucuyu koca bir günü sonunda sitres attığımız veyahut dostlarımızı göre bilmek birkaç lafın belini kırmak ihtiyaç sahiplerine yardımcı ola bilmek amacımız bu ve elimizden geldiğince yardımlarımızı esirgemiyecez geçmiş aylarda olduğu gibi eksiklik değilde katkı sağlamak amacımız güzel bir ortam oluştura bilmek...!!
Uygulamaya bir öneri olsun benden de. Şimdi o anda kim gelir, kim gider bilemiyorum fakat şöyle olsa sonuç olarak sunucunun belirli herkezin sevmediği kişiler var bunlarda yararlanabilir bu iyilikten benim açımdan sorun yok yararlansınlar ama mesela:
İtem veya yardım ne olursa verilecek kişileri takip edip örneğin 1 hafta hal ve hareketlerine göre yardım edilse ?
Madem bir iş yapılıyor temiz olsun düşüncesindeyim, bu yüzdende biraz yorulabilir kişiler ama deyeceğine eminim.
böylesine insancıl güzel bir fikiri herkez düşünmez.iyi niyet ve düşünce gerçekten çok önemli.bu yapılan gerçekten çok güzel birşey.iyilik eden iyilik bulur.Allah yolunuzu açık etsin inşalalh. /alkış..
Tigerxcesur yazdı:böylesine insancıl güzel bir fikiri herkez düşünmez.iyi niyet ve düşünce gerçekten çok önemli.bu yapılan gerçekten çok güzel birşey.iyilik eden iyilik bulur.Allah yolunuzu açık etsin inşalalh. /alkış..
Sağol arkadaşım elin dert görmesin...!!!