MEDENLERE ONERI!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

MEDENLERE ONERI!

Mesaj gönderen xrtoo »

arkadaslar merhaba
sızcede madenler kısısellesse daha ıyı olmaz mıydı ornegın maden her karaktere ayrı gozukse bır karakter madenı cekınce 20dk sonra yenılense fakat baska karakter geldıgınde o madenı cekebılse ozaman tek madenın basında bırden fazla karakter beklese bıle herkese kendı sansı dogmus olur du?
fıkrımı begenırmısınız bılmem ama bence mantıklı ve maden pıyasasını rahatlatacak bır onerı.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Re: MEDENLERE ONERI!

Mesaj gönderen Tertip »

xrtoo yazdı:arkadaslar merhaba
sızcede madenler kısısellesse daha ıyı olmaz mıydı ornegın maden her karaktere ayrı gozukse bır karakter madenı cekınce 20dk sonra yenılense fakat baska karakter geldıgınde o madenı cekebılse ozaman tek madenın basında bırden fazla karakter beklese bıle herkese kendı sansı dogmus olur du?
fıkrımı begenırmısınız bılmem ama bence mantıklı ve maden pıyasasını rahatlatacak bır onerı.
Onlarca hesap açıp bütün madenleri defalarca çekerler. Sorun bununlada bitmiyor piyasa denen birşey kalmazdı. Önerine saygım var ancak ben olumsuz bakıyorum. Kolay Gelsin..
Resim
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen yenero96 »

Tertip yazdı:
xrtoo yazdı:arkadaslar merhaba
Onlarca hesap açıp bütün madenleri defalarca çekerler. Sorun bununlada bitmiyor piyasa denen birşey kalmazdı. Önerine saygım var ancak ben olumsuz bakıyorum. Kolay Gelsin..
Dediği gibi....
Aynen katılıyorum. :)
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

hayır yanılıyorsunuz

bunu her karakter için değilde
her IP için yapılması gerekiyor

her ıp için yapılırsa bilgisayardan isterse 10 çara geççin hepsinde de aynısı olacaktir farklı farklı çekemeyecektir güzel fikir
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

halilumit yazdı:hayır yanılıyorsunuz

her ıp için yapılırsa bilgisayardan isterse 10 çara geççin hepsinde de aynısı olacaktir farklı farklı çekemeyecektir güzel fikir
Çekimserin bu konuda.
Serhat
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

halilumit yazdı:hayır yanılıyorsunuz

Ip ile uğraşmazlar.Daha büyük harita koyamıyorlar.
Serhat
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

ip olayı bile olsa bir maden 15dk da geliyor ama ip değiştirmek 2 dk sürmüyor bunuda düşünün =)
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

MuRaTPoLaT yazdı:ip olayı bile olsa bir maden 15dk da geliyor ama ip değiştirmek 2 dk sürmüyor bunuda düşünün =)
Bide o var iyi hatırlattın :D
Bende bazı indirme sitelerinde bir indirmeden sonra bekletiyordu.Modemi resetliyordum ip değişiyordu. :D
Serhat
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xrtoo »

ip falan gerek yok arkadaslar madenlerın suresı uzasın ozaman ama baskası cektıgı zaman ben o madenı tukenmıs degılde taakı ben cekene kadar yenılenmıs gorebıleyım.demek ıstedıgım bu fıyat falan bıraz duser ama genede bedava olmaz yanı kımı arkadas cekmek ıcın ugrasmaz parayla alır zaten maden 1000 de 1 cıkıyor en azından madenın basına kostugunuzda sızden 1sn once gelen bırının madenı cekmıs oldugunu ve enayı gıbı okadar yolu geldıgınızı gormezsınız.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

xrtoo yazdı:ip falan gerek yok arkadaslar madenlerın suresı uzasın ozaman ama baskası cektıgı zaman ben o madenı tukenmıs degılde taakı ben cekene kadar yenılenmıs gorebıleyım.demek ıstedıgım bu fıyat falan bıraz duser ama genede bedava olmaz yanı kımı arkadas cekmek ıcın ugrasmaz parayla alır zaten maden 1000 de 1 cıkıyor en azından madenın basına kostugunuzda sızden 1sn once gelen bırının madenı cekmıs oldugunu ve enayı gıbı okadar yolu geldıgınızı gormezsınız.
Yada şöyle bir şey:(saçma olacak ama)Bir kez çeken o madende 2.sinde çekemesin tıkladığında ''Bir madeni ard arda 2 kez çekemezsini.''gibi bir yazı gelse.
Serhat

“Genel Etkileşim” sayfasına dön