AWESOME/İonu

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: AWESOME/İonu

Mesaj gönderen mesgenccom »

Urkha yazdı:
mesgenccom yazdı:
Hammerx yazdı:aaa oyuncu ya o pardon unutmuşum birilerinin ÖNÜNDE oynyor :D
Bir önceki konudaki gibi gelirrr sonra nickini gizler ilk iletisi burda olur kendini savunur =) Seninde ağzına biber sürer böyle konuşursan :mrgreen: :mrgreen:

Sadece gülüyorum :D :D :D

Sandığınız kişi değilim .
Küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsun ;)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
dumurdurum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dumurdurum »

Burada acilan konulari kapatan forum görevlisi arkadasa aciyorum sahsen , o sadece görevini yapmaya calisiyor, nerden bilsinki ikv nin krali Ahmet ve kraliçesi cazqir( HÜLYA) sancakta istedikleri gibi at oynatiyor ...MECX leri argeye alip onlara her türlü oyun hilesi hakkinda ve gelecek yeni bölümlerde avantajli duruma düsürecek olan ahmeti burada herkesin gözü önünde bu forumda yazilanlardan hic haberi olmayan, okuma zahmetine bile girmeyen sobee yönetimine $ikayet ediyorum.

sizlerin var olmanizin sebebi ne ahmet nede onun pesinde yalaka gibi dolasan bir kac mecx , sadece ve sadece 700 000 oyuncudur unutmayin..

Gel ve Madde madde yazarak savun kendini AHMET AVCI !!!
HODRI MEYDAN
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Şimdi bu yazılan sebebi ile konuyu kitlicekler izliyoruz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

dumurdurum yazdı: Burada acilan konulari kapatan forum görevlisi arkadasa aciyorum sahsen , o sadece görevini yapmaya calisiyor, nerden bilsinki ikv nin krali Ahmet ve kraliçesi cazqir( HÜLYA) sancakta istedikleri gibi at oynatiyor ...MECX leri argeye alip onlara her türlü oyun hilesi hakkinda ve gelecek yeni bölümlerde avantajli duruma düsürecek olan ahmeti burada herkesin gözü önünde bu forumda yazilanlardan hic haberi olmayan, okuma zahmetine bile girmeyen sobee yönetimine $ikayet ediyorum.

sizlerin var olmanizin sebebi ne ahmet nede onun pesinde yalaka gibi dolasan bir kac mecx , sadece ve sadece 700 000 oyuncudur unutmayin..

Gel ve Madde madde yazarak savun kendini AHMET AVCI !!!
HODRI MEYDAN
:!: :!:
*Resim*
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Bende savaşta mecx kesmiştim bloke olmadı hesabım
Belki illegal bir olaya karıştığınız için bloke olmuşsunuzdur AR-GE takımı adı üstünde bloke etme yetkisi yoktur zaten başkası aracılığıylada bloke edemez,ettirme gibi bir çabası olursada yetkililer tarafından engellenir.
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

waffle yazdı:Bende savaşta mecx kesmiştim bloke olmadı hesabım
Belki illegal bir olaya karıştığınız için bloke olmuşsunuzdur AR-GE takımı adı üstünde bloke etme yetkisi yoktur zaten başkası aracılığıylada bloke edemez,ettirme gibi bir çabası olursada yetkililer tarafından engellenir.
İmzan güzelmiş :geek:

Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

mesgenccom yazdı:
waffle yazdı:Bende savaşta mecx kesmiştim bloke olmadı hesabım
İmzan güzelmiş :geek:
:D Sende kullan
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Ben farklı şekilde kullanıyorum zaten, yazılanları baştan okumanı tavsiye ederim ;)

Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Söylenenlerin aksine hiçbir isbatı olmadan yetkilileri zan altında bırakarak ve olayı haksız yere oyunun ve ortamının düzenini bozacak şekilde suistimal ederek açtığınız ve sürdürdüğünü konu kapatılmıştır. Üslûbuna özen göstermeden konuya iştirak edenler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön