Kadim hidra Arz-Lodos kardeşliği ve zekice bi taktik sonucu 21 Ocak 2010 Saat 00:10 da kesilmiştir.
Görev Grubu
Cesurlarxbuğra
Medicine
Alparslan
Timurlarxşifacı
Türklady
Constantine
ve ayrıca destek olan başta Karargah,Real Loncalarına ve yardıma gelen bütün arkadaşlara teşekkürü borç biliriz. Tılsım sunucusu ve oyunumuza hayırlı olsun...
Alın 2 fotoda benden destek tam destek herkes kardeşdir Unutmayın .
sadece canı azalınca cekenleri Kınıyorum... Ayıpdr..
İnş Devamı gelecek Desteginizi Bekliyorum
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
tbrk.ler ark.lar bizde kesiyorduk ne yazık ki saolsun karşı klan ark.lar kendileri kesemeyince bizim de kesmemize razı gelmediler vardır bi hayır iyi oyunlar tekrardan tebrik ediyorum bir ilkti
Oyun Genelınde Ilk Kadım Hıdrayı Kesen Tıslım Sunucusunu Tebrık Ederım Az once bır Sunucuda Oyun Genelı Kımse Kesemedı Dedım Ama Sız Başarmıssınız Evet Arz Ve Lodos Bır Araya Gelmesse Magaralar Yıkılıcak Dıyor .. Ve Sız Bırlık Olmayı Basarmıssınız Deneyımlı Oyuncular Olsanız Gerek Bızde Arz Olarak Gıttık Lodoslar Destek Oldu Ama Malesef 9 Canı Oldugunda Yere Vurmasıyla Lodosların Olmesı Bir Oldu Ayakta Sadece Bız Arzlar Vardık Bır Dahakı Denemede Daha Deneyımlı Kesecegız Bırde Bır Sorum Olacak 6 yada 5 Canı Kala Kendını Olduruyor mu Yoksa 0 Cana Kadar Sızmı Kestınız ?