Ahmet Avcı=Awesome
İonu=Cazqır(Mecx)
beyler bu karakterleri ne kadar zamandır tanıyoRsunuz... ben bunları direk zıRhlı göRdüm... ve bu kişilerin yazdıgım gibi kişiler oLdugunu düşünüyoRm... bunların 2si Destek taKımı ve Gm Lik görevlerde oLan kişilerdir... Mecx kesen veya tartısma ortamı yaratan veya tartısanlara neden uzun süreLi bLok veya uzun süreLi susturma cezası neden veriliyor... Ve bu sebebden doLayı bu sıRalarda 999 gün bLok yiyen + 30 gün susturma cezası aLan arkadaşlarımız buLunmakta Lütfen bu durumu Sobee Studıos a bildireLim...
Lütfen Destek Verin..
AWESOME/İonu
Re: AWESOME/İonu
Saygı değer, test1
Düşüncenizde ziyadesiyle yanılmaktasınız. Ama bu şikayetlerin takibi ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Yönetimde olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımıza da hiç bir şeyden çekinmeden destek birimlerine bildirebilirsiniz.
Düşüncenizde ziyadesiyle yanılmaktasınız. Ama bu şikayetlerin takibi ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Yönetimde olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımıza da hiç bir şeyden çekinmeden destek birimlerine bildirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o iş 
İş şikayetinizi gerçekleştirin. Sonucu bekleyin. Kadromuz as-üs bağlamında yetkilendirilmiştir. Kadro, gönüllü çalışanlardan Sobee yetkililerine doğru yükselen yetkilerle donatılmış hiyerarşik bir yapıya sahibtir. Yapılması gerekeni yapın, sonucu lanse edin, sonucu konuşalım...
İş şikayetinizi gerçekleştirin. Sonucu bekleyin. Kadromuz as-üs bağlamında yetkilendirilmiştir. Kadro, gönüllü çalışanlardan Sobee yetkililerine doğru yükselen yetkilerle donatılmış hiyerarşik bir yapıya sahibtir. Yapılması gerekeni yapın, sonucu lanse edin, sonucu konuşalım...
*
*

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
:mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyorHammerx yazdı:iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o iş
Hadi birdirbir oynayalım
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
ya işte sözde arge katılırken yemin ediyolar söz veriyolar şerefleri namusları yoksa bn ne yapayım ki ne diyem ki :d bu kişileri bu konumlara getirenler utansınmesgenccom yazdı::mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyorHammerx yazdı:iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o işŞimdi birazdan bir yetkili çıkar yok şöyleydi böyleydi her zamanki teraneler..
Hadi birdirbir oynayalım
(KANIT : M2.5 Gözlükler Çıkar çıkmaz Mecxlerin Çoğunda Mor m2.5 var kp leri bekletiler biLyolardı gözlükllerin gelceiğini...)
*
*

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hammerx yazdı:ya işte sözde arge katılırken yemin ediyolar söz veriyolar şerefleri namusları yoksa bn ne yapayım ki ne diyem ki :d bu kişileri bu konumlara getirenler utansınmesgenccom yazdı::mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyorHammerx yazdı:iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o işŞimdi birazdan bir yetkili çıkar yok şöyleydi böyleydi her zamanki teraneler..
Hadi birdirbir oynayalım
(KANIT : M2.5 Gözlükler Çıkar çıkmaz Mecxlerin Çoğunda Mor m2.5 var kp leri bekletiler biLyolardı gözlükllerin gelceiğini...)
Aaa ne kadar ayıp onlar öyle şey yapar mı? Onlara birer oyuncu mesela koskoca sancak sunucusunda hataya bakmak için bile sadece [GM] yanına iki CEMX alarak giriyor Kenan'a gizliden tamamen masumane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tabi canım onlar zaten mahsum hata için girdLermesgenccom yazdı:Hammerx yazdı:ya işte sözde arge katılırken yemin ediyolar söz veriyolar şerefleri namusları yoksa bn ne yapayım ki ne diyem ki :d bu kişileri bu konumlara getirenler utansınmesgenccom yazdı::mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyorHammerx yazdı:iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o işŞimdi birazdan bir yetkili çıkar yok şöyleydi böyleydi her zamanki teraneler..
Hadi birdirbir oynayalım
Aaa ne kadar ayıp onlar öyle şey yapar mı? Onlara birer oyuncu mesela koskoca sancak sunucusunda hataya bakmak için bile sadece [GM] yanına iki CEMX alarak giriyor Kenan'a gizliden tamamen masumane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
*
*

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
oho kızsın ya ablaları hal eder o işi merakLanmamesgenccom yazdı:Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa![]()
*
*

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayır canım o halledemez o sadece Destekte, ayrıca Sancak Sunucusunda sadece oyuncu neden öyle diyorsun sen şimdi :ugeek:Hammerx yazdı:oho kızsın ya ablaları hal eder o işi merakLanmamesgenccom yazdı:Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa![]()
![]()
![]()
![]()