AWESOME/İonu

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
test1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

AWESOME/İonu

Mesaj gönderen test1 »

Ahmet Avcı=Awesome
İonu=Cazqır(Mecx)
beyler bu karakterleri ne kadar zamandır tanıyoRsunuz... ben bunları direk zıRhlı göRdüm... ve bu kişilerin yazdıgım gibi kişiler oLdugunu düşünüyoRm... bunların 2si Destek taKımı ve Gm Lik görevlerde oLan kişilerdir... Mecx kesen veya tartısma ortamı yaratan veya tartısanlara neden uzun süreLi bLok veya uzun süreLi susturma cezası neden veriliyor... Ve bu sebebden doLayı bu sıRalarda 999 gün bLok yiyen + 30 gün susturma cezası aLan arkadaşlarımız buLunmakta Lütfen bu durumu Sobee Studıos a bildireLim...

Lütfen Destek Verin..
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: AWESOME/İonu

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Saygı değer, test1

Düşüncenizde ziyadesiyle yanılmaktasınız. Ama bu şikayetlerin takibi ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Yönetimde olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımıza da hiç bir şeyden çekinmeden destek birimlerine bildirebilirsiniz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o iş :D

İş şikayetinizi gerçekleştirin. Sonucu bekleyin. Kadromuz as-üs bağlamında yetkilendirilmiştir. Kadro, gönüllü çalışanlardan Sobee yetkililerine doğru yükselen yetkilerle donatılmış hiyerarşik bir yapıya sahibtir. Yapılması gerekeni yapın, sonucu lanse edin, sonucu konuşalım...
*Resim*
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mesgenccom »

Hammerx yazdı:iyide destek hepsi onlar zaten nasıl olacak o iş :D
:mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyor ;) Şimdi birazdan bir yetkili çıkar yok şöyleydi böyleydi her zamanki teraneler..

Hadi birdirbir oynayalım ;)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

mesgenccom yazdı:
:mrgreen: :mrgreen: Falanlar filanlar ben şu olaya birebir şahit oldum sadece [GM] lerin bilebileceği olayları nedense onlarda biliyor ;) Şimdi birazdan bir yetkili çıkar yok şöyleydi böyleydi her zamanki teraneler..

ya işte sözde arge katılırken yemin ediyolar söz veriyolar şerefleri namusları yoksa bn ne yapayım ki ne diyem ki :d bu kişileri bu konumlara getirenler utansın
(KANIT : M2.5 Gözlükler Çıkar çıkmaz Mecxlerin Çoğunda Mor m2.5 var kp leri bekletiler biLyolardı gözlükllerin gelceiğini...)
*Resim*
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hammerx yazdı:
mesgenccom yazdı:

ya işte sözde arge katılırken yemin ediyolar söz veriyolar şerefleri namusları yoksa bn ne yapayım ki ne diyem ki :d bu kişileri bu konumlara getirenler utansın
(KANIT : M2.5 Gözlükler Çıkar çıkmaz Mecxlerin Çoğunda Mor m2.5 var kp leri bekletiler biLyolardı gözlükllerin gelceiğini...)

Aaa ne kadar ayıp onlar öyle şey yapar mı? Onlara birer oyuncu mesela koskoca sancak sunucusunda hataya bakmak için bile sadece [GM] yanına iki CEMX alarak giriyor Kenan'a gizliden tamamen masumane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

mesgenccom yazdı:
Hammerx yazdı:
mesgenccom yazdı:

Aaa ne kadar ayıp onlar öyle şey yapar mı? Onlara birer oyuncu mesela koskoca sancak sunucusunda hataya bakmak için bile sadece [GM] yanına iki CEMX alarak giriyor Kenan'a gizliden tamamen masumane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tabi canım onlar zaten mahsum hata için girdLer :D Mecxleri Neden aLdılar peki hata için ise neymiş arge imiş Gm tek basınada girer kenana test için her türLü şeyi yapar Mecxalper miş bu şahıs Önceden datalarla uğraştğı için BLOK alan kişi değiL mi ??? Ya Bırak yemişim argesini
*Resim*
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa :(

Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

mesgenccom yazdı:Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa :(
oho kızsın ya ablaları hal eder o işi merakLanma :) :D :D ;)
*Resim*
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hammerx yazdı:
mesgenccom yazdı:Deme öyle deme yazık ama!! Ya [GM] abileri kızarsa :(
oho kızsın ya ablaları hal eder o işi merakLanma :) :D :D ;)
Hayır canım o halledemez o sadece Destekte, ayrıca Sancak Sunucusunda sadece oyuncu neden öyle diyorsun sen şimdi :ugeek:

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön