. .. .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

. .. .

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Bizim İnsanları anlamak çok zor nedense. . Kuklacıda Bır LiderLık 1om oLmuş . . Yazık Şu var neye göre 1om dıorsunuz hadı kıtlık olsa neyse. . Uçuruyorlar . . yazık valla . . .menekşe aLdı başını gidiyor . . Sözde madenLerın Fıyatı Incektı . . dahada arttı . . .1m ye menekşe sattıgım qünlerı hatırladım sımdı qeLmıs 4om dıor ;) meran mücevherıne 15m dıor . . yazık . .
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: . .. .

Mesaj gönderen Shizofren »

Bu fiyatlardan sembol almaktansa sıfırdan sırf bu görevleri yapmak ve sembolleri almak için karakter kasmaya başlayan birçok kişi tanıyorum. Kendileri 8m'den 9m'den alınır yazarak piyasayı yükseltiyor ve o aldıklarını 12m 15m diyerek satıyor ve alanlarda var! Eğer ki kullanıcılar bilinçli şekilde davranarak bu gibi kişilerle alışveriş yapmazlarsa fiyatların bu şekilde yükselmesi imkansız.

Evet menekşe elmas'ın fiyatı aldı başını gidiyor ama diğer madenleri de piyasayla karşılaştırmayı deneseniz?

25m olan İridyum'un fiyatı şuan 15m 16m
18m olan Mavi Topaz'ın fiyatı şuan 5m
10m olan Akik şuan 3m yada 4m

...
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön