Azap Birliği katılım gösteren lonca liderleri oylamasında temin edilecek 1 Arz, 1 Lodos, 1 Genel Yetkili elde edilecektir. Sekiz sunucuda toplam 8 Lodos, 8 Arz, 8 Genel Lider olmak üzere 24 lider tarafından ve bu liderlerin üstünde bir genel lider, bir genel lider yardımcısı, bir sözcü olmak üzere 27 kişiden oluşacak bir yönetim takımına sahip olacak.
Klan Lideri
burada Klan Lideri bütün loncaları değil
Katılım gösteren kişileri ve loncaları temsil ediyor
ve ilave olarak katılım zorunlu değil zaten katılan kişi bu koşulları kabul ediyordur
Azap Birliği yalnızca Kuklacı'ya hitaben değildir. Raiders of Anatolia'nın başını çektiği bir topluluktur ve tüm sunucularda en kısa zamanda aktif hale gelecektir. Şu an Raiders of Anatolia'nın en aktif olduğu sunucularda oyunculara gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Hepimizin bildiği İKV Destek diye bir ekip var. Binlerce mail yağan bir ekip. Bizler ise oyun yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmak amacıyla '' Birlikten Kuvvet Doğar '' felsefesi ile birlikte tek bir yumruk olarak her oyuncunun hakkını, isteklerini ve olabilecek her şeyi ileteceğiz.
Sagopakajmeran yazdı:güzel açıklamışsın da ne için olduğunu pek anlamış değilim.
Açıklamalar için teşekkürler Fauntleroy.
Bireysel olarak da müracat edebilirsiniz, üyesi olduğunuz klanda seçilen lidere başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu sadece bir yapılandırma duyurusudur. Ayrıntılar daha sonra ulaşacaktır...
*Loncam yok, ben katılamayacakmıyım ? Diyenler için;
@Bulundukları sunucuda ki klandaysalar klan liderine, klanda değilseler sunucu genel liderine bildirebilirler.
@Azap Birliği'nin destek/şikayet mail adreslerine mail atabilirler. (Adresler bildirilecek)
@Azap Birliği'nin face ve forum sitelerinde şikayetlerini ve görüşlerini bildirebilirler.
*Ben klan lideri istemiyorum, sizlerin atayacağınız lider. Diyenler için;
@Klan ve sunucu liderlerini biz (RoA) atamayacak, konuda açıkladığımız gibi katılan lonca temsilcileri arasından demokratik bir seçimle belirlenen kişiler getirilecek.
@Belirlenecek klan ve sunucu liderleri, sunucu içerisinde bir etkisi olmayacak. Sadece birliğin sunucularda ki koordinesini sağlayacak.
Her türlü soru ve görüşlerinize açığız, fakat unutmayınız ki kişisel çıkarlar için değil, oyuncuların genel çıkarları için bu işe girişiyoruz.
Teşkilat sunucusu kanalında açılan aynı isimli konuya yorumumu eklemiştim...
Buraya yorumumu soru olarak yansıtacağım ...
Bu oluşuma yönetimin yaklaşımı nedir ?
Yönetimin destek vermediği bir oluşum ise isteklerini yaptırıma dönüştürmeyi hangi yollarla sağlamayı planlıyorsunuz ?
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
justine yazdı:Teşkilat sunucusu kanalında açılan aynı isimli konuya yorumumu eklemiştim...
Buraya yorumumu soru olarak yansıtacağım ...
Bu oluşuma yönetimin yaklaşımı nedir ?
Yönetimin destek vermediği bir oluşum ise isteklerini yaptırıma dönüştürmeyi hangi yollarla sağlamayı planlıyorsunuz ?
- Nasıl Bir Güç Oluşacak?
Azap Birliği sizlerin katılımıyla hedeflediği sayıya ulaşırsa İKV’de en etkili söz hakkına sahip oyuncu oluşumu olacak, hedef sayımız 10’lar ya da 100’ler değil, hedef sayımız 1000’lerdir.
İKV’de ortalama bir loncanın 50 üyesinin olduğunu varsayarsak, 20 loncanın katılım göstermesi 1000 birlik üyesi demektir ki 1000 kişinin tek bildirimle ilettiği talebinin reddedilmesi kolay olmayacaktır.
E.ö Sunucusu ÇILGINTÜRKLERloncası olarak her zaman destek verecegmızıAZAP BİRLİGİ yönetıcılerıyle konusarak bıldırmıstık ciden arkadaslar burda birliğin değil oyuncuların cıkarları önplandadır yazılan bilgilendırmelerı okursanız demek ıstedıgımı anlarsınız
Bir zamanlar kendi içimde, düşündüğüm, tasarladığım bir fikrin vücuda gelmiş olduğunu görüyorum. Raiders of Anatolia güzel işler yapıyor. Umarım dilediğiniz gibi sadece Hak olanı savunursunuz, kayırmaca olmadan hedeflerimize ulaştırırsınız.